Okul çıkışında bilerek arkadaşlarımdan ayrılmamı bekledi adiler içlerinden birisi gel la buraya dedi gittim bir anda etrafımı çevirdiler 10-15 kişi oldular.Birisi koluma girdi şöyle böyle bizim arkadaşa takılmıssın felan derken süratıma yumrukla vurdu.Hiç acımadı ama ister istemez moralim bozuldu.İnsanın aklına onlarca şey geliyo üzerinde silah olabilir, bıçak olabilir neyse.Bende aynı sertlikde ona vurdum sersemledi diğerleride bana girmeye çalıştı ama çevredeki vatandaşlar ayırdı bizi.Bunları sesleyen çocuk bizim okulda ve ben ona bırak takılmayı yan gözle bile bakmadım.Ama yarın mahalledeki arkadaşlarımı toplayıp okul çıkışında bu olaya son vericem bana takılmak neymiş anlasınlar.Arkadaşlar kesinlikle yalan değil yediğim yumruğa felan değilde durduk yere bana takılmalarına yanıyorum.
yapılacak tek şey var..korkun yoksa eğer adamın senin kafanın hizasına gelmesini yakalyıp kafayı oturtucan..kendine gelene kadar zaten..ya kaçarsın ya beter edersin..
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
yapılacak tek şey var..korkun yoksa eğer adamın senin kafanın hizasına gelmesini yakalyıp kafayı oturtucan..kendine gelene kadar zaten..ya kaçarsın ya beter edersin..
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
Sivri burun ayakkabı, takım elbise, tesbih, kolye....Bildiğin muttezel kılıklı heriflerdi hepsi.Zaten önceden spor yapmamış olsaydım o attığı yumrukda kesin nakavt olurdum...
quote:
Orijinalden alıntı: oxsıde
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
Sivri burun ayakkabı, takım elbise, tesbih, kolye....Bildiğin muttezel kılıklı heriflerdi hepsi.Zaten önceden spor yapmamış olsaydım o attığı yumrukda kesin nakavt olurdum...
Alıntıları Göster
Ben kavgada yumruk yediğim zaman, max 3 saniye kendime gelemem, sonra birden cinnet geçiririrm. O zaman kimse tutmaz beni. Çünkü farkında olmadan ayırmaya çalışanlarda arada kaynıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: oxsıde
Okul çıkışında bilerek arkadaşlarımdan ayrılmamı bekledi adiler içlerinden birisi gel la buraya dedi gittim bir anda etrafımı çevirdiler 10-15 kişi oldular.Birisi koluma girdi şöyle böyle bizim arkadaşa takılmıssın felan derken süratıma yumrukla vurdu.Hiç acımadı ama ister istemez moralim bozuldu.İnsanın aklına onlarca şey geliyo üzerinde silah olabilir, bıçak olabilir neyse.Bende aynı sertlikde ona vurdum sersemledi diğerleride bana girmeye çalıştı ama çevredeki vatandaşlar ayırdı bizi.Bunları sesleyen çocuk bizim okulda ve ben ona bırak takılmayı yan gözle bile bakmadım.Ama yarın mahalledeki arkadaşlarımı toplayıp okul çıkışında bu olaya son vericem bana takılmak neymiş anlasınlar.Arkadaşlar kesinlikle yalan değil yediğim yumruğa felan değilde durduk yere bana takılmalarına yanıyorum.
böyle olaylara hiç gerek yok ceza alırsan ileride üniversite hayatında burs ve yurttan mahrum kalabilirsin riske almay değmez bence şöyle yap ; bir arkadaşını tembihle ve sürekli seni kimseye çaktırmadan takip etsin yani seni dövdüklerini falan videoya alsın bunu başarabilirsen doğru o videoyu al ve savcılığa git şikayette bulun bak bakalım birdaha yanından geçebileceklermi senin....
quote:
Orijinalden alıntı: Ekvador
Ben kavgada yumruk yediğim zaman, max 3 saniye kendime gelemem, sonra birden cinnet geçiririrm. O zaman kimse tutmaz beni. Çünkü farkında olmadan ayırmaya çalışanlarda arada kaynıyor.
