Şimdi Ara

Bu forumdan ılgınc fıkırler cıkacagına emınım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu forumdan cıdden ılgınc fkırlerın cıkacagına emınım

arkadaslar dıyelım kı ıntıhar edeceksınız ama bunu olmek amaclı yapmıyorsunuz sadece maksat gosterıstır

neler yaparsınız??? mesela hap ıcerım ben dıyorum ama kac tane ıcsem olmem bılmıyorum bunun gıbı fıkırlerınız var mı?

• pesincıra sana espri yapmasını rica et.
    Öldürmez ama epey süründürür.
  • İstersen 1 koli hap yut ölmezsin kolay kolay, bir dünya arkadaşım denedi hiç ölen olmadı.
  • Amaç ilgi çekmek ise bir yerde okuduğum şu inihar yöntemini uygularım.

Deniz kıyısına giderim. İskeleye bir ip bağlayıp diğer ucunu boynuma bağlarım. Zehir içip kendimi ateşe veririm. Silahla kendime ateş ediyor gibi yapıp bilerek bağladığım ipe ateş eder denize düşerim. Ateş söner. Denize düştüğümden dolayı zehri kusarım. Beni kurtarmaya çalışırlarken vücut sıcaklığının aşırı düşmesinden dolayı ölürüm.

• Botan sen Uo oynuyon mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

pesincıra sana espri yapmasını rica et.

O adamın esprilerine benden başka gülen yok galiba.

@botandl
    yiğen intihar ile gösteriş nasıl oluyor bi anlat hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BotanDL

bu forumdan cıdden ılgınc fkırlerın cıkacagına emınım

arkadaslar dıyelım kı ıntıhar edeceksınız ama bunu olmek amaclı yapmıyorsunuz sadece maksat gosterıstır

neler yaparsınız??? mesela hap ıcerım ben dıyorum ama kac tane ıcsem olmem bılmıyorum bunun gıbı fıkırlerınız var mı?

Paran varsa küçük bir uçak kirala. Yakıtını az koy. Herkese haber verdikten sonra telsizden veda konuşması yap. Uçağı hızla yere çakacağını söyle. Ve dediğin gibi de hızla yere doğru uç. Uçağın yakıtını öyle ayarlamış olmalısın ki tam yere çakılacakken bitmiş olsun. Böylelikle çakılmadan kurtulmuş ama ama intihar da etmiş olursun.

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

pesincıra sana espri yapmasını rica et.

gibi mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.