Şimdi Ara

Bu Gidişle YENİ SERVER MERVER gelmez (forumdan açıklama geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ban falan yazmayın ilginiz yoqsa girmeyin post kasmayın

az önce türk forum sitesinde yeni serverla ilgili yazıları okuodum yazıodum ve topic silindi aradan 5 dk geçti mod haber bölümüne ne yazdı bakın... biri bu gece saat 4te açılcak demişti

http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=5598

o mod nerden bilsin diyeceksiniz de bizden çok şey bildiğin kesin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgSuFfeRinG -- 21 Haziran 2007; 15:16:51 >

• ya bi susun ya kökünüz kurusun sizin boşuna oksijen tüketmeyin ya offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

ya bi susun ya kökünüz kurusun sizin boşuna oksijen tüketmeyin ya offf

konuyla ilgin yoıqsa bakma kardeşim seni zorla sokmadık topic e zorla çıkartırım
  • Yeni server gelecek ve bunun geçtiğimiz günlerde olacağına dair birtakım iddialar tamamen asılsızdır. Böyle bir açıklama ne GM'lardan nede diğer KOL ekibi tarafından yapılmıştır. Bu tamamen söylentidir. Bu iddialara inanarak beklenti duymayınız. Yeni bir serverin açılması işgücü aynı zamanda zaman meselesidir. Yeni bir server için eğer bir bilgi olursa bu size zaten site üzerinden duyurulacaktır. Bu konuda mesaj atma isteği duymayınız. İyi Oyunlar...

adam bazı arkadaşlarımızın beklediği mesajı paylaşmış verdiğin tepki yanlış erpachotoe
  • Zaten açıkca belirtilmiş resmi sitede

Yeni server gelecek ve bunun geçtiğimiz günlerde olacağına dair birtakım iddialar tamamen asılsızdır. Böyle bir açıklama ne GM'lardan nede diğer KOL ekibi tarafından yapılmıştır. Bu tamamen söylentidir. Bu iddialara inanarak beklenti duymayınız. Yeni bir serverin açılması işgücü aynı zamanda zaman meselesidir. Yeni bir server için eğer bir bilgi olursa bu size zaten site üzerinden duyurulacaktır. Bu konuda mesaj atma isteği duymayınız. İyi Oyunlar...

daha ne olabilir ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoNgSuFfeRinG

quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

ya bi susun ya kökünüz kurusun sizin boşuna oksijen tüketmeyin ya offf

konuyla ilgin yoıqsa bakma kardeşim seni zorla sokmadık topic e zorla çıkartırım

Güzel kapak koydun
  • O ZMN BU NE DEMEK OLUOR !!!

Bu Gidişle YENİ SERVER MERVER gelmez (forumdan açıklama geldi)
  • ya o fd ilk geldiğinden beri war

onun üstüne logos ve ronark açıldı

hem server ın ismi adonis olmuycak

bende yeni serverı bekliyorum ama ümidim biraz daha azaldı şuandan itibaren
  • daha öncede konun modu demişti ama gelmedi uzatmayın kesin tarih yok
  • ya aslında çok saçma. adamlar o kadar msg alıyorlar yeni serverla ilgili, fakat kesin bir açıklama yapılmıyor. ya gelecek şu tarihte ya da gelmeyecek,öyle bir haber yok desinler, en azından biz rahatlayalım ??
  • beyler peki bu adam sitenin admini mi deil her gorduunuze inanmayin çoluk çock olmayin
  • Yeni server ın adı Adonis olmayacak , knight her zamanki gibi bir eşşeklik yapıpda: İsmini Adonis koyarsa saçma olur çünkü ;Adonis oyunun hikayesinin geçdiği nasıl desem bir evren ,bir dünya gibi bişi yani tüm serverların genel adı adonis
  • ya bir an önce gelsinde ismi osman olsa da girerim
  • ben moderatörün yazdığı yazıdan serverın geleceğini çıkarıyorum ama tarihi hakkında bi bilgi çıkaramıyorum.

Yeni server gelecek ve bunun geçtiğimiz günlerde olacağına dair birtakım iddialar tamamen asılsızdır. Böyle bir açıklama ne GM'lardan nede diğer KOL ekibi tarafından yapılmıştır. Bu tamamen söylentidir. Bu iddialara inanarak beklenti duymayınız. Yeni bir serverin açılması işgücü aynı zamanda zaman meselesidir. Yeni bir server için eğer bir bilgi olursa bu size zaten site üzerinden duyurulacaktır. Bu konuda mesaj atma isteği duymayınız. İyi Oyunlar...

ne demiş mod : yeni server gelecek . gelecek ama bu serverın açılış tarihi hakkında ki iddalar yalandır diyor ben bunu anladım burdan.
  • Yeni server koxpla aynı anda gelecek
  • yaw su yenı server dıyaloglarını artık bırakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHerakles

beyler peki bu adam sitenin admini mi deil her gorduunuze inanmayin çoluk çock olmayin

peki bu adam yanlış açıklama yaparsa bu adamın sone ne olur?
  • birakin yaw ps işleriani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.