Şimdi Ara

Bu Forum BİTMİŞTİR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BerserkBey

quote:

Orjinalden alıntı: Pk

forum bıttıyse begenmıyorsanız aha kapı aha sapı...

Ben kapıdan çıkarım
    Sapı da sana .....

Adam gibi cevap yaz, yazmayacaksan sus.
    Bu forum niye bitti. Sen ve senin gibiler yüzünden.

sağlam saçmalamışsın, bravo... adamın ne dediğini anladıktan sonra yorum yap bari, adam orda forumu bırakıyorum diye yaygara yapanlara en güzel cevabı verdi bence, aha kapı aha sapı lafı da halk arasında oldukça sık kullanılır, senin o kafanın alabildiği tek laf olan küfürlerden değil yani bu laflar, heralde ondan anlayamadın zaten adamın demek istediğini...
  • Evet bir sürü üst konu olmasına rağmen hala nasıl char açayım,sp farm şartmı,char satıyorum thiefler beni kesti falan filan forum seviyesi iyice düştü
  • katılmıyorum yetisiyolar bence yaptıgım o karıkaturde 1 gun gecmeden uyari aldim ayrica okuyanlara söyyliyim cok yogun bi okul programı war pc ya cok zor acabiiliroyum cok rahat yapamaicam artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoneknitte®

katılmıyorum yetisiyolar bence yaptıgım o karıkaturde 1 gun gecmeden uyari aldim ayrica okuyanlara söyyliyim cok yogun bi okul programı war pc ya cok zor acabiiliroyum cok rahat yapamaicam artik

hacım zaten biz burda bundan bahsediyorduk yaa
    yani mesela senin konuna anında uyarı geldi diğerleri halen duruyo (banlar sana deil ha )

• quote:

Orjinalden alıntı: ßoneknitte®

katılmıyorum yetisiyolar bence yaptıgım o karıkaturde 1 gun gecmeden uyari aldim ayrica okuyanlara söyyliyim cok yogun bi okul programı war pc ya cok zor acabiiliroyum cok rahat yapamaicam artik

sen foruma gelmeden önce yarim saatligine forumda küfürlü topicler mevcuttu bu topicdede bu tartisildi yanlis anlasilmasin.
  • quote:

quote:

Ben kapıdan çıkarım
    Sapı da sana .....

ben ve benım gıbıler mı ıstersen bnm yazdıgım msjlara baq bakım bı tane argo kelıme varmı her banlanan bu forum bıttı dıe topıc acsa ozmn bıter bu forum...
  • warya 2 haftadır tatildeydim foruma girmiyodum
    Bİ GİRDİM ŞOK OLDUM AGWE DE BAN YAZIYOR
    Kİ BU FORUMDA İSMİNİ GÖRÜPTE OKUDUĞUM ENDER ADAMLARDAN BİRİDİR
    İBRAHİM ŞANLI ABİ MURDER STORY İ FİLME ÇEKECEM DEDİĞİNDE ACAYİP HEYCANLANDIYDIM
    DİĞER KONULARI ARADIM NEDEN BANLANDIĞINI ANLAMADIM
    AMA İNSAN BANLAMADAN Bİ UYARIR YANLIŞ HAREKETİ WARSA DÜZELTİR ZATEN KENDİSİ
    KENDİSİNE GECMİŞ OLSUN DİYORUM VE BÖYLE ŞEYLERİN OLABİLECEĞİNİ İYİ NİYETLİ OLARAK YANLIŞ ANLAŞILMALAR SONUCU BÖYLE BİRŞEY OLMUŞTUR DEMEK İSTİYORUM.
  • quote:

quote:

quote:

Ben kapıdan çıkarım
    Sapı da sana .....

ben ve benım gıbıler mı ıstersen bnm yazdıgım msjlara baq bakım bı tane argo kelıme varmı her banlanan bu forum bıttı dıe topıc acsa ozmn bıter bu forum...

Sen daha Topic'i okumamışssın ki?!Kimse ban'landı diye TOPİC açmadı!!Ben sadece ne bu forumun hali böyle diye topic açtım!!Önce bir baştan aşağıya oku önyargılı takılma!!Zaten ne kdr paylaştığım şey varsa hepsini bu gece burnumdan getirdiniz...Şu bir kaç kişiye gerçekleri yüzüne vurduk diye düşman kesildiler!Bir yandan Küfür edenler,bir yanda önyargılı çıkışanlar,bir yanda emek hırsızları!Artık diyecek laf bulamıyorum sizlere...en ilk defa yaptığım bir işe "YAZIK" dedim onuda bu akşam diyorum...Yazık olmuş bu forumun seviyesini yükselttemek için verdiğimiz emeklere!Hadi arkadaşlık ortamı olsun sıcak olsun diye Murder Story'i yazdık!Hatta ilk mesajımdı benim Murder Story'nin ilk bölümü..O zamanlarda Black Flower'ın açtığı bir topic vardı herkes kafasından hikaye yazıyordu falan dedim iyi ortam var burda!Zaten denenyimli odluğum içinde bu hikayeyi foruma bağışladım!Ve asla hiç kimseye,hiçbir siteye vermedim!!Ama şimdi bakıyorum da 5 ay - 6 ay önce nereen nerelere geldik!!Keşke diyorum şu 6 ay öncesine donse yine forum o zaman az konusan vardı sadece 2 3 tartışmaya rastladım ben onalrda gereksizceydi!Ama artık iyice çığrından çıktılar!Artık bu forum düzenlenemez demiyorum...Ama sanırım o yolda ilerlemekte!Yinede bana edilen küfürlere,yapılan hakaretlere,açılan cephelere karşı Ben Agwe olarak forumda varlığımı sürdürmeye çalışacağım!Ve banım açıldığında görüceksiniz!!Burada MOD yoksa biz varız!Mod Mod demiyorum bundan sonra DH bizimdir ALAYIDA,CÜMLESİDE YİNE BİZİMDİR!!

• Ya aslinda banlanmakda önemli degil koymaz agwe de aynı düsünce icersindedir eminim 4 6 8 gün ban yemişsin ne olacak önemli olan haksiz yerine koyulup atilman işte bu koyar ben 7 günlügüne uzaklastirildim yönetimden gelen mail "haklı oldugun halde haksız duruma düsdün" yaziyor aslinda orda yazmasi gereken haklı oldugum halde haksız duruma düsürüldün olmasi lazimdi ve cogu zaman yapilmadigi gibi olayin perde arkasi görülmeden iş yapilip atilmak bana cok koydu ve hala hazmedemedim en azından moderatorlerin bir açıklamasi olsaydi daha iyi olurdu forumun durumu hakkında.
  • Merka edenlere:

_Agwe_:Ban Sebebi

4 farklı konuda da şahsa hakaret.

Benim tarafımdan değil ben görememişim demikki diğer modç arkadaşlarım tarafından banlanmıştır.

İsteyenlere o konunun sayfasınıda verebilirim fakat silindiğinden,şu an için ben bile göremiyorum.

Sadece adminler görebilir.Eğer adminlere mesaj atarsan,o konuları görebilirsin.

7/24 foruma bakabilirim diyen varsa,buyrun onun olsun mod. luk.

Benim bir yaşantım var,yapmam gereken işler,para getirmek zorunda olduğum bir ailem var.Ve kusura bakmayın,onlar bu forumun çok daha ötesindeler.Bende zamanım olduğu her vakit foruma bakıyorum,şu ana kadarda banlanması için konu açtığım tek kişi archerxx tir.Nedenide,defalarca söylenmesine rağmen ...... içerikli küfürlü başlıkara yer vermesidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.