Şimdi Ara

Göz için devlet mi özel mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar.Yaklaşık 7 senelik optiğim.Bu zamana kadar hiç devlet hastanesine göz muaynesine gitmedim.İşin ilginç tarafı çoğu insan özele gidiyor muayneye ben gibi... Yani artık öğrenciyim paramı özelde sömürmek istemiyorum fazla devlette iyi verilmiyor mu göz hizmeti? Siz ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özele gidiyorum. Doktor gayet iyi ve sıkıntı yaşamıyorum. Adı üstünde özel.
  • sanırsın özel çok iyi ben göz doktorlarını bilmem diğerleri ikisinde de çok fena
    dinlen dinlen kaç ya çok önemli hayati değilse gitme önce gittiğin zararını görmediğin varsa ona git ondan memnun değilsen googledan araştır aslında ok gibi doktorları ifşa etmek lazım herkes bilsin uzak dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

sanırsın özel çok iyi ben göz doktorlarını bilmem diğerleri ikisinde de çok fena
    dinlen dinlen kaç ya çok önemli hayati değilse gitme önce gittiğin zararını görmediğin varsa ona git ondan memnun değilsen googledan araştır aslında ok gibi doktorları ifşa etmek lazım herkes bilsin uzak dursun

Hocam. Gatalı bi amcaya gidiyorumda muayne 70-80 tl.muayne parasını devletten amorti edince çok f/p oluyo. Bu sefer gözlük+lens almam gerek nerden tasarruf edeceğimi şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Özele gidiyorum. Doktor gayet iyi ve sıkıntı yaşamıyorum. Adı üstünde özel.

Ya evet ama bu sefer fiyattan tasarruf etmem lazım

• Kaliteli Devlet hastanesinde olabilir belki ama şuana kadar 1 kere devlete gittim göz numaralarımi yanlış ölçtu Özel daha iyi diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Özele gidiyorum. Doktor gayet iyi ve sıkıntı yaşamıyorum. Adı üstünde özel.

Ya evet ama bu sefer fiyattan tasarruf etmem lazım

Ailenizden para isteyin derim hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • göz problemin varsa çok dikkat et parayı düşünme genellikle drlar gözlükle bozarlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

göz problemin varsa çok dikkat et parayı düşünme genellikle drlar gözlükle bozarlarmış

Çare özel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.