Şimdi Ara

Bu Forum BİTMİŞTİR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİTMİŞTİR....BU Kadar diyorum!Gereksiz Topic'te hakaret etmeden konuşanları ANINDA banlarlar!Adam 2 saatten beri sayıuor banlanmıyor?!Nerede Bu Modlar?!Hani bu mudur DH'nin forumlarının organize işleri?!Bu mu yani sizin anlayışınız?Kaç kişiye ban veririsiniz 7 gün bu adamlarada 7 gün ban verirseniz "YUH" derim artık size!"YUH" İlla olay çıkmasını bekliyorlar bence...İyice seviye düştü şu forumda artık Dikmen'e ve diğer forumlara girince böyle olaylar neredeyse hiç olmuyor gibi imreniyorum onlara...Ve Murder Story seviyesi bu kadar düşmüş,alçalmış bir ortama bağışladığım için utanıyorum... Burada bir düzenleme yapılmalı artık ben hiçbirşeye "YAZIK" demem Ama artık diyorum güzel şeyler yaptık!Ve Agwe'yim ben isterse 'ı çaksınlar umurumda değil!! Artık ya bir MOD daha seçin buraya yada çok kişi kaybedicez çekemeyenlere söylüyorum!!Forumda bana küfür etmeyin MSN'DE edin ediceğinizi Tıklayın profile alın MSN'mi orda edin burayıda kirllettiniz içinizin karanlığıylada beyinsizler sürüsü!! ALAYINIZA ŞALGAM SUYU..... ALAYINIZA!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocamateşvarmıydı?! -- 18 Eylül 2006; 20:57:23 >

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectral

+1
    +123912903
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectral

+1
    abi yok cidden çok kötü ya ne biliyim aslında ben diğer bölümlerdede dolaşıyorum DH nin ama sadece bu silkroad forumu bu kadar kötü bi halde ya..yok heretic de pek online olmuo son zamanlarda artık açar açmaz kapatıyorum sro bölümünü o kadar rezil bi halde...kesinlikle bu bölüme bi mod daha lazım...ne bu şimdi kim ki bu adam nie millete söwüo ? senle ne alıp weremediği war bu MS we wideolar kime girip çıkıyo ne zararı war ? ben napmışım ? yada diğerleri napmış..her forumu bırakıcak olan gitmeden önce böyle saydırıcakmı ya ohooo işimiz iş...banane küfürler umrumda değil gülüp geçiyorum ben ama herkes benim gibi olmak zorunda değil millete çok batar..ulan küfretti die adam öldürüolar bu ülkede...hadi herşeyi geçtim bisürü anlamsız salak saçma topic aldı başını gidio millet herşeye sewiyesiz iğrenç cewaplar werio hiçbişey yok..biri banlanıo tamam banlandı anladım o mod altına ufak bi şu şu nedenden banlanmıştır yazsa ne kadar zaman kaybeder ? ws.ws. çok şey war ya...

• +156185261448348353
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewildnz

+156185261448348353
    +12313
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewildnz

+156185261448348353
    Bazi arkadaslar ben banlanip baska fake account ile yasadigim yanlisligi anlattigimda Moderatorleri savunuyordu bana!!!!!!!!!
    AL SANA MODERATOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Internal Bleeding

Bazi arkadaslar ben banlanip baska fake account ile yasadigim yanlisligi anlattigimda Moderatorleri savunuyordu bana!!!!!!!!!
    AL SANA MODERATOR.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar katılıyorum ayrıca buraya yeni bir mod lasım böyle olmas her bölüme ayrı mod olmaı gerekir bi mod heryere yetişemez biliyorsunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

arkadaşlar katılıyorum ayrıca buraya yeni bir mod lasım böyle olmas her bölüme ayrı mod olmaı gerekir bi mod heryere yetişemez biliyorsunz

Alıntıları Göster
    Cevap yazamassin degil mi? Ogün atip tutuyordun ama? Aninda ilgileniyorlar diye karsi cikiyordun ? utancindan mi cevap veremiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

