Şimdi Ara

Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba casper marka dizüstü pc aldım (biliyorum önerilmeyen bi markadır) neyse windows 8 yüklüydü formatı attım windows 7 yaptım, Nvidia ekran kartı sürücüsünü yüklemeye çalıştım şöyle bir hatayla karşılaştım :

Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı
     Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı Hatası

Naptıysam olmadı, bununla ilgili daha önce konular açılmış fakat hiç biri sorunuma çözüm değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_0233 -- 5 Aralık 2013; 22:06:40 >

• ali_0233 A kullanıcısına yanıt
    Sürümün Güncelini Yüklemeyi Dene. Bir de doğru drivermi onu konrol etmeni isticem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0233

Arkadaşlar merhaba casper marka dizüstü pc aldım (biliyorum önerilmeyen bi markadır) neyse windows 8 yüklüydü formatı attım windows 7 yaptım, Nvidia ekran kartı sürücüsünü yüklemeye çalıştım şöyle bir hatayla karşılaştım :

Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı

Naptıysam olmadı, bununla ilgili daha önce konular açılmış fakat hiç biri sorunuma çözüm değil

sorununun kesin çözümü var yardımcı olacağım
  • Dealt_Rogue kullanıcısına yanıt
    Son sürümü nvidia resmi sitesinden indirdim olmadı, casper'ın kendi sitesinden indirdim olmadı.

Doğru sürümü indirdiğime eminim olmuyor ama... sürümle alakası olduğunu sanmıyorum.
    ekran kartını görmüyor sürücüler
  • Bilen yok mu arkadaşlar lütfen...
  • bu sorunun çözümü için öncelikle bilgisayarınız için en doğru driverı bulmak çok önemli yukarıda ki widget’dan options 2′den ekran kartınızı bulun ve indirin. daha sonra CCleaner yardımıyla bilgisayarınızı temizleyin.ve yeni indirdiğiniz ekran kartınızı kurmayı deneyin. Ayrıca bu problemin çözümü bazen BIOS güncellemesi yapmaktan geçiyor. bios güncellemesi için laptop markasının sitesine girip güncellemeyi indirmek gerekiyor
  • ali_0233 A kullanıcısına yanıt
    Kurmaya çalıştığınız Nvidia marka ekran kartının tam modeli nedir?
    Windows Güncelleme ile sürücüyü bilgisayarınıza indirebilirsiniz kontrol etmenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.