Şimdi Ara

Bu focus alınır mı ? 2006 ghia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-dizel-ghia-172.000-km-de-227615265/detay

arkadaşlar bu aracı 1 aya kadar inşallah allah kısmet ederse almayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa kararımı verdim sizlerinde fikrini sormak istedim 1.3 cdti astra h kasa 2006 ve focus arasında kaldım 1.3 cdti gitmiyor diyenler cok oldu fakat benım bütçemde 25.000 tl bu ilandaki araba diri gibi gorunuyo hasar kaydı yaklaşık 15-20 bin tl parça parça cıkıyo km si orijinal tek endişem galerici olması sizce pazarlık yaparken bunları göz onunde bulundurarak ne kadar veriyim son fiyat olarak ? yani adam derseki yok 1 kuruş inmem yada 300-500 inerse vazgeçeyimmi yoksa en az 1-2 bin tl ısrar edeyimmi pazarlık için nasıl bir yol izleyim + siz olsanız yerımde 25.000 tl ye astra ve focus arasında tercıh yapcak olsanız hangısını tercıh ederdınız ? benım ıstedıgım c sınıfı bütçeme gore bu ıkı modelden birisi başka seçenek sunmayın lütfen sadece astra ve focus ıcın dusuncelerınızı almak istiyorum? 172.000 km focus dizel için normal mi yoksa beni üzermi ? en az 3 yıl satamayacağım krediyle alıcam cunku evlilik yatırımı ıcın

• Galeriden, al-sat yapandan galerici yakinindan daha once galerici ile iş yapandan galerici in akrabasindan daga önce galericinin olduğu apartmanda oturandan, araba almam bence sizde almayın sözüm meclisten İÇERİ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25.000 tl ye o kasa Focus dizel ve ghia . Koşarak uzaklaş. İlandaki arabanın her yeri yamuk duruyor. 25.000 tlye alabileceğin temiz dizel c segment araba malesef pek bulamassın. Sana nacizane tavsiyem 1.6 dynamique Megane 2 lpg yada 1.5 dci Megane 2 araman. Yada Punto 1.3 (opel astra ile aynı motor tamamen) . O fiyata alabileceğin ve seni üzmeyecek nadir araçlardan. Focus 1 e 25 çekiyorlar 2 bulman zor . Opel astra ise güzel kaliteli araba 1.3 yetmez diyenlere aldırış etme işini görecektir. Lakin 25 e Astra h kasa bulamassın . Temiz olmaz ve sıkıntı yaratır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 27 Ağustos 2015; 0:48:04 >
  • up
  • Arabanın yer yeriyle oynanmış. Ilk 3 yıl 17 bin km yol yapan araba sonraki 2 senede 110000 yapmış bu arabayi alman için zengin olman lazım. Çünkü o parayi yakmış olcaksin

• Parayi kizilay'a bagisla daha iyi

• Özellikle bu araba adamı dert sahibi yapar uzak dur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 ASTRA OTOMATİK ALINIR MI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 aya kalmaz o araç bence biri alır 30dan satışa çıkarır

• Bu araçta ESP var mı? Benim bildiğim ESP yok, ESP yazmışlar. Aynısının bende hatchback modeli var ama ESP yok diye biliyorum. Fiyatı çok düşük, biraz şüpheli bence.
  • Hocam arabada alınmaması için gerekli bütün özellikler mevcut.
    25 bin civarı hasar, değişmeyen yeri kalmamış, km oynanmış, galerici vs.
    Bir de borçla alacaksınız paranıza yazık etmeyin.
    Ya bütçe artırıp temizini yada daha eski ama düzgün temiz bir araç alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın tekno paketlisi vardı bende. Arabada tam ziya kaydı vardı ama arabam inanılmaz temizdi. Orjinal 95.000 km tango kırmızısıydı. En küçük bir sorunu ve oynanmış parçası yoktu. Bu iladnaki araba resmen ölmüş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben aracımı geçen hafta sattım ama bununla kıyaslanmayacak kadar temiz ce bakımlıydı. Kaza kaydı çok önemli değil ancak ilandaki arabadan kesinlikle uzak durun.
  • O aracin 172binde filan degil. 300binden asagi oldugunu da dusunmuyorum. Benzinli olsa neyse de o arabada turbo enjektor bi suru sorun olmasi muhtemel. Kasanin durusu zaten beni alma diyor.o fiyata focus 2 olmaz. O fiyatlara i20 punto gibi araclar bakilabilir

• Kisaca pert

• quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Bu araçta ESP var mı? Benim bildiğim ESP yok, ESP yazmışlar. Aynısının bende hatchback modeli var ama ESP yok diye biliyorum. Fiyatı çok düşük, biraz şüpheli bence.

Makyajsizlarda ben de yok diye biliyorum.

• Kardes yaklasma sakin. Totalde 23 bin hasar kaydi, km ile oynanmis. Sen bu araci 15 bine bile alsan satarken elinde patlar. Kimse boyle bir araca yanasmaz...

• Kesin bir alan çıkar ama o alanın araştıran, hatta gelip foruma soran biri olmaması temennimiz olur..
  • Aracın boyası değişeni kazası çok ama bunlar önemli değil derseniz alınabilir .Veya daha temiz araçlara bakılabilir.Daha temizleri için de bütçeyi zorlamak gerek..
  • Arabanın boyanmamış parçası yok,değişenler cabası fiyatı da alma diyor, galerici bir guzel toplamış saf birini bekliyor. Kesinlikle alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu arac takla atmis muhtemelen ve butun hava yastiklari acilmistir ben kendi aracimi satisa koydum 27750 ye ve benim aracim 2005 focus 150binde lpgli comfoartline siz hesabinizi yapin ve inanin telefonum susmuyor.

• Teşekür ederim forumdaki arkadaşlara hiç kimse al dememiş :) Sorarak fikir alıyorum arkadaşlar ben astra yada focus istiyorum ama en az 2006 olmalı bütçemde 25.000 tl olunca hasar kayıtlı olacak illaki başka araba bakmıyorum bütçemde bu yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.