Alıntıları Göster
İyi yapıyosun ağızlarının payını ver, sert kayaya toslamamışlar onlar heralde... Bigün temiz bi dayak yerler akılları başlarına gelir sonra da suçsuz adamların başına 10-15 kişi toplanmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
İyi yapıyosun ağızlarının payını ver, sert kayaya toslamamışlar onlar heralde... Bigün temiz bi dayak yerler akılları başlarına gelir sonra da suçsuz adamların başına 10-15 kişi toplanmazlar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.
Mahallemizdeki abilerim dönerci ve fırıncı siz düşünün artık...Ayrıca moralim yükseldi saol
@elektronikci_71 bi daha mı yumruk yiyicem
quote:
Alıntıları Göster
so you know kung fu
quote:
Orijinalden alıntı: benjaminF.
so you know kung fu
Alıntıları Göster
Haksız yere bu muameleyi gördüysen sende karşılığını ver.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Benim taktiği uygula. Banada lise yıllarında 5 e 1 , 3 e 1 dalmışlardı. Ama ne yaptım aralarında bana vuran kişiyi sonradan takip ettim. Tek yakaladığım andada gördü bişeyi
quote:
Orijinalden alıntı: oxsıde
quote:
Mahallemizdeki abilerim dönerci ve fırıncı siz düşünün artık...Ayrıca moralim yükseldi saol
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Bizim de zamanında okulda olmuştu böyle bi olay çocuk abisini çağırmış ki abisi bizden 5-6 yaş büyüktü... Neyse benim arkadaşıma tokat atmış okulun önünde Biz de madem bu oyun abilerle oynanıyo dedik, kendi abilerimizi çağırdık tokat atan eleman yalvardı resmen kardeşi de temiz dayak yemişti ama ikisi de haketti
quote:
quote:
quote:
Bizim de zamanında okulda olmuştu böyle bi olay çocuk abisini çağırmış ki abisi bizden 5-6 yaş büyüktü... Neyse benim arkadaşıma tokat atmış okulun önünde Biz de madem bu oyun abilerle oynanıyo dedik, kendi abilerimizi çağırdık tokat atan eleman yalvardı resmen kardeşi de temiz dayak yemişti ama ikisi de haketti
Alıntıları Göster
Toplayabildiğin kadar adam topla,adam toplayıp dövmek nasılmış anlasınlar.Çokta kalabalık yapmayın
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
Benim taktiği uygula. Banada lise yıllarında 5 e 1 , 3 e 1 dalmışlardı. Ama ne yaptım aralarında bana vuran kişiyi sonradan takip ettim. Tek yakaladığım andada gördü bişeyi
Alıntıları Göster
Aynı şey benimde başıma gelmişti lise yıllarında hatta burnum kırılmıştı.BEnde senin gibi sinir anıyla kötü şeyler düşündüm hatta eniştem adam yollayacağını bile söyledi.Sonra onları aklımla yendim şöyle yaptım.Zaten disiplin cezası aldıkları içn yapanların aileleri okula geldi ve bende hepsini mahkemeye vericeğimi söyledim.Zaten cahil tiplerdi.M.y den bunların tellerini aldım ve 2 gün sonra abime arattım.Abim avukat taklidi yaparak cocuklarını ... ceza aldığını söyledim.O çocuklar 1 hafta okula gelemedi korkudan.Sonra cocuklar benim şikayetimi geri almam için gelip yalvardılar ve kazanan ben rezil olan onlar oldu
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
+1907
Aferin..Ben De Bugün Dersaneden Bi Çocuğa Racon Kestim..
quote:
Orijinalden alıntı: Jack*
Şiddet sadece Şiddet yaratır başka birşey yaratmaz ve sonu yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack*
Yazık diyorum sadece.
Sana değil yanlış anlama, gerek aile gerekse okul eğitim sistemimizin daha şimdiden getirdiklerine diyorum.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
"Haklı bile olsa çekişip tartışmayı terk eden kimseye cennetin kenarında bir köşk verileceğine ben kefilim." Hz. Muhammed
quote:
Orijinalden alıntı: Veotaar
quote:
"Haklı bile olsa çekişip tartışmayı terk eden kimseye cennetin kenarında bir köşk verileceğine ben kefilim." Hz. Muhammed
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: y.ulus
quote:
İnancım sonsuz ama bu çocuk sadece bana değil herkeze karşı böyle yani durduk yere olay çıkaran biri.Birinin bunu susturması lazım.