Arkadaşlar dün bilgisayarım durup dururken kapandı. Yani aniden elektrikler gitmiş gibi. Gittim bir tane psu aldım. Rain 230 W getirdim taktım. psu dan duman çıkınca geri götürdüm bilgisayarı da götürdüm. Adam bakayım belki anakartında bir şey vardır dedi. bir saat önce aldım sorun psu dedi yeni bir boost 250 w psu takmış. Dedim bu düşük değil mi? bana bunun gerçek değer olduğunu aslında bunun yaklaşık 350w a tekabül ettiğini ve benim sistemime yeteceğini söyledi. böyle gerçek sanal diye bir ayrım var mı varsa biz hangisine biat edeceğiz.
Sistem: WinXP, P4 2,4 cpu- gigabayt 8S648 anakart- 500gb sata2 hdd, 40gb ide hdd - samsung 20x DVD-RW, LG CD-RW -fx 5200 nw. ekran kartı. (yazıcı webcam vs. hepsi var)
Böyle bişey var ama o dediği gibi 250 watt gerçek değeri 350 olmaz Kalitesiz psularda 500-600 yazar ancak gerçek verdiği değer 250-300 civarıdır bundan bahsetmiştir Kaliteli markalardan alırsan gerçek sanal ayırmana gerek kalmaz
aydınlattığın için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme