Şimdi Ara

Sizce bu profil gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azcık konuştum kızla çok kafa dengim çıktı istanbulda oturuyormuş sizce gerçek midir?

Link: http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=811969270

• %95 kız değil.
    %5 kız.

hatta baya ta**lı bir kız fight club seviyor.. yabancı dizileri izliyor.. elit sınıfına giriyor yeminle bu zamanda zor böyle kız bulmak çok zor
  • Fake.
  • @Eren hadi ya
  • Arkadaşlar
    10 arkadaş

Beğendikleri
    17 beğeni

bence yeterince açıklayıcı oldu.
  • @taichi93 banada ordan şüphe uyandırdı sordum yeni açtım dedi daha önceden hesabım vardı ama kapattım dedi şöyle 2-3 hafta takibe alıyım ben bunu
  • sakın buluşayım deme. sonra buz torbası satan dükkan varmı diye konu açarsın buraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fake.
  • gerçek ıse pahabıçilemez
    lakin çölde kutup ayısı aramayada gerek yok..
  • bide istanbulluyum demiş, sırf sokağındaki insanları eklese 10 'u rahat geçer, ben 44 kişi eklemiştim ilk açtığım gün 1 saat içinde :S bide düşün ben erkeğim, falan filaan..

Fake bence
  • bende ekledim kank konuşacam.
  • Kız gerçektir. Takılmaya başlarsınız. Samimi olursunuz. Bi gece sevişip ardırdan tatlı bi uyku çekersiniz. Sonra sabah buz dolu bi küvette uyanırsın. Sol yanında bi karış dikiş..
  • ekledim kanka sırf senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose

Kız gerçektir. Takılmaya başlarsınız. Samimi olursunuz. Bi gece sevişip ardırdan tatlı bi uyku çekersiniz. Sonra sabah buz dolu bi küvette uyanırsın. Sol yanında bi karış dikiş..

Hocam şöyle söyleyip içimi dağlıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose

Kız gerçektir. Takılmaya başlarsınız. Samimi olursunuz. Bi gece sevişip ardırdan tatlı bi uyku çekersiniz. Sonra sabah buz dolu bi küvette uyanırsın. Sol yanında bi karış dikiş..

Akşam akşam hayata küstürme adamı
  • Bence büyük ihtimal fake.Muhtemelen açan kişi kendi çevresindeki bir kızın resmini koymuştur.Aklı sıra tanımadığı kişileri kekleyip dalga geçicek.Geçenlerde bu tarz bir uygulamada bulunan bir forumdaşımız vardı.
  • Insan abaza olmasın kızın biri selam dese aşık olacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03
    Bence büyük ihtimal fake.Muhtemelen açan kişi kendi çevresindeki bir kızın resmini koymuştur.Aklı sıra tanımadığı kişileri kekleyip dalga geçicek.Geçenlerde bu tarz bir uygulamada bulunan bir forumdaşımız vardı.

Bunu ilgisizilikten dolayı yapıyorlar. Bu arkadaşlar zaten gaydir gay olmak için illa vermek gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khorne

Insan abaza olmasın kızın biri selam dese aşık olacağınız.

aynen kardeşler gidin dışarı çıkın arkadaş ortamınızdan bi kızla tanışın yada ne biliyim bişey kursuna gidin ordan tanışın çok kız istiyosanız... ayrıca bulup bulmamanızda önemli değil kendinizi geliştirin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Orijinalden alıntı: Khorne

Insan abaza olmasın kızın biri selam dese aşık olacağınız.

aynen kardeşler gidin dışarı çıkın arkadaş ortamınızdan bi kızla tanışın yada ne biliyim bişey kursuna gidin ordan tanışın çok kız istiyosanız... ayrıca bulup bulmamanızda önemli değil kendinizi geliştirin yeter

of ya var bi kız.verecek.öyle anlaştık.ihtiyaçlarımızı giderecez.ama kızın kafa kırık biraz.napçağı belli olmaz.çekiniyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.