Şimdi Ara

Bu forumda niye herkes old school takiliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam kardeş judas priestteki vokale de kötü dediysen ne kadar bilgili olduğun ve ne kadar iyi bir müzik kulağın olduğu anlaşıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Tamam kardeş judas priestteki vokale de kötü dediysen ne kadar bilgili olduğun ve ne kadar iyi bir müzik kulağın olduğu anlaşıldı

Kötu dedim ama sonradan jeton dustu ama itici be adamin sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Psychedelic Rock hayranıyım 20 dakika boyunca echoesi dinleyebilirim varmı pink floyd gibi ?
  • Genelde "yeniler" "eskiler" gibi bahsedilmiş, şu anda var olan ve kuruluşu eskilere dayanmayan iyi gruplardan birkaç tane söyler misiniz? çünkü ya sağlam gruplar var ben bilmiyorum ya da bana göre çöp gruplardan bahsediliyor, bahsettiğiniz old school olmayan iyi gruplardan birkaç tane yazar mısınız?

Ha bu arada Rob Halford'un vokalini beğenmeyen arkadaş önermesin belli ki zevklerimiz uyuşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleebis -- 28 Aralık 2013; 11:12:08 >
  • quote:

Tamam kardeş judas priestteki vokale de kötü dediysen ne kadar bilgili olduğun ve ne kadar iyi bir müzik kulağın olduğu anlaşıldı

kardeşim judas priest vokali babanın oğlu mu bu kadar savunuyorsun anlamadım ki? ben de beğenmiyorum rob halford'ı noldu ben de mi müzikten anlamıyorum şimdi, müzikten anlayıp anlamamanın kıstası bu mudur? ben de bu tarz insanları sevmiyorum işte, eski grup dinleyince kendini müzik alimi sanıyorlar böyle millete saçma sapan yorum atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

kardeşim judas priest vokali babanın oğlu mu bu kadar savunuyorsun anlamadım ki? ben de beğenmiyorum rob halford'ı noldu ben de mi müzikten anlamıyorum şimdi, müzikten anlayıp anlamamanın kıstası bu mudur? ben de bu tarz insanları sevmiyorum işte, eski grup dinleyince kendini müzik alimi sanıyorlar böyle millete saçma sapan yorum atıyorlar.

ne diyeyim sana ben. müzikten anlamanın kıstası veya kıstaslarından bir tanesi iyi ile kötüyü ayırt etmektir. böyle bir şey yok, şimdi uydurdum ama aksinin ispatının zor olduğunu düşünüyorum mesela kötü (ajdar, veya kötü olan herhnagi birisi) ile iyi (örnekte geçtiği için rob) arasında farkı anlayamıyorsan, ordaki sanatı,sanatın ne için yapıldığını anlamıyorsan ne yapabilirim ben? sadece söyleyebilirm. fikrini değiştiremem.
    çok istiyorsan, mutlu olcaksan tamam rob leş gibi söylüyor. sen ne dinliyorsun bilmiyorum ama onlar süper.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

ne diyeyim sana ben. müzikten anlamanın kıstası veya kıstaslarından bir tanesi iyi ile kötüyü ayırt etmektir. böyle bir şey yok, şimdi uydurdum ama aksinin ispatının zor olduğunu düşünüyorum mesela kötü (ajdar, veya kötü olan herhnagi birisi) ile iyi (örnekte geçtiği için rob) arasında farkı anlayamıyorsan, ordaki sanatı,sanatın ne için yapıldığını anlamıyorsan ne yapabilirim ben? sadece söyleyebilirm. fikrini değiştiremem.
    çok istiyorsan, mutlu olcaksan tamam rob leş gibi söylüyor. sen ne dinliyorsun bilmiyorum ama onlar süper.

tamam belli biryerde haklısın.adamın sesi iyi oktavı yüksek.fakat ince ses metale gitmiyor çok itici duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SHamuL

Genelde "yeniler" "eskiler" gibi bahsedilmiş, şu anda var olan ve kuruluşu eskilere dayanmayan iyi gruplardan birkaç tane söyler misiniz? çünkü ya sağlam gruplar var ben bilmiyorum ya da bana göre çöp gruplardan bahsediliyor, bahsettiğiniz old school olmayan iyi gruplardan birkaç tane yazar mısınız?

Ha bu arada Rob Halford'un vokalini beğenmeyen arkadaş önermesin belli ki zevklerimiz uyuşmuyor.

o kadar çok var ki hangisini sayayım

hangi tarz dinlersin bu arada ona göre önereyim

• He tarja kardeş bana speed/thrash önersene bitane
  • Heavy Metal olarak Black Sabbath/Judas Priest gibi grupların üstüne gelmedi sen ne konuşuyosun ? progressive olarak nerede bir King Crimson, Camel, Pink Floyd
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    İnsanların dinlemesine anlam veremediğin grupların yerini doldurabileceğini düşündüğün grupları yazarsan yeterli olur ben de 90larda 2000lerde dinlemeye değer birden fazla parçası olan gruplar varsa görmüş olurum. Gerçekten rahatsızım çünkü bir albumün çıkışını bekleyememekten ilerisi için müzik adına bir beklentimin kalmamasından.
  • ov grupları mı kapıştırıyoruz ben de geldim!!1
  • metal müziği artık sadece liseliler dinliyor %99 u özenti. gidin techno,electronic felan dinleyin metal ne la
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Metallica ve Megadeth big Four' un en büyük iki grubudur. Adamlar belki babandan daha büyük, tamam sesleri eskisi kadar güçlü olmayabilir ama hala çok iyiler Bende Metallica ya laf atınca cool olduğunu sananları anlamıyorum..
  • Metal dinleyenler neden hep birbirine laf sokma ve yerme çabası içinde hiç anlamam Hep bir "en iyi müziği ben dinlerim,en iyi müzik kulağı bende,enstrümandan en iyi ben anlarım" tarzı konuşmalar
  • quote:

İnsanların dinlemesine anlam veremediğin grupların yerini doldurabileceğini düşündüğün grupları yazarsan yeterli olur ben de 90larda 2000lerde dinlemeye değer birden fazla parçası olan gruplar varsa görmüş olurum. Gerçekten rahatsızım çünkü bir albumün çıkışını bekleyememekten ilerisi için müzik adına bir beklentimin kalmamasından.

Suan dinlediklerimi yaziyorum.
    Disturbed ,soad ,gorgoroth,1349,satyricon,foo fighters,nightwish,a7x,arch enemy,cob,amon amarth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 29 Aralık 2013; 13:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Genelde "yeniler" "eskiler" gibi bahsedilmiş, şu anda var olan ve kuruluşu eskilere dayanmayan iyi gruplardan birkaç tane söyler misiniz? çünkü ya sağlam gruplar var ben bilmiyorum ya da bana göre çöp gruplardan bahsediliyor, bahsettiğiniz old school olmayan iyi gruplardan birkaç tane yazar mısınız?

Sen old school metal dinlememişsin herhalde.Dinlesen bu yorumu yazmazdın.Yazacağın gruplar da kesin eski grupların özentisi olan,yeni bir şey vaadetmeyen,sadece albümlerinin prodüksiyon ve ses kalitesiyle dinlettiren gruplardır.Yaz da güleyim biraz.Hangi gruplar Metallica,Megadeth,Iron Maiden,Judas Priest,Slayer,Exodus,Testament,Sepultura,Kreator,Sodom,Destruction,Heathen,Toxik,Annihilator,Coroner,Demolition Hammer,Death,Death Angel,Helloween,Blind Guardian,Gamma Ray,Fates Warning,Queensryche,Stratovarius,Dream Theater,Symphony X'ten daha iyiymiş merak ettim doğrusu.
    (Yeni gruplardan da birkaç tane sevdiğim var tabi:Ensiferum,Kalmah,Vektor,Galneryus,Wintersun..Thrash olarak tek sevdiğim Vektor herhalde)

edit:Nu Metal dinliyormuşsun .Okumasan da olur kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 29 Aralık 2013; 13:11:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Sen old school metal dinlememişsin herhalde.Dinlesen bu yorumu yazmazdın.Yazacağın gruplar da kesin eski grupların özentisi olan,yeni bir şey vaadetmeyen,sadece albümlerinin prodüksiyon ve ses kalitesiyle dinlettiren gruplardır.Yaz da güleyim biraz.Hangi gruplar Metallica,Megadeth,Iron Maiden,Judas Priest,Slayer,Exodus,Testament,Sepultura,Kreator,Sodom,Destruction,Heathen,Toxik,Annihilator,Coroner,Demolition Hammer,Death,Death Angel,Helloween,Blind Guardian,Gamma Ray,Fates Warning,Queensryche,Stratovarius,Dream Theater,Symphony X'ten daha iyiymiş merak ettim doğrusu.
    (Yeni gruplardan da birkaç tane sevdiğim var tabi:Ensiferum,Kalmah,Vektor,Galneryus,Wintersun..Thrash olarak tek sevdiğim Vektor herhalde)

Yukari bak

• lisedeyken bizde çok metal dinledik özentilik tabi ama zamanla geçiyor iyi müzikleri keşfetmeye başlıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.