forumda bir hayli irite edici derecede kibirli egea ve volkswagen sahibi arkadaş var.. varsa yoksa en şahane onların ki onlar gibi olmamak için sevmiyorum Opel sahibi insanlar çok mütevazi ve aynı zamanda dürüst, araçlarımızla ilgili her türlü olumlu / olumsuz yorumumuz ortada |
Bu Forumda Volkswagen Neden Sevilmiyor? (2. sayfa)
-
-
Konuyu acan troll uyeler, fanboylar ve sabahin 6 sinda yorum yazacak kadar nefret edenler yuzunden.
Genelde her VAG konusunda ilk yorum commandx in olur. Ya bir insan sevmedigi seyi bu kadar takip etmesi gercektne cok garip. Aklim, mantigim almiyor. Sabah 6 ve nefret ettigim marka konusunu kovaliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
POLO ARACIM VAR AMA BAYRAM ÖNCESİ DENK GELDİĞİ İÇİN ALDIM. ÖZELLİKLE HİÇ BİR ZAMAN VOLKSWAGEN ARAÇ ARAMADIM BAKMADIM ALMADIM. BENCE VOLKSWAGEN BİR OPEL VEYA BİR JAPON ASLA DEĞİL.
-
Bak bak boklayışa bak sellektörü geç atıyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düne kadar yeni Golf 8 R-Line kullanıyordum bu arabanın hastasıyım normal de fakat evleneceğim için ileriye dönük için Audi Q3 aldım ileri de çoluk çoçuk olursa arkada rahat etsinler, uzun yolculuk yapıcağım vs.
-
quote:
Orijinalden alıntı: star screamHayatımda 1 kere bile vw almayı düşünmedim. Tasarım olarak bir kere çok kötü vw. Bakıyorsun araçta ne tip var ne ruh, albenisi sıfır bana göre. Param olsa şuan 3008 , 508 gibi araçlar alırdım. Maalesef para yetmiyor bunlara 2020 Corsa alacağım gibi. Artık şu muhabbeti de yapmayın parası olsa herkes vw alırmış filan komik oluyorsunuz gerçekten. Ne zaman patlayacağı belli olmayan dsg lerinizle size mutluluklar dilerim:)))(
Alıntıları GösterKendin diyorsun zAten param olsa 508 alırım paran yok diye düşünemiyorsun vw almayı, hem hocam sen alsan ne yazar almasan ne yazar bana ne ben lafın gelişi dedim, sana tasarımı kötü olabilir bana da 508 içi dışı kötü herkes vw alıcak diye bir şey yok mesela sen 508 alıcaksın ki sanayi erbabı para yesin ilerde . Corsa da güzel tercih .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 27 Temmuz 2021; 12:42:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fosfagin bile bizi kiskandigindan fabrikayi acmama karari aldi. Nedir bu batıdan cektigimiz
quote:
Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN
Bak bak boklayışa bak sellektörü geç atıyormuşBen senin gibi kafa sallamıyorum , inceliyoruz yazıyoruz detayına kadar. Arabadan anlamayan adam için güzel detaya indinmi araba beklentiyi karşılamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 27 Temmuz 2021; 12:50:31 > -
Alamıyorlar !!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FrankGallagherxKendin diyorsun zAten param olsa 508 alırım paran yok diye düşünemiyorsun vw almayı, hem hocam sen alsan ne yazar almasan ne yazar bana ne ben lafın gelişi dedim, sana tasarımı kötü olabilir bana da 508 içi dışı kötü herkes vw alıcak diye bir şey yok mesela sen 508 alıcaksın ki sanayi erbabı para yesin ilerde . Corsa da güzel tercih .
Alıntıları GösterHahahahahahahhaahhahaha geçen bir videoda araba tamircilerine soruyorlardı en çok hangi marka araç geliyor diye çoğunluğu volkswagen diyordu. Kimin ne aldığı beni de alakadar etmez de şu triplerinizden vazgeçin yani. Yok herkes vw alırmış filan.
Şu forumdaki vosboy lar gerçekten komik ötesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Passat aşiret paketi al hocam 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vw değil forumdaki sahibi bile olup olmadıkları belli olmayan troll fanları sevilmiyor...
Bu konunun bu forumda olması ilginç.
Bundan 4-5 sene önce DH, VW fanatizminin doruk noktasıydı.
Her konun altında VW konuşulur, savunulur, fan boyları kavga ederdi.
Sonra forum çizgisini değişti, kullanıcı kitlesi kalmadı, belki ondan rastlanmamıştır.
-
Çünkü burası DH. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların kalesi. Şu konuya yazanların en az yarısı bende engelli. VW görünce sazan gibi atlayan troller...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 27 Temmuz 2021; 16:33:5 > -
Kim demiş sevilmiyor diye hep vag grubu araba alırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.2 TDI Polo 5 sene kullandım.
Emsallerine kıyasla malzeme kalitesi, yol tutuş, sürüş konforu olarak iyiydi.
Fakat donanım olarak çok eksik ve yavan bir araçtı.
Motor, mekanik olarak sorun yaşamadım ama 120.000 km den sonra elektriksel problemler yaşadım ve iki kez yolda kaldım.
İyi yanları olduğu gibi kötü yanları da var.
Fakat artık arabalar çok pahalı olduğu için donanım seviyesi benim için her şeyin önünde.
O kadar para veriyorsam araç bana bazı özellikler sunmak zorunda.
Bu sebeple özellikli araçları tercih ederim.
Şu an Allure paket Peugeot kullanıyorum. Çok memnunum.
-
Fanlarının bir kısımı ruh hastası olduğu için.
1.0 tsi 2 litre yakıyor onlara göre
Öncelikle B sınıfı ile C sınıfı arasında dağlar kadar fark var.
Gidip Polo'yu, C sınıfının en zayıflarından Megane ile bile kıyaslarsan adama gülerler.
Ne Polo ne Golf parasının aracı değil. Güzel araçlar ama Türkiye için f/p değiller.
Volkswagen, Ford, Toyoto, Honda ile aynı klasmanda aynı kalitede.
Hangisinde kampanya yakalarsan al geç olay bu.
-
Mısırımı kolamı aldım izliyorum. Haydiii yeniden vag fetişleri ve antivagcılar kapışsın yorumlarda yine bir dh klasiği
Not: audi kullanıcısı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X