Şimdi Ara

Bu fotograf makinesinden anlayan yardim etsinnn!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtubede bi kanalim var ve guzel bi fotograf makinesi almak istiyorum. Suanlik nikon 3100d makine buldum icindekiler sarj aleti cantasi 18 55 lens 70 300 lens 32 gblik hafiza karti hepsi sadece 850 tl dedi napayim bu isimi gorurmu 17 k fotograf cekilmis makinede bi akil verin arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum ilk konum bu arada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• d3100 kötü makine değil ancak youtube/video ağırlıklı çalışacaksanız canon 600d daha uygun bir seçenek ...

@55tunaxx
  • Canon 600d alicam ancak bu nikon is gormezmi cunki ikinci el temiz 600d bulabilirmiyim bilemiyorum canon ile nikonun arasinda cok video farkliligi varsa siz oyle diyoesaniz fikrimi degistirebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55tunaxx 5 kullanıcısına yanıt
    işin içinde video olunca canon 600d öne çıkar ...
    d3100 video çeken ilk dslr nikon olduğundan teknolojisi eksik, kullananlar videosundan şikayetçiydi diye hatırlıyorum, size de yetersiz gelebilir ama makine kullanma konusunda iyiyseniz idare eder ...

@55tunaxx
  • bir ekleme yapayım; iyi lens olmadan makinenin performansı düşük olur ... canon 600d alacak olursanız 18-55 IS II öneririm, sakın 18-55 DC III ile almayın ... nikon d3100 alacaksanız üzerinde 18-55 VR lens olsun ...

@55tunaxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Eylül 2017; 13:13:27 >
  • Bunlar youtube videosu icin uygun degiller. Cunku odaklamalari basarisiz. Siz hareket ettikce, goruntu habire bir netlesir,bir bulaniklasir. Fotograf icin kullaniacaksa problem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.