Şimdi Ara

Bu forumda kim kiminle arkadaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu forumda kim kiminle arakdaş mesela ben TUNA(kazedemo) Onurla aynı topicteyim ve adı Maytichforses(yine mi yanlış yazdım) sizde bizimle paylaşırsanız sevinirim

• VOKER_BOY ve ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: tramtrip

Beyler bu forumda kim kiminle arakdaş mesela ben TUNA(kazedemo) Onurla aynı topicteyim ve adı Maytichforses(yine mi yanlış yazdım) sizde bizimle paylaşırsanız sevinirim

sinir etme mythic forces ooooooooo az önce en azından mythic i dzgn yazmıştın ne şansızım ben.bi nickimi bile bilmio
  • benim f9 la konuşmuşluğum vardır tanıyanlar bilir f9 ozamanlar 69 du sanırım ben 50ydim bunun üstündekileri görünce 50m pls demiştim cevap yazmamıştı gücenmiştim
    soora tabi chypera geçtim
  • ne alaka knight bölümünde kim kiminle arkadaş bölümü saçma bi topic
  • eskiden çok arkadaşım vardı ama hepsi oyunu bıraktı doğal olarak k.o bölümünüde ama bazılarını gereksizler ve konu dışında görüom zati burası eskisi gibi diil bilgili adamların sayısı oldukça azaldı bu bölümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: tramtrip

Beyler bu forumda kim kiminle arakdaş mesela ben TUNA(kazedemo) Onurla aynı topicteyim ve adı Maytichforses(yine mi yanlış yazdım) sizde bizimle paylaşırsanız sevinirim

Pek anlayamadım , nası aynı topictesiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

eskiden çok arkadaşım vardı ama hepsi oyunu bıraktı doğal olarak k.o bölümünüde ama bazılarını gereksizler ve konu dışında görüom zati burası eskisi gibi diil bilgili adamların sayısı oldukça azaldı bu bölümde

ewt aynen önce çok sağlam kardeşler vardı forumumuzda anck hepsi birer ya forumu ya oyunu bıraktı şu an çok az kişi kaldı gerçekten bilgili ve yardım sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 15 Mart 2006; 9:08:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.