Şimdi Ara

Bu gerçek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=EpEx8AmQwcU.&feature=youtu.be Videoda görüldüğü gibi İTÜ KKTC diye bir yer var ve sadece hazırlık Kıbrıs'ta geri kalan lisans eğitimi İstanbul'da örnek veriyorum bilgisayar mühendisliği için İTÜ 1800 le alıyor buranın burslusu 41.000ve tek fark hazırlık aynı sınıflarda aynı hocalardan ders alınıyor üstelik ücretlisi bile 50.000 TL yani çok ucuz bu işte bir sıkıntı var mı acaba nasıl böyle bir şey olabilir resmen İTÜ cenge 40k ile girilebiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• diplomalarının gücü farklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok deniyor hocam

• Up çok önemli konu

• Bence KKTC’deki fakülte inşaat halinde olduğu için böyle. Fakülte inşaatı tamamlandığı anda öğrenciler KKTCye aktarılacak yeni kayıtlar da orada başlayacak. Ama KKTC’den mezun olsan bile aynı itü diplomasını alacaksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam bunu baya araştırdım. imkanların hepsi aynı değil. erasmus vb exchange programlarına katılamıyorsunuz ama dendiği gibi eğitim istanbul'da. tek korkum odtü'de olduğu gibi 2 sene sonra gelin kıbrıs'a demeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Howard aka Moana -- 2 Ağustos 2022; 1:39:15 >
  • Binaların yapımına daha başlanmamış hocam yapılsa bile rektör söz vermiş eğitimleri İTÜ de tamamlanacakmiş bu yıl girenlerin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    Dayı ee yazilir mi sence bir şey sorucam ciddi ciddi bu İstanbul'da olacak mı?

• Ryan Howard aka Moana kullanıcısına yanıt
    İnan hiç fark etmez. Eğitimi İstanbul'da olmasına söz veriyorlarsa yazicam

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Olacak hocam sadece hazırlık Kıbrıs'ta

• ben de ceng yazıcam tam burslu ama inşallah sınıflar ayrı falan değildir mobinglenmek istemiyorum  

kübra… ne işin var burda..?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sut dokmus kedi

kübra… ne işin var burda..?

Mehmet? Senin ne işin var asıl ben tercihlerle cebelleşiyorum süt dökülüyor

Ayriymis ve de akreditasyonu yok. Ondan sonra hazırlığı boru gibiymis anca ilah seviyesinde bilicen ing veya toelf denicen. Kıbrıs'ta zorunlu hazırlık bilmiyorum zorlar 2 yıl kalırsan sutlanirsin falan. Bence de belirsiz şekilde yazılmaz gibi. Emin ol şirketler bile senin geçmişine baktığında bir şekilde eleyebilirler eğer ayrı sınıflarda ders alırsan ve hocalar sizlere bazı bilgileri düzgün öğretmeye de bilir. Ve de udemyden ders alanlarla aynı konumdasin uninin akreditasyonu yok, daha mezunu yok değerlendirme falan cook uzun surer. Büyük riskmis 1 saatim gitti ama kafam rahatladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 2 Ağustos 2022; 2:42:2 >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Hazırlık hakkında bilgiyi nerden aldın bilmiyorum ama dediklerin pek doğru değil ortalama-ortalama üstü arası bir ingilizce ile İTÜ hazırlık sınavından 88 almistim öyle üst düzey bir ingilizce beklenmiyor bence itu Kıbrıs çok underrated çok az biliniyor

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Bunların sınavı ayriymis sanırsam ve 8 tane falan varmış gibi bilmiyorum. Bu konu başlığındaki videonun altında böyle dediler ben onların yalancısıyım

• Hiç kimse duymadı mı bunu ya millet İTÜ cenge giremiyorum diye ağlıyor buraya 40k dan girilebiliyor hiç dikkatinizi çekmedi mi arkadaşlar

• itü tanıtım günlerine gittim dün çok fazla talep var 10 kişi falan bir masanın etrafında toplanmıştı geçen sene kıbrısta hazırlık okumuş sonra istanbulda bölüme başlayacak olan bir kız anlatıyordu 10k ile 15k ile yazacak olanlar var. inşaat 5-10 yıl sürecek deniliyor zaten koca kampüs yapılacakmış. diplomada kocaman türkiye cumhuriyeti istanbul teknik üniversitesi yazıyor kktcnin geçtiği yer itü-kktc yerleşkesi diye bir ibare var ama sandığınız kadar etkilemiyor. bahsettiğim öğrenci burayı yazmadan önce bazı büyük şirketlerle konuşmuş problem olur mu diye sonuçta itüde eğitim alıyorsun problem olmaz demişler(tr için).

• yes000999 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de Messi 🤠 akreditasyonu yok baştan yurt dışına nah çıkarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.