Şimdi Ara

Bu forumda niye herkes old school takiliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fuat!

quote:

Orijinalden alıntı: Unsustainable

Benim de sormak istediğim, neden sadece metal dinliyorsunuz?
    Bir ton müzik türü var. Sadece metal dinleyip, müzikten anlıyorum, rap şöyle, pop müzik böyle diye aşağılama havalarına girmeyin. Müzik bilgisi ve kültürü bakımından onlardan pek farkınız kalmıyor.

Kesinlikle. "Metalci" olup klasik müziğe laf atanlar, Progressive Music'i aşağılayanlar neyin kafasını yaşıyor acaba?

Metalciyim deyip de klasik müziği veya progressive müziği aşağılayanı hiç görmedim. Öyle biri varsa muhtemelen poserdır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

1- Yıl olmuş 2013 daha 'herkes' yazamıyorsun ama milletin ne dinlediğine karışıyorsun.
    2- Poser dediğin gruplar büyük ihtimal Metallica,Black Sabbath gibi gruplar. Bunlar metal müziğin gelişmesinde en çok role sahip gruplardır.Onlar olmasaydı şu an dinlediğin gruplar bu kadar iyi olmazdı.
    3- Nightwish dinliyorsun diye cool olduğunu sanma bu da 3.

Helal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı denen bir şey var ve o çerçevede hareket etmelisin.Old school müzikler falan ölmedi yeni gruplardan binlerce var ve çoğunda bir fark göremiyorum nedense sen kaç tane Guns N Roses ruhunda bir 2000li grup gördün söylesene ? Veya Nirvana,Alice in Chains gibi grunge zirvesinde gruplardaki ruhu bana 2000de göster bakalım.Bazı gruplar efsane ve bi o kadar da özgün,yeri tutulamaz gruplardır.Şimdi yeniler sonra çıktı diye hakkını yemiyorum ama inşaatı bitirdikten sonra bu temel eskidi yaa artık yıkalım bu inşaatın temelini hepimiz son yapilan katlarda apartmanin temeli olmadan oturalim gerek yok. Gibisinden konuşmuşsun.Black veil brides mesela severek dinlerim bana gore iyi muzik yapiyorlar.Yeni sayilanlari da severim tabi ama ozgun degiller ve o mukemmel muzigin tadini pek alamiyorsunuz eskilerdeki gibi

• Artık ne dinleyeceğimize de başkası karar verdiğine göre tam kıvama geldik. Bende old school takılırım genelde ama zevkimi belli müzik türleriyle sınıflamıyorum o "metalci" dediğin tayfa gibi. Gerçekten iyi bir zevki olup Dream Theater- Led Zeppelin - Iron maiden dinleyen arkadaşların bir çoğu Frank Zappa - Eric Clapton gibi sanatçıları da sevecektir.
  • A7x mi dinleyelim? Linkin park, holywood undead mi dinleyelim? Yeni sayilabilecek bildigim "İyi" sadece trivium ve wolf var. Wolf un tamamen ozgun bir muzigi var. İyi dedim, guzel degil birdaha tirnak icine alayim iyi anlayin. "İyi".. Sadece "iyi" yani. Sanateseri veya guzel degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen önce "herkes" yazmayı öğren sonra gelip dert yanarsın doya doya.

• Moruk Metal Kimse kimsenin ne dinlediğine karışamaz ama bir noktada haklısın. Adam Pink Floyd, Led Zeppelin dinliyor şimdi ki Skillet, Evanescence, Three Days Grace'e saçma diyor. Aklı sıra eskiyi dinliyor ve müzik bilgini olduğunu sanıyor. Ama bir noktada hatan var. Adam belki de yeni müziklere alışamamış ısınamamış eskiyi daha çok tercih edebilir. Eski müzikler onlara daha güzel gelebilir bu çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 27 Aralık 2013; 11:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

A7x mi dinleyelim? Linkin park, holywood undead mi dinleyelim? Yeni sayilabilecek bildigim "İyi" sadece trivium ve wolf var. Wolf un tamamen ozgun bir muzigi var. İyi dedim, guzel degil birdaha tirnak icine alayim iyi anlayin. "İyi".. Sadece "iyi" yani. Sanateseri veya guzel degil

Yeniden kastim 2000li gruplar tek bildigin a7x ve lp mi

• Evet günlük metallica ya ve efsane gruplara laf atip en bi cool olmaya çalışan ergen konumuzu da okudugumuza gore rutin hayatimiza donebiliriz.

• Tarja Turunen@

Evet, 2-3 tane daha vardir bildigim. Bilinmeye degmeyecek seyler

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

A7x mi dinleyelim? Linkin park, holywood undead mi dinleyelim? Yeni sayilabilecek bildigim "İyi" sadece trivium ve wolf var. Wolf un tamamen ozgun bir muzigi var. İyi dedim, guzel degil birdaha tirnak icine alayim iyi anlayin. "İyi".. Sadece "iyi" yani. Sanateseri veya guzel degil

Bir tek Linkin Park'la falan sınırlama. Hani bence Hollywood Undead bayağı iyi bir grup. Artı olarak Skillet, Evanescence, Three Days Grace, Muse, 3 Doors Down'u severim daha çok var. Eskiden çok yeniyi severim. Şükür ergen gibi değil hakikaten dinliyorum.

Ayrıca Metallica gibi muazzam bir grubu gidipte bu konuda kirletmeyin İnsan Hakları Mahkemesine dava açarım. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Evet günlük metallica ya ve efsane gruplara laf atip en bi cool olmaya çalışan ergen konumuzu da okudugumuza gore rutin hayatimiza donebiliriz.

Cool olmaya calistigim yok kekocan.
    Sadece basit ve yetersiz sarkilarin neden bu kadar cok dinlendigini merak ediyorum.

• çünkü kaliteli
  • Kendi adıma konuşacak olursam ilk radyoda Led Zeppelin'in rock and roll şarkısını duyarak başladım oradan Deep Purple, Beatles, Pink Floyd diye gitti. Yeni gruplardan da Audioslave dinlerdim ama dağılmışlar sanırım. Grunge da dinlerim o biraz daha yakın zaman 90 lar falan oluyor. 60 ların psychedelic müziğini de dinlerim güzel olduktan sonra 2013 şarkısını da. Fakat işin temeline indikçe zevkli oluyor bir yerden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Evet günlük metallica ya ve efsane gruplara laf atip en bi cool olmaya çalışan ergen konumuzu da okudugumuza gore rutin hayatimiza donebiliriz.

Sadece basit ve yetersiz sarkilarin neden bu kadar cok dinlendigini merak ediyorum.

Peki bana bu şarkıların basit ve yetersiz olduğu alanı açıklayabilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

Peki bana bu şarkıların basit ve yetersiz olduğu alanı açıklayabilir misin?

vokal,davul

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
  • quote:

davul iyi vokal iyi değil. bir tane buldun tebrikler

bu grubun tüm parçaları böyledir

• quote:

quote:

Az once Rob Halford a kotu dedi arkadaş. Vokal ne açıdan kotu ne eksik soyler misin über anlıyorsun sanirim.

• quote:

quote:

quote:

Az once Rob Halford a kotu dedi arkadaş. Vokal ne açıdan kotu ne eksik soyler misin über anlıyorsun sanirim.

kötü demiyeyimde itici bir sesi var bana göre

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.