Şimdi Ara

Bu hafta vizyona girecek filmler: The Matrix, 22 yıl sonra yeniden vizyonda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta vizyona girecek filmler: The Matrix, 22 yıl sonra yeniden vizyonda

Aralık ayı özellikle sinema severler için bir hayli keyifli ve dolu geçecek diyebiliriz. Bu yoğunluk da yarından itibaren başlıyor.

Ayrıca Bkz.Dwayne Johnson başrollü DC filmi Black Adam'dan yeni görseller geldi

10 Aralık'ta vizyona giren filmlere baktığımızda The Matrix'in ilk başta dfikkat çektiğini söyleyebiliriz. The Matrix'in dördüncü filmi de 24 Aralık'ta vizyona girecek. Dikkat çeken bir diğer film ise Oscar'a aday olması beklenen "Batı Yakasının Hikayesi". Aşağıda detaylarını verdiğimiz filmlerin tamamını yarından itibaren sinemalarda izleyebilirsiniz.

10 Aralık'ta Vizyona Girecek Filmler

The Matrix

Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving ve Gloria Foster'in başrollerinde oynadığı 1999 yapımı "Matrix" yeniden beyaz perdeye yansıtılacak. Lilly Wachowski ve Lana Wachowski'nin birlikte yönettiği film, bilim kurgu ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday. Wachowski Kardeşler'in sinema tarihine adını yazdıran yapım, bir hacker olan Neo ile ona yaşadığı hayatın Matrix adında bir simülasyon olduğunu gösteren Trinity ve Morpheus'un düzene karşı verdikleri savaşı konu ediniyor.

Batı Yakasının Hikayesi

Filmleri büyük gişe başarıları kazanmış Amerikalı sinema yönetmeni Steven Spielberg'in yeni filmi "Batı Yakasının Hikayesi" Türk izleyicisi ile buluşacak. 1957'de sahnelenen aynı adlı müzikalden uyarlanan film, iki farklı etnik kökenden gelen iki ezeli düşman çetenin birbiriyle rekabetinin yanı sıra bu iki çeteye mensup genç bir çiftin imkansız aşkını anlatıyor. Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez ve Rita Moreno'nun başrollerinde oynadığı yapımın senaryosunu Tony Kushner kaleme aldı.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi

Uğur Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı "Dayı: Bir Adamın Hikayesi", adil ve sevilen bir kabadayının hikayesini odağına alıyor. Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket, Turgut Tunçalp, Murat Akkoyunlu ve Banu Fotocan'ın rol aldığı filmin müzikleri Yıldıray Gürgen imzası taşıyor.

Bayram Şekeri

Öykü German, Ulaş İnan Torun, Arben Akış, Deniz Oral ve Aslı Bankoğlu'nun oynadığı "Bayram Şekeri" adlı filmin yönetmenliğini Bilal Kalyoncu üstlendi. Dram türündeki yapım, bir çocuğun çevresinde yeniden toparlanmaya çalışan tükenmiş bir ailenin hikayesini konu ediniyor.

Hadi Be

Burçin Bildik, Ferdi Sancar, Orhan Uslu, Günce Mutlu ve Ferdi Akarnur'un oynadığı yerli komedi filmi "Hadi Be", arkadaşları yüzünden kendisini olmadık işlerin içinde bulan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor.

Petrov Grip Oldu

Rus sinemacı Kirill Serebrennikov'un beyaz perdeye uyarladığı "Petrov Grip Oldu" adlı kara komedinin başrollerinde Yuri Kolokolnikov ve Yuliya Peresild oynadı. Almanya, Fransa, İsviçre ve Rusya ortak yapımı filmde "Grip olan ve sürekli öksüren çizgi roman sanatçısı Petrov, arkadaşı Igor tarafından uzun bir yürüyüşe çıkarılır. Gerçekle fantezi arasında gidip gelen ilginç olaylar, art arda yaşanmaya başlar."

Sovyetlerin son döneminden bugüne uzanan film, masal ile kabus arası bir Rusya portresi sunmayı amaçlıyor.

Satranç

Philipp Stölzl tarafından yönetilen; Oliver Masucci, Rolf Lassgard, Albrecht Schuch, Birgit Minichmayr ve Samuel Finzi gibi isimlerin rol aldığı Alman yapımı "Satranç", Stefan Zweig'ın aynı isimle yayımlanan eserinden sinemaya uyarlandı.

Evdekiler

Maisie Williams, Sylvester McCoy, Rita Tushingham ve Jake Curran'ın rol aldığı "Evdekiler", korku ve gerilim meraklılarını sinema salonlarına çekmeye aday. Julius Berg'in yönetmenliğini üstlendiği film; yaşadıkları kasabada yaşlı ve zengin bir çiftin evini soymaya kalkan bir grup arkadaşın, çiftin göründükleri kadar savunmasız olmadıklarını fark etmeleriyle gelişen olayları konu alıyor.

Lain

Onur Aldoğan'ın yönettiği; Yalın Cengiz, Funda Dönmez, Rıfat Kanpara, Doruk Emek ve Sinan Taşkan'ın oynadığı yerli korku filmi "Lain"; travmatik geçmişiyle yüzleşmek için doğup büyüdüğü köye eşi ile birlikte geri dönen bir adamın hikayesini anlatıyor.

Azamet

Cengiz Kaplan tarafından yönetilen haftanın bir diğer korku filmi "Azamet"; üniversiteden mezun olduktan sonra köyüne dönen Kübra'nın, kardeşi Büşra'nın hayatına yeniden müdahil olmasıyla gelişen olaylar etrafında dönüyor.

• 22 yıl olmuş mu yaa... Yaşlanmışız.

• The Matrix Antalya'da yok çünkü IMAX yokmuş. Ben var diye biliyordum moralim bozulduBu hafta vizyona girecek filmler: The Matrix, 22 yıl sonra yeniden vizyonda 

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    soruyu sormadan cevabını aldım teşekkür ederim. bekleyeceğiz artık

• Lain ile azametin kapağını aynı gibi,bunu beğenmezseniz buda var gibi olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Matrix IMAX olarak izlemek nasıl olur acaba? Yeni filmler kadar iyi olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 9 Aralık 2021; 15:16:16 >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    IMAX 3d olduğu için renkler b-k gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FrexVoid F kullanıcısına yanıt
    Matrix 3d yayınlanmayacak diye biliyorum 2d olacak sanırım yanlışım olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinema bileti alayım dedim altta aşı istendiğini görünce almadım. Sinema dışında nerden izleyebilirim yasal olarak?

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Aşısızları almasınlar bir zahmet, hastalık saçıp sonra da milletin ahını almasınlar. Netflix'e gelince veya korsan sitelerden indirip evinizde seyredin, aşı olun demiyorum ama olmuyorsanız da milletin hayatını tehlikeye atmayın. Sanki büyük bir marifet gibi de millete ilan ediyor. Avrupa ve ABD de almıyor merak etme.

• matrix sinema da izlenmeli diğerleri zaman kaybı.

• Azemet in kapağı american horror story dizisinin bir kapağının aynısı bu kadar olmaz. O kadar yapıyorsun bari biraz yaratıcı ol.

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi model, makyöz, ışık, fotoğrafçı vs derken çok para. Aynı seriden çıkartmışlar işte belli ki

• İyi de madem yeniden vizyonda 3 filmin de vizyonda olması lazım gelmez mi? İlk filmi izleyen dördüncü filmle nasıl bağlantı kursun şimdi.

• Azamet? AHS Coven'in poster'ini direkt alsaydınız, boşa uğraşmışsınız bence.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Sizi bilmem ama ben oled