Alıntıları Göster
    o saydıran adamın hala banlanmamasının nedeni büyük ihtimalle o topicleri şikayet edenlerin dikkatsizliği yüzündendir... şikayet butonuna bastığınızda en altta şikayetin önem derecesini yazıp öyle yollamanız lazım, eğer şikayet eden arkadaşlar ''acil'' e getirip yollasalardı mesajı o eleman en geç 5 dk. içinde banlanırdı. bunu daha önce de denedim çünkü, acile getirip yollarsanız, müsait olan ilk mod a gidiyor mesaj ve o da gerekeni yapıyor, bu da en geç 5 dk içinde oluyor... bu arada heretic e de yüklenmeye hakkınız olduğunu sanmıyorum, sonuçta o da sizin benim gibi bi insan, her dakika, her saniye pc başında olmasını bekleyemezsiniz... lütfen bunu da unutmayın ve saçma yorumlar yapmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Phyrex

o saydıran adamın hala banlanmamasının nedeni büyük ihtimalle o topicleri şikayet edenlerin dikkatsizliği yüzündendir... şikayet butonuna bastığınızda en altta şikayetin önem derecesini yazıp öyle yollamanız lazım, eğer şikayet eden arkadaşlar ''acil'' e getirip yollasalardı mesajı o eleman en geç 5 dk. içinde banlanırdı. bunu daha önce de denedim çünkü, acile getirip yollarsanız, müsait olan ilk mod a gidiyor mesaj ve o da gerekeni yapıyor, bu da en geç 5 dk içinde oluyor... bu arada heretic e de yüklenmeye hakkınız olduğunu sanmıyorum, sonuçta o da sizin benim gibi bi insan, her dakika, her saniye pc başında olmasını bekleyemezsiniz... lütfen bunu da unutmayın ve saçma yorumlar yapmayın...

Alıntıları Göster
    ULAN HERŞEYE BİR KULP BULUN AFFİN SİZE AFFERİN!!BUTUN SUÇ BİZDE HEP MOD'LAR YÜKSEKTE ZATEN!!ACİLMİŞ!!!PHYREX O DEDİĞİN OLAYI BEN HEP YAPIYORUM BUGUN YİNE YAPTIM BU ACC İLE AMA ADAM HALA DURUYOR ŞİMDİ YİNE YAPTIM YİNE DURUYOR ADAM !!NE İŞ BU NASIL İŞ ANLAMADIM?!PC'NİN BAŞINDA YOK DİYORSUN HİÇ Mİ YOK GÜNÜN 24 SAATİ PRTALIKLARDA NEREDEYSE!!ANCA BİR UPTADE OLUYOR ÇOK BÜYÜK İŞTE O ZAMAN BÜTÜN MODLAR GELİYOR AÇILAN KONULARI SİLİYORLAR BAN'LIYOLAR!BAK BURAYA YAZIYORUM EĞER BU İŞ BÖYLE GİTMEYE DEVAM EDERSE BİR ALLAHIN KULU BİLE KALMIYACAK BURADA!!HERKES KAÇICAK GİDİCEK BAŞKA FORUMLARA!BEN BU KADAR DÜŞTÜĞÜNÜ ANLAYAMIYORUM,İNANAMIYORUM ADAMLAR İYİCE KAFAYI YEDİLER ARTIK NE DİYEYİM HACIM ALLAHINIZDA BULUN ÇEKEMİYENLER SÜRÜSÜ GAVUR YAPMAZ BU SİZİN YAPTIĞINIZI İÇİ BOZUK KÖSTEK BEYİNLİLER ALAYINIZA ŞALGAM SUYU!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Phyrex

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

sacmalik ! Okadar kisi sikayetini önem derecesini görmeyecek kadar saf degil ! ki bende sikayet ettim ama koskoca forumda tek bir moderator yok hersaniye olmalari tabiki beklenemez ama suan Aksam 9 en aktif olunan saat ve koskoca forumda tek bir moderator bile mi yok ? Cok sacma cok yazdigina kendin innan önce

• quote:

quote:

sacmalik ! Okadar kisi sikayetini önem derecesini görmeyecek kadar saf degil ! ki bende sikayet ettim ama koskoca forumda tek bir moderator yok hersaniye olmalari tabiki beklenemez ama suan Aksam 9 en aktif olunan saat ve koskoca forumda tek bir moderator bile mi yok ? Cok sacma cok yazdigina kendin innan önce

Alıntıları Göster
    Ayrica sözüm kişisel degil kimse göze girmek için yalan muahabbet yapmasin lütfen! KENDINI KANDIRIR!

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım kendi dediğime kendim inanmasam yazmazdım zaten, mantıklı ol biraz. ben kendi denediğim ve gördüğüm şeyi yazıyorum buraya, sizin yaptığınız şikayet değerlendirilmemişse ben ne yapayım ? sinirli olabilirsiniz tamam ama sinirinizi başkalarından çıkarmaya çalışmayın, eziklik yapmayın !!!

• quote:

Cevap yazamassin degil mi? Ogün atip tutuyordun ama? Aninda ilgileniyorlar diye karsi cikiyordun ? utancindan mi cevap veremiyorsun?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

çok utanıyorum yerin dibine girdim

o gün o lafları söyleyen bendim..we heralde benden bahsediosun bitürlü söyletememiştim gerçek acc nin adını heh demek buydun..ewet eğer modlar onlinelarsa anında ilgileniyorlar demiştim..merak etme 1 tanesi online olsun bu topicler anında temizlenicek o adamda banlanıcak...ama burası otel resepsiyonu değil..öyle düğmeye basıcanda adam anında koşup gelicek sana..bekle belki işleri war adamların ya hayret bişey..bi mod gelipte o adamı banlanmassa tamam haklısınız allah benim belamı wersin diyicem...

quote:

Ayrica sözüm kişisel degil kimse göze girmek için yalan muahabbet yapmasin lütfen! KENDINI KANDIRIR!

kim kimin gözüne giricek bu arada ? kendimden başka kimsenin gözüne girmeye çalışmam kasımpaşaaaaaaa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 18 Eylül 2006; 21:45:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceLaCroix

quote:

çok utanıyorum yerin dibine girdim

o gün o lafları söyleyen bendim..we heralde benden bahsediosun bitürlü söyletememiştim gerçek acc nin adını heh demek buydun..ewet eğer modlar onlinelarsa anında ilgileniyorlar demiştim..merak etme 1 tanesi online olsun bu topicler anında temizlenicek o adamda banlanıcak...ama burası otel resepsiyonu değil..öyle düğmeye basıcanda adam anında koşup gelicek sana..bekle belki işleri war adamların ya hayret bişey..bi mod gelipte o adamı banlanmassa tamam haklısınız allah benim belamı wersin diyicem...

quote:

kim kimin gözüne giricek bu arada ? kendimden başka kimsenin gözüne girmeye çalışmam kasımpaşaaaaaaa....

Alıntıları Göster
    wallaha alayına deil artık bu modlar a şalgam suyu deom hacım bu nedir nedir bu biz ufacık bi laf edlim bizi saniyesinde banladılar BU NEE YA
    ARTIK BENDE BIRAKIORUM BU OLAYDAN SORA FORMU SAYANORA DONANIM HABER

• quote:

Orijinalden alıntı: evıl

wallaha alayına deil artık bu modlar a şalgam suyu deom hacım bu nedir nedir bu biz ufacık bi laf edlim bizi saniyesinde banladılar BU NEE YA
    ARTIK BENDE BIRAKIORUM BU OLAYDAN SORA FORMU SAYANORA DONANIM HABER

Alıntıları Göster
    haha utancındanmı yazamıosun diyenler ne oldu da yazamıyor acaba ? topicler silindi elemanda 'sınırsız' ban ı yedi...ama noldu son gülen iyi güldü ben sözlerimin arkasındayım birileride acele etmemeyi öğrenir umarım...ama bugün iyi oldu gereksiz adamlara msj atmamayı öğrendim..post kastığımı öğrendim..ws.ws.ben forumu bırakmıyorum gereksizlerle uğraşmayı bırakıorum bugünden itibaren adam olanla muhatap olucam...

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceLaCroix

haha utancındanmı yazamıosun diyenler ne oldu da yazamıyor acaba ? topicler silindi elemanda 'sınırsız' ban ı yedi...ama noldu son gülen iyi güldü ben sözlerimin arkasındayım birileride acele etmemeyi öğrenir umarım...ama bugün iyi oldu gereksiz adamlara msj atmamayı öğrendim..post kastığımı öğrendim..ws.ws.ben forumu bırakmıyorum gereksizlerle uğraşmayı bırakıorum bugünden itibaren adam olanla muhatap olucam...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

Sen olayi kavrayamamissin o yüzden üstelemiyorum gören görüyor neler oldugunu ve cevap vermemeye gelirsek bende dedigini yapiyorum "bırakıorum bugünden itibaren adam olanla muhatap olucam..."

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

Sen olayi kavrayamamissin o yüzden üstelemiyorum gören görüyor neler oldugunu ve cevap vermemeye gelirsek bende dedigini yapiyorum "bırakıorum bugünden itibaren adam olanla muhatap olucam..."

Alıntıları Göster
    forum bıttıyse begenmıyorsanız aha kapı aha sapı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pk

Ben kapıdan çıkarım
    Sapı da sana .....

Adam gibi cevap yaz, yazmayacaksan sus.
    Bu forum niye bitti. Sen ve senin gibiler yüzünden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.