Şimdi Ara

Bu Geceki Yilbasi Planim: Los Angeles, Hollywood

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir suru konular donuyor bu geceki planlar hakkinda. Ben de bu yil ilk defa ailemden uzakta yeni yila girecegim. Siz yeni yila girdikten 10 saat sonra yani siz Pazar sabah 10'dayken biz de burada gece 12'yi kutluyor olacagiz.

Bu yilki plan ise arkadaslarimla Hollywood'da bir clube gitmek. Club'de Darude DJ'lik yapacak. Dogrusu beklentilerim ne henuz belli degil ancak Sandstorm ile un yapmisti bu DJ. Youtube'dan dinlerseniz hatirlayanlariniz olacaktir.

Kulup 9:30-12 arasi sinirsiz acik icecek bulunuyor. 12den sonrasi ise ucretli ancak 2.30 saatte yeterince limitlenecegimi dusunuyorum

Bu Geceki Yilbasi Planim: Los Angeles, Hollywood

Bu da gecen yilki performansindan:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 31 Aralık 2011; 16:24:03 >

• Ben bir istanbul'da kutlayacağım sonra biletler hazır arkadaşlarla los angeles'a uçup birde orada kutlayacağız
  • Hocam okul konun neyse de bu konun DH'de sırf senden nefret edenler diye grup oluşturabilir aman dikkat diyeyim

Şaka bir yana iyiymiş yahu. Bende muhtemelen WoW oynarak viski içerek gireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Hocam okul konun neyse de bu konun DH'de sırf senden nefret edenler diye grup oluşturabilir aman dikkat diyeyim

Şaka bir yana iyiymiş yahu. Bende muhtemelen WoW oynarak viski içerek gireceğim.

Niye nefret etsinler ki adamdan
  • sana şedov şuutır

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter is a drug

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Hocam okul konun neyse de bu konun DH'de sırf senden nefret edenler diye grup oluşturabilir aman dikkat diyeyim

Niye nefret etsinler ki adamdan

Okul konusunda dahi çok haksız eleştiriler vardı ondan dedim.
  • Darude'nin olduğu yerde alkol içmek ayıptır. İyi eğlenceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bu gifin bu clubteki filmden (Night at the Roxbury) alindigini ogrendim. ahhaah bir dh klasigiydi bir aralar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.