Şimdi Ara

Bu Gün Start Beklemeye Gerek Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce sabahlamak mı mantıklı yoksa yarn kesin gelir şimdi biraz uyumak mı mantıklı ?
    daha gelmez derseniz uyuyalm hep beraber :D

• Uyuma dersem uyumuyacakmısın
  • Pazar Gununu Bekle Pazar gunude Gelmezse Sali Gunku Res Saatinden Sonra Gelir
  • yarın 17:00 civarı gelcek nah şuraya yazıyorum
  • uyumucam sabaha kdr knşrz
  • az daha bekleyin eli kulağında
  • Yeni server gelirken 6da açılacak 7de açılacak dedik. Öğlen birde anca oyuna girdik. Birazdaha forumda takılayım ilk esnememde vurur kafayı yatarım ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman çıkacak bu update?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

az daha bekleyin eli kulağında

Bencede Çok Az kaldı....
  • Bence Kapandigi Saat Gelicek... 3 Civarlarında Açılır Diye Düşünüyorum Ben Tabi Benım Göruşum o
  • Arkadaşlar yarn k2 network binasına uçak kaldırıorm gelicekler ö.m atsın
  • boşuna beklemeyin olayın boyutunun farkında değilsiniz herhal bence yatın size iyi geceler diliyorum ben uykuya dalar k2 bu işi öğle kolay kolay düzeltemez
  • sabah kalktığımda basede pk yapmak istiyorum koxp olmadan inş. olur.. şimdilik iyi geceler zaten gece gecede pk yapcak halim kalmadı :) iyi geceler herkeze
  • bence uyumalısın. Şimdi uyumazsan açılacağı garanti değil diyelim ki açıldı o zamanda uykulu oynayacaksın. Ama şimdi uyursan yarın uykunu almış bir şekilde oynayabilir hatta iyi bir çocuk olursan belki oyunda şirin babayla bile karşılaşabilirsin. Hadi iyi uykular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 30 Mayıs 2009; 0:10:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

bence uyumalısın. Şimdi uyumazsan açılacağı garanti değil diyelim ki açıldı o zamanda uykulu oynayacaksın. Ama şimdi uyursan yarın uykunu almış bir şekilde oynayabilir hatta iyi bir çocuk olursan belki oyunda şirin babayla bile karşılaşabilirsin. Hadi iyi uykular.

şirin baba kısmına koptm cidden

• bi oyun icin uykunmu feda edecen. git uyu sanki cok önemli biseymis gibi uykundan olacaksız. hayatınız ko olmus yaw sizin. iyiki oyun 1 gun offline oldu . kapandıgında ne yapacaksnız.
  • bence uyu sabah beş gibi kalk bir bak o kadar hevesleniyorsan hem uykunu alırsın hemde açılmamıssa yalandan beklemiş olmazsın...
  • o zaman uyumak daha mantıklı seçildi topic silinsin herkes yatsın 10dk snra kntrl edicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKaraMese

o zaman uyumak daha mantıklı seçildi topic silinsin herkes yatsın 10dk snra kntrl edicem

oyun gelirse ben clandan sana yazarım

• şiit çocuk uyuyo sus
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKaraMese

quote:

Orjinalden alıntı: V2

bence uyumalısın. Şimdi uyumazsan açılacağı garanti değil diyelim ki açıldı o zamanda uykulu oynayacaksın. Ama şimdi uyursan yarın uykunu almış bir şekilde oynayabilir hatta iyi bir çocuk olursan belki oyunda şirin babayla bile karşılaşabilirsin. Hadi iyi uykular.

şirin baba kısmına koptm cidden

arşivlere giricek espri

''Bir Gün Start Bekleyeme Gerek Var Mı?'' Diye Değiştirilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 30 Mayıs 2009; 1:12:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.