gerçek ıse pahabıçilemez lakin çölde kutup ayısı aramayada gerek yok..
bide istanbulluyum demiş, sırf sokağındaki insanları eklese 10 'u rahat geçer, ben 44 kişi eklemiştim ilk açtığım gün 1 saat içinde :S bide düşün ben erkeğim, falan filaan..
Fake bence
bende ekledim kank konuşacam.
Kız gerçektir. Takılmaya başlarsınız. Samimi olursunuz. Bi gece sevişip ardırdan tatlı bi uyku çekersiniz. Sonra sabah buz dolu bi küvette uyanırsın. Sol yanında bi karış dikiş..
ekledim kanka sırf senin için
quote:
Orijinalden alıntı: NoThing2Lose
Kız gerçektir. Takılmaya başlarsınız. Samimi olursunuz. Bi gece sevişip ardırdan tatlı bi uyku çekersiniz. Sonra sabah buz dolu bi küvette uyanırsın. Sol yanında bi karış dikiş..
Hocam şöyle söyleyip içimi dağlıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: NoThing2Lose
Akşam akşam hayata küstürme adamı
Bence büyük ihtimal fake.Muhtemelen açan kişi kendi çevresindeki bir kızın resmini koymuştur.Aklı sıra tanımadığı kişileri kekleyip dalga geçicek.Geçenlerde bu tarz bir uygulamada bulunan bir forumdaşımız vardı.
Insan abaza olmasın kızın biri selam dese aşık olacağınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Elendil03 Bence büyük ihtimal fake.Muhtemelen açan kişi kendi çevresindeki bir kızın resmini koymuştur.Aklı sıra tanımadığı kişileri kekleyip dalga geçicek.Geçenlerde bu tarz bir uygulamada bulunan bir forumdaşımız vardı.
Bunu ilgisizilikten dolayı yapıyorlar. Bu arkadaşlar zaten gaydir gay olmak için illa vermek gerekmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Khorne
aynen kardeşler gidin dışarı çıkın arkadaş ortamınızdan bi kızla tanışın yada ne biliyim bişey kursuna gidin ordan tanışın çok kız istiyosanız... ayrıca bulup bulmamanızda önemli değil kendinizi geliştirin yeter
quote:
Orijinalden alıntı: alpello
quote:
Orijinalden alıntı: Khorne
aynen kardeşler gidin dışarı çıkın arkadaş ortamınızdan bi kızla tanışın yada ne biliyim bişey kursuna gidin ordan tanışın çok kız istiyosanız... ayrıca bulup bulmamanızda önemli değil kendinizi geliştirin yeter
of ya var bi kız.verecek.öyle anlaştık.ihtiyaçlarımızı giderecez.ama kızın kafa kırık biraz.napçağı belli olmaz.çekiniyom