arkadaşlar bu forumu nerden keşfettiniz?merak ediyorum. örneğin ben google da avea ile ilgili bir araştırma yapıyordum ve karşıma bu forumla ilgili bir post çıktı ben de beğendim ve üye olayım dedim
Başka bir forumda, "tavsiye ettiğiniz forumlar nelerdir" diye bir konu vardı. Oradan öğrendim.
Cep telefonumla ilgili birkaç problemim vardı googledan bulmuştum zamanında... İlk başlar Cep Telfonu bölümüne giriyodum... Sonra zaman geçtikçe bi ara Knight Onlie bölümüne sarmıştım (çok şükür kurtuldum) Artık hep konu dışındayım
ekran kartı alacaktım googledan arıyordum..baktım hep 1.sırada bu site var..gireyim bakayım neymiş dedim..girmez olaydım
Bir arkadaşım sayesınde ögrendim... İlk başlarda dahili bileşenlerde takıldıktan sonra uzun süredir konu dışındayım
arkadaşlarımdan
+1
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
ekran kartı alacaktım googledan arıyordum..baktım hep 1.sırada bu site var..gireyim bakayım neymiş dedim..girmez olaydım
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
bende de bunun sx1 versiyonu oldu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme