Şimdi Ara

Bu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ama tr paketlerindeki guvenlik ve konfor donanimlari hep eksik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Konuyu acan troll uyeler, fanboylar ve sabahin 6 sinda yorum yazacak kadar nefret edenler yuzunden.

Genelde her VAG konusunda ilk yorum commandx in olur. Ya bir insan sevmedigi seyi bu kadar takip etmesi gercektne cok garip. Aklim, mantigim almiyor. Sabah 6 ve nefret ettigim marka konusunu kovaliyorum  

Allah sana beyin vermiş, neden kullanmıyorsun? Vag kullanıcısıyım ya, neden nefret edeyim? Ducati motora sahibim ve öneriyorum. Dün akşam bir arkadaşa önerdim. Ama nasıl önerdim? Vag abi, hüloooğğğ kafasıyla değil, ne kadar fiyat aldın diye sordum, 103bin dedi. Muadili hondayı sordum, ona ne fiyat aldın dedim. 112bin dedi. Kesinlikle ducati dedim. Ducati 132bin dese honda derdim. Vag grubu düşmanıyım ben öyle mi?

Ateca 325bin'ken bak mesajlarıma, hep ateca önerdim. Çünkü o fiyata alternatifi yoktu doğru düzgün. Sınıfının en mantıklı aracı, tabii öneririm.

Benzer şekilde octavia, superb çok önerdim.

Bak fırsat olarak gördüğüm golfün konusunu açtım. Neden? Çünkü iyi fiyattı, benim için f/p hepsinden önce gelir.

https://forum.donanimhaber.com/golf-iyi-fiyat--130053429

Beynini kullan birazcık, bir şey olmaz korkma.

• Vw harici araç ne alırım ne binerim.

Golf Wolfsburg

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Allah sana beyin vermiş, neden kullanmıyorsun? Vag kullanıcısıyım ya, neden nefret edeyim? Ducati motora sahibim ve öneriyorum. Dün akşam bir arkadaşa önerdim. Ama nasıl önerdim? Vag abi, hüloooğğğ kafasıyla değil, ne kadar fiyat aldın diye sordum, 103bin dedi. Muadili hondayı sordum, ona ne fiyat aldın dedim. 112bin dedi. Kesinlikle ducati dedim. Ducati 132bin dese honda derdim. Vag grubu düşmanıyım ben öyle mi?

Ateca 325bin'ken bak mesajlarıma, hep ateca önerdim. Çünkü o fiyata alternatifi yoktu doğru düzgün. Sınıfının en mantıklı aracı, tabii öneririm.

Benzer şekilde octavia, superb çok önerdim.

Bak fırsat olarak gördüğüm golfün konusunu açtım. Neden? Çünkü iyi fiyattı, benim için f/p hepsinden önce gelir.

https://forum.donanimhaber.com/golf-iyi-fiyat--130053429

Beynini kullan birazcık, bir şey olmaz korkma.

Alıntıları Göster

Kullanırsam fark çok açılır.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Önce wd40 falan sık, öyle kullan.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Commandxciğim, Volkswagen AG’nin araçlarına (BENTLEY, VOLKSWAGEN, AUDİ, PORSCHE, BUGATTİ, LAMBORGHİNİ) zenginler, politikacılar, işadamları, popüler kültür ikonları, sanatçılar, yazarlar veya ünlü sinema yıldızları dahil topçusundan popçusuna herkes biniyor.

İşin özünde maliyet değil kalite var kalite, yukarıda saydığım meslek erbabları parasına bakmaz, itibara, prestije, konfora ve kaliteye bakar. Volkswagen AG modellerine binen adamın kriter skalasında zirvede kalite vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Off off offf

• daswagen kullanıcısına yanıt

Audi bile torsiyon kullanıyor. Maliyet olmasa kalite olsa neden torsiyon kullansın? Golfte çalınan şeyler maliyet değil mi?

• Pejo Honda falan alsam paramı çöpe atmış gibi hissediyorum

• Vw alınca daha çok parayı çöpe atmış gibi hissetmiyorsan sıkıntı

• Bak biri gelmis baska markaya laf etmis. Kendi dusuncesi.

Ama olur mu? Hemen kosup Vw ye laf atacak.Bu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor? 

Bu kadar mi seviyorsunuz bu hayati sunu bile onemseyecek kadar. Vay be.

• Vw ile alakası yok.

Bu forumdakilerin cogunlugu kendi kullandığı araçtan baskasini sevmez.

En iyisi kendi arabasıdır.

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Aynı hissiyat bende de var. Geçen bi sivic inceledim kapıyı açarken tutamak elimde kalacak sandım, çok dandik hakikaten.
    Herhalde bu hondayı filan geri dönüştürülmüş peynir tenekesinden filan yapıyolar. Gerçi tenekeye dokununca göçüyor, bu kendi kendine göçüyor.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Buda var tabi. Kendimden biliyorum, objektif otomotiv otoriteleri referans alarak iyiye iyi, kötüye kötü diyorum. Göçüklü arabaya dandik deyince sevdalısı bana hakaret ediyor. E ne yapalım yani sen seviyorsun diye gerçekleri söylemeyelim mi ya.

Kendi bindikleri arabaya şiir değil, methiye değil adeta kitabe gibi yazıp övüyorlar, biz gerçekleri söyleyip algıları yıkınca hemen hakaret.

• ben almadan önce tüm bayileri gezdim gördüm bindim. vw polo aldım. hiç birinde ne kalite hissiyatı ne konfor ne iç mekan kalitesi vs vwnin yanından geçmez. bmw mercedes vs premiumları saymıyorum tabi onları denemedim.

forum geneli egeacı ve pejocu. millet binemiyoruz bari mok atalım derdinde. bizim millette hastalıktır. kendi ne alıyosa herkese onu aldırma derdindedirler. sorun çıkarsa yalnız kalmayım diye. 400 bin liram var ne alayım diye sor 3 egea kalanıyla yarım ya da çeyrek egea kestir al derler. boyasını düzgün atamayan psaya donanım var diye para verirsen sen bilirsin. TR şartlarında kullanamayacağın donanımlar. var dersin yalnızca. kronik sorun dolu hepsini araştırdım. adbluesundan, ekşideki sorunlu yolda aks kıran opellere kadar. açtığım konular var. astra K 2016dan geçip polo daha konforlu diyen var polo konusunda.

golfü falan düşünemiyorum bile. 80 yaşına gelirsen inş otomobil tutkusu devam ederse bineceğin araba bu olur pejo olmaz opel olmaz. çünkü o zamana kadar çoktan patates olmuş olur araba. japon koreliler falan tekerlekli bi şeyler yapmaya çalışıyor ama deniyolar daha. pek arabaya benzemiyor onlarınkiler.Bu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor? 

hadi bakem tek tek gelinBu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor? 

Bu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor?Doğan Kabakyoutube
    Arkadaşlar merhaba, çok keyif alarak çektiğim ve sizin de özellikle izlemenizi istediğim bir video ile karşınızdayım. Otomobil severler olarak gerçekten gelecekte nasıl olacağımızı gösteren bir rol model olan Hakkı amca ile birlikteydim. Hakkı Amca 80 yaşında, otomobillere sevgisi, tutkusu devam ediyor ve 500 beygirlik Golf 7 R kullanıyor. Umuyorum beğenirsiniz, güzel yorumlarınızı bekliyorum! İyi seyirler! Abone Olun; https://goo.gl/QUq1Lt Instagram: https://goo.gl/eFKPja Twitter: https://goo.gl/hDMmX5 Facebook: https://goo.gl/UpVYg5 #doğankabak #golf #golfr
    https://www.youtube.com/watch?v=LKrP_lBqMJA

• Bu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor?

1- Sevdiği kızı vag araca sahip biri kacirmistir. Vaga antipati duyuyordur. Almiyordur. Kerameti arabada saniyordur. Erkekligine laf etmiyordur.

2- babası vag marka aracı vermemistir. İcerlemis ve babası arabasına oglundan çok değer veriyor diye markaya antipati duyuyordur.

3- babasının başka marka aracı vardir. Babasına olan sevgisinden, babasının arabasını bir numara saniyordur.

4- karmaşık duygusal ilişkiler yoktur. Belki sadece parası yetmiyordur.

İsim vermeden alıntı yapılan absürt komedi seviyesindeki saçma mesajı anca bunlar yazdirabilir bence.

Aynı şahsın elinde Honda araç kaza yapınca "bakın vw de dagiliyor" diyebilmek için kazalı vw fotolari var. Şantaj yaptığını düşünüyor sanirim.

Neyse işte çok farklı dünyalar var.

Birde bunların "depoyu dolduramiyordur" "son parasıyla araba almistir" diyen versiyonları var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.