Şimdi Ara

bu gün astra 3 easytronic 1.6 için 36.500tl fiyat aldım nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bu gün astra classic 3 essentia 1.6 easytronic için 36.500 fiyat aldım aracı ayırttırdım, sizce fiyat nasıl?

• güzel fiyat hocam, 34 lira indirim almışşsınız liste fiyatı 36 534 tl. Bence daha iyi fiyatlar alabilirsiniz ya pazarlık yapın yada başka bayilere bakın. Ben opel bayilerini tek gecerim liste fiyatlarından indirim konusunda. birde mutlaka essentia konfor paket terch edin
  • Fiyat guzel.Hediye var mi yaninda acaba?Biz bi arkadasa 37bintlye aldik body kit,boya koruma,cam filmi ve paspas hediyesi vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

güzel fiyat hocam, 34 lira indirim almışşsınız liste fiyatı 36 534 tl.

• hediye için sıkı pazarlık yapmak mı gerekiyor? pazarlığı ettim 36.500 den aşağı inmediler. galeriye arabayı almaya gittiğimde ne isteyebilirim hediye olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyo74

merhaba, bu gün astra classic 3 essentia 1.6 easytronic için 36.500 fiyat aldım aracı ayırttırdım, sizce fiyat nasıl?

Bu fiyat bir harika dostum,pazarlık anlayışına hayran kaldım bizide bilgilendirirsen memnun kalırız.
  • Daha düşük fiyat alırsınız ki ben almıştım.

1000tl kadar daha indirebilirsiniz.Bayileri birbirleri ile çarpıştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 36 000 fiyat almıştım.....
  • 38 bine astra J kasa satıyorlar. Classic 3 olanına 36,500 verilir mi ya?
  • İmkan varsa ess.konfor paket alın derim, muhtemelen 37-38 arası bir fiyata alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

38 bine astra J kasa satıyorlar. Classic 3 olanına 36,500 verilir mi ya?

darma duman olmuş 2009 astra 25 ediyorsa sıfır ve otomatik olanı 36500 eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

Piyasasına bakarsan pert kayıtlılar bile 28'den gidiyor Tramerde 6 bin lira çarpma hasarı gözüken bir araba benimki. Kaskodan yapılmış yani. 25 'e enjoy elegance paket 38 binde aldım ben. Bu araba da olsa olsa benim nazarımda 30 eder, fazlası enayiliktir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

Piyasasına bakarsan pert kayıtlılar bile 28'den gidiyor Tramerde 6 bin lira çarpma hasarı gözüken bir araba benimki. Kaskodan yapılmış yani. 25 'e enjoy elegance paket 38 binde aldım ben. Bu araba da olsa olsa benim nazarımda 30 eder, fazlası enayiliktir.

evet almaya gelince 2009 bilmem kaç km yapmış orası burası değişmiş araba 25 ediyo hatta ucuza alıyosunuz piyasası 28 ama sıfır ve otm vitesi ne hikmetse 30 binden fazla etmiyo... bide alanlara eneyai diyosun!!!

şenersongur2 piyasalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssd23062306 -- 27 Eylül 2012; 16:25:28 >

• Sana cevap bile vermeyeceğim alien.
  • veremessin tabi aldığın araca bak sonra laf at millete...
  • astra j kasa official sitesinde var mı opelin bir türlü bulamadım da ? yeni astra dediğiniz mi ? 39 fiyatı olan
  • Hangi Bayiden Aldın O Fiyatı Daha Düşük Fiyat Vermeleri Gerekir Zaten Liste Fiyatı 36534 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyo74

merhaba, bu gün astra classic 3 essentia 1.6 easytronic için 36.500 fiyat aldım aracı ayırttırdım, sizce fiyat nasıl?

yeni kasa astra varken o arabaya 32k'dan 1 kuruş fazla verilmez.
    Öptürme kendini.
  • Ben Az Önce Fiyat Aldım O Araçla İlgili 36200 tl tabi yüz yüze pazarlık yaparsanız 36000 tl bırakırlar
  • arkadaşlar, çok teşekkür ederim. 36000 fiyat alanlar varmış, ben ankaradan 35750 fiyat aldım lakin ankara bana 3saat, ankaraya gidip gelmem aynı hesaba gelir diye bulunduğum yerden almayı düşündüm. tek seferde gidip alıp gelebileceğimde mechul tabi. teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.