Bildirim
Bu Forma Gerçek Mi ?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ahmet ercanlara göre ayın 19 unda belli olacakmış formalar -
O ne öyle karanlıkta parlayan apaçiler gibi -
Siyah ustu mavi mi yoksa alttaki renk koyu lacivert mi guzel duruyor boyle -
forma nerde?quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
Siyah ustu mavi mi yoksa alttaki renk koyu lacivert mi guzel duruyor boyle -
Güzel gibi bence -
3. forma ne kadar güzel olursa olsun hiç giymiyorlar ki bu sene ki 3. formamız bence en güzel formamızdı ama toplasan kaç kere giyildi ki? Hep beyaz sevdası bıktım 2. formayı sürekli görmekten neden 3. yü giymezler anlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: 28ky28
Güzel gibi bence -
Formaya benzemiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Rainbow VI
3. forma ne kadar güzel olursa olsun hiç giymiyorlar ki bu sene ki 3. formamız bence en güzel formamızdı ama toplasan kaç kere giyildi ki? Hep beyaz sevdası bıktım 2. formayı sürekli görmekten neden 3. yü giymezler anlamıyorum.
Alıntıları Göster -
Foto gözükmüyorquote:
Orijinalden alıntı: ontheroute66
Formaya benzemiyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Kayra Han
Formaya benzemiyor.
Size göre hersey cubuk 3 cizgi Allahın cahilleri modern avrupa sı iste budur cizgili anca juventusa barça yakışır. -
-
Ben yaptım bunu -
Böyle forma olmaz bence -
forma nerde laquote:
Orijinalden alıntı: zwartevis
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Bence hoş olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratOnline92
forma nerde la
akıl kitaBlarından kastınız nedir? ben gayet de eğitimimi tamamlamış bir üniversite mezunuyum benden ne istiyorsun sen ne iş yaparsın vasfını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim delikanlı,bana serseri muamelesi yaparsan allahla yüzleşirsin doğrudan,ayrıca ateist olmayan birine atest demek büyük suçtur ben bir kere yaptım oradan biliyorum :D -
en son mesaj attıgın cümleleri yazan üniversite mezunuysa ooo biz o zaman profesörüzquote:
Orijinalden alıntı: Death Cube Kquote:
forma nerde la
akıl kitaBlarından kastınız nedir? ben gayet de eğitimimi tamamlamış bir üniversite mezunuyum benden ne istiyorsun sen ne iş yaparsın vasfını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim delikanlı,bana serseri muamelesi yaparsan allahla yüzleşirsin doğrudan,ayrıca ateist olmayan birine atest demek büyük suçtur ben bir kere yaptım oradan biliyorum :D
Alıntıları Göster
-
son olarak bi kaç düzeltme yapım 1- ezana müzik deme bide 2- "kuranlarım" değil Kuranı Kerim tektir bunu aklının bi tarafına monta edersin -
üsteki mesajıda yanlışlıkla kendime alıntı yaptım bi yanlışlık olmasın Death Cube K adındaki zata attım bi yanlışlık olmasınquote:
Orijinalden alıntı: MURATKING
son olarak bi kaç düzeltme yapım 1- ezana müzik deme bide 2- "kuranlarım" değil Kuranı Kerim tektir bunu aklının bi tarafına monta edersin -
quote:
üsteki mesajıda yanlışlıkla kendime alıntı yaptım bi yanlışlık olmasın Death Cube K adındaki zata attım bi yanlışlık olmasın
bak bak nasıl da korkuyor hemen düzeltmeye çalıştı bir yanlışlık olmasın diye,neyse ki benim kimseden korkum yok allahtan başka tabi ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X