Şimdi Ara

Bu Gidişle Yabancı Sınırı Tekrar Azalacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lucescu geldiğinden beri yabancı sayısı fazla , oyuncu yetişmiyor diyor. Bu kadar yabancı olursa Türk futbolu batar bağlayıp , yabancı sayısını düşürtecek . Tembel Türk futbolcusunun da işine geldiği için yardım edecekler. Bu takımın başında olmasının nedeni bu bence . Emeklilik öncesi son bir kez yüklü para için , bu planda kilit rolde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yabancı sınırı gelirse feghouli yerine Serdar gürler , Medel yerine Musa çağıranları alır takımlarımız o paralara.

Mümkünse yerli oyuncu sınırı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Yabancı sınırı gelirse feghouli yerine Serdar gürler , Medel yerine Musa çağıranları alır takımlarımız o paralara.

Mümkünse yerli oyuncu sınırı olsun.

Ben de isterim yabancı sınırsız , yerli sınırlı olsun ama tffdeki yabancı serbestliğini isteyen tek kişi olan terim de gidince değiştirecekler. Lucescu da medyayı ve kamuoyunu ikna edecek.

• Lucescu nefretin odağı olacak, kimseyi ikna edemez. Federasyon ve onun yalaka medyasını arkasına alır anca.

• Lucescu bugünkü taktik hataları saçma sapan orta sahası ile kimseyi ikna edemez. Yabancı sınırı getiren ülkeye ihanet eder açık ve net.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    bu kadar kötü futbol sonucu ,al işte yabancılar serbest bu yüzden kötüyüz dedirtecek. Böyle düşünmemin nedeni geldiğinden beri sürekli bu konuda konuşması.

• Luce ihtiyarı önce takımdaki futbolcuların mevkilerini öğrensin sonra yabancı kuralı hakkında yorum yapsın
  • Lucescu: "Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi 9 yabancıyla oynayan büyük kulüplerden çıkarabilecek Türk sayımız fazla değil."

Bu herifi ağlamak için mi getirdiler milli takımın başına? Eğer bu herif yüzünden kural mural değişirse Allah belasını versin hepsinin. Getirdiler elin rumenini ağız kokusunu çekiyoruz, kulüpleri de batıracaklar zorla.

• lucenin şu takımını izleyipte ya bu adam haklı yabancı sınırlaması gelmeli diyen tff yetkilisi olduysa onun da allah belasını versin

luce iyi güzel konuşuyor ama tezat konuşuyor zira oynattıgı ozan tufan fenerbahçeye sırf yabancı sınırlaması var diye alınmış ve milyonlar dökülmüş bir oyuncu çıkarttıgı kadroya bakarsak çoğu yabancı sınırlaması zamanında büyük takımlara transfer olmuş oyuncular yabancı sınırlaması getirilirse bugün sahada ki oyunculardan ne farkı olacak ?
  • Yabancı sınırı azalırsa daha da lig maçı falan izlemem zaten izlemiyordum güzel kadro yaptık iyi oynuyoruz diye izlemeye başladım

Milli takımı zaten izlemiyorum alayı yalakanın teki tamamen torpilli kadro seçimleri bugün 10 dk baktım kapattım direk rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

lucenin şu takımını izleyipte ya bu adam haklı yabancı sınırlaması gelmeli diyen tff yetkilisi olduysa onun da allah belasını versin

luce iyi güzel konuşuyor ama tezat konuşuyor zira oynattıgı ozan tufan fenerbahçeye sırf yabancı sınırlaması var diye alınmış ve milyonlar dökülmüş bir oyuncu çıkarttıgı kadroya bakarsak çoğu yabancı sınırlaması zamanında büyük takımlara transfer olmuş oyuncular yabancı sınırlaması getirilirse bugün sahada ki oyunculardan ne farkı olacak ?

ki bu adam her toplantısıda yha ybncı snrı vr diyip duruyorsa tff kanadında buna bununla ilgili konuş diyen birileri vardır yoksa böyle ağzını gevşire gevşire rahat rahat bunları söyleyemez ki bu adam bu teklifi kabul ederken bakmadı mı ben hangi ülkeye gidiyorum ülkenin futbol kuraları ne ? ne oynuyolar ? takımlar kimleri almış ? vs vs hiç mi incelemedi

kısaca yabancı sınırı hayırlı olsun

• Benim anlamadığım yabancı sınırı gelirse bir anda Messi'ler Neymar'lar mı yetişecek? Yıllardır sınır var ve şu an olan oyuncular o günlerde yetişen oyuncular. Olmuyor işte.

En baştan çocukluktan yetiştirmen lazım. Oyuncuların aldığı eğitim kötü en başta. Haliyle şu ankileri istediğin kadar ilk 11'de oynat gene olmayacak. Çocukları geçtim as takımda da iyi eğitim verildiğinden şüpheliyim. Bruma bir yıl sadece bir yıl İspanya'ya kiralık gitti; çağ atlayıp geldi. Gittiği takım da düşmemeye oynayan bir takımdı. Oynaya oynaya anca form tutarsın o da geçici olur.

TFF bir şey yapacaksa takımlardaki eğitimi geliştirmeye baksın. Ne bileyim çim sahalara bir standart getirsin; zeminler düzgün olsun. Yayın haklarının bir kısmına el koyup alt yapıya harcama yapma zorunluluğu getirsin. Kulüpte çalışan antrenörlerin yeterliliklerini sorgulasın. Kafadan yabancı sınırı getirmekle bir şey olmuyor; denendi, görüldü. Yabancı sınırı serbestliği ise topu topu 3-4 yıldır anca var; daha yeni yeni alışıyoruz, belki de bir şeyler olacak.

Adam geldiğinden beri yabancı niye serbest de yabancı niye serbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 3 Eylül 2017; 1:56:10 >

• O artık kolay değil, Bein buna izin vermez ve buna rağmen yabanci siniri tekrar gelirse koşulsuz sartsiz yayin kapattirmazsam şerefsizim, iptal nedeninede yabancı sınırı yazarım hatta kampanya yaparız.

• Resmen çöp ama sırf türk olduğu için yüksek fiyata satılan futbolcuları klüplere kazılayamayan menejerler tüpçüyle birlikte tiyatro çeviriyor bizde izliyoruz yapabileceğimiz hiçbir şey yok bunların karşısında duran terim vardı o da gitti.Getirsinler bakalım klüpler o yayın gelirini bulamayınca verir .... size o paraları
  • sınır yokken ozan bu göbekle oynuyosa,sınır gelince bidon olsa oynar
  • Yeteneksiz, gayretsiz Türk futbolcularının piyasalarını şişirip, onları zengin etmekten başka işe yaramaz.
  • Bana da öyle geliyor bu karaktersizler getirecek

• Ne kadar cahil bir ülkeyiz

Ulan alt yapi var mi?

Türk oyuncu mu yetişiyor?

Yabancilar olmasa kuluplerimiz hic bir on elemeyi gecemez gruplardan cikamazlar

• Hayır bu moruk dün geldi hemen kuralı öı değiştirmeye çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav zaten biz su yabancilarla bi basarili olalim ertesi gunu gelir yabanci siniri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.