Şimdi Ara

bu füzyoenerji santralinin avantajlı yönü varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben oyuna başlayalı iki ay oldu bu füzyoenerji santralinin bir avantajlı yönünü göremedim. devamlı solar enerji inşa ediyorum. varmı bunun bir avantajlı tarafı. yoksa benmi bilmiyorum...

• belirli bir kademeden sonra mecburen solar satral dışındaki enerjilere yönelmek zorundasın. çünkü solar santraller çok masraflı olmaya başlar. ben füzyoyu sevmiyorum. solar uydular çok daha mantıklı geliyor ama gezegenin soğuksa mecburen füzyo basmalısın.
  • Füzyoenerji basmak akıllı bir iş değil.ama Solarların kademelri arttıkça göz korkutan maliyetleri yüsünden solar uydu yada füzyoenerjiye yöneliyoun.Fakat en büyük dezavantajı füzyoenerjinin deuterium yemesi :( HEr artan kademede daha fasla deuterium yer!!!
  • 10. Kademeye Kadar Bas..

Savunman iyi değilse Solarlara Dalarlar Dostum...
  • avntajı yok solar enerjı daha ii
    deut da harcamıyo
  • solar basmak en iyisi, ama savunmasız bir gezegene fazla basma solarları
  • ya deut yior o kötü ama solar uydu basıcaksın onuda basıcaksan sağlam savunma lazım çünkü bi dalarlarsa savunma kötü ise hepsi gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya sormayın benim de basım dertte bu solar binalarıyla 27 felan oldular yemiyo artık basmayı yani içim gidiyo harcadıgım madene naapsam ben de solar uydu bascaz mecbur
  • Solar uyduyu her gezegene basınca, bu defa her gezegene savunma da lazım. Bu da daha çok masraf tutuyor. Bir de biriyle zıtlaşırsan, gıcıklık olsun diye gelip patlatma olasılığı var.
  • füzyo ve solar uydu basma sadece santral bas füzyo deut dan götürür solar uydular savaşta hemen patlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

füzyo ve solar uydu basma sadece santral bas füzyo deut dan götürür solar uydular savaşta hemen patlar

Sadece solarla olmaz kademeler ilerledikçe çok maden istiyor ve füzyo yada solar uydu basmak zorunda kalıyorsun
  • eğer gezegenin sicaklıgı yüksekse solar uydu bas diil se füzyoenerji santrali bas sıcak gezegende uyduyla normalden daha fazla enerji üretirsin soğukta da deut üretimi fazladır.....
  • ama solarlarıda patalata bilirler
  • dogru kardes solr uydu yapmak pek mantikli degil simdi saglam savunma yapsan iss ittifak savas sistemi çıktı onla yıkılmayacak savunma kalmadı artık enerjini hiçbir zaman uyduya dayama yani...
  • ben santralle gidiyorum ama genede füzyo nun kademe 7
  • fuzyo nun avantajsız bi tarafıda alan kaplaması. kademe oynayan için alan onemli zaten kademe oynamayanda solar santral ile idare edebilir.
  • O kadar kişi herkes birşey yazmış.
    SONUÇ = Füzyoenerji iyidir. Zira belli bir seviyeden sonra SOLAR ENERJİ çok istemeye başlıyor. Füzyoenerjini bir arkadaşın söylediği gibi Maksimum 10 yap. Basabildiğin kadar da SOLAR ENERJİ bass.
    En fazla 100 tane de solar uydu bastıktan sonra zaten Metal 30, Kristal 28 deu da 25 falan yapsan bile enerjin yetiyor . Haa olmadı Baktın Solar enerji 10 milyon falan istemeye başladı. O zaman tekrar Füzyodan destek alırsın. Ama şunu unutma tüm arkadaşların söylediklerinin hepsinin ortak noktası elinden geldiğince solar enerji basmaya çalış . Madenin yetmemeye başladığı zaman Füzyo Enerjiden sadece destek al.. O kadar...
  • 25-veya 26 dan sonra solar istasyon basmayın istedigi madenle kademe basın daha iyi
    savunmanızı 400 hl topuna yukseltip 100 solar uydu yapın solar uydular gitse bile uretim varsa 1 gunde yine yaparsınız

kademe olarak tavsiyem 32-30-28-26 olarak yapmanız ve daha sonrasi icin solar uyduya yonelmeniz
    (zor ama solarlar gitse bile bu kademelerle uretim yine old icin hemen solarlari yaparsiniz + istediginiz kadar savunma yapabilirsiniz)

NOT: bunlar buyuk oyuncularin uyguladigi kademelerdir [ittifagimda 1milyon puandan fazla 7 kisi var 1m sinirinda da 4-5 kisi var
    ordan tecrubeyle sabittir - benim puanimi merak ederseniz genelde filo kaldırmam ve 3-4 ayda bir buyuk saldiri gelir yaklasik 200 bin gemi ile dalabilirler ancak puanimin azligi burdandir - ittifaga giris puani ortalama puan : 600.000 dir ordan anlayin yani hic saldiri ymesem 1m puanda olurdum]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.