Bildirim
Bu giriş ne işe yariyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resim gözükmüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ydagli42
Resim gözükmüyor.
Sanirim duzeldi. -
Ustteki 2tane koyu mavileri soruyorsan pci express 1x soketleri tv karti ses karti wireless karti gibi donanimlar takiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: *666*
Ustteki 2tane koyu mavileri soruyorsan pci express 1x soketleri tv karti ses karti wireless karti gibi donanimlar takiliyor
Aslinda bu kart seklinde ssd takilan yerler gibi gelmisti bana. Peki bu mavilerin altindaki siyaha takilirmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: LastCroN
quote:
Aslinda bu kart seklinde ssd takilan yerler gibi gelmisti bana. Peki bu mavilerin altindaki siyaha takilirmi?
siyah olanı ekran kartı için ssd yi bunlara takmaya ne uğraşıyorsun sata portuna tak -
En alttaki maviler ne icin kullanilir? -
onlar pciex 8x galiba. crossfire sli filan yapacağın zaman ekran kartı takarsın -
Alltaki 2 mavi slotta esii pci slot nlarda eskitip ses tv wireless extra sata vs kartlar icin kullanilir anakartinizda dediginiz msata m2 gibi ssd girisleri mevcut degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LastCroN
quote:
Aslinda bu kart seklinde ssd takilan yerler gibi gelmisti bana. Peki bu mavilerin altindaki siyaha takilirmi?
pci-e ssd varsa elinde bu slotlara takabilirsin. -
Tum cevaplar icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X