Bildirim
Bu futbolcu kim sorusu bilen çıkmadı henüz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kimmis -
Fabregas -
fabregas ramosla oynadigindan olmuyor. ispanya milli takimi.
ihtimallere bakilirsa 2002 brezilya, 2006 italya, 2010 ispanya, 2014 almanya kadrosunda olan birisi olmali.
morinho ile calistigini dusunursek yukaridaki takimlarla asagidakilerin kesisimini bulmak gerek.
morinho-benfica 2000
2002-2004 porto
2004-2007 chelsea
2008-2010 inter
2010-2013 rmadrid
2013-2015 chelsea
2016 man utd -
Patrick Vieira ya da Lucio.
Lucio Almanya'da oynamış. Bu nasıl soru lan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 24 Mart 2017; 3:41:12 > -
Kesin mourinho ile çalıştı derken direk yönettiği değil yardımcı antrenör olduğu zamanlardan çalıştığı bir oyuncu. -
Benim en cok yaklastigim oyuncu Juliano Belletti. Ama onda robinho ile oynamamis. -
Torres sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Furuichi
Torres sanırım.
Torres kaka ile oynamadı diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Benim en cok yaklastigim oyuncu Juliano Belletti. Ama onda robinho ile oynamamis.
Milli takımda robinho ile oynadı
ayrıca barcada Messi ilede oynadı Belletti değil malesef bende buldum sanmıştım :d -
Abi çıldıracağım çok yakınlaşmıştım Rivaldo'da. Rivaldo barçada oynarken Mourinho barçada yardımcı Antrenordü burdan yakaladım messi henüz A takımda değildi tam buldum derken Barçadan Milana transferini gördüm milanın hocasıda o zaman Ancelotti yine bulamadık -
maradona -
Selçuk Şahin -
Luis Figo -
Onuda mı biz düşünelim -
Ya ronaldinho ya da sisman ronaldo -
Sabri? -
Deco -
Xander Corvus? -
David Luiz diyeceğim . Mourinho döneminde Chelseada defans oynuyordu . İngiliz değil ve Almanya Liginde oynamadı . PSG ve Chelsea ile şampiyonluk yaşadı . Chelsea ile 2011-2012 döneminde Şampiyonlar Ligini kazandı . Robinho ve Kaka ile Brezilya Milli Takımında oynadı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 24 Mart 2017; 8:13:46 >
Benzer içerikler
- underrated futbolcular
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- sert şut nasıl çekilir
- 18 yaşından sonra futbolcu olunur mu
- orjinal forma nereden alınır
- tod tv ücretsiz üyelik
- football manager 2024 ücretsiz
- trt frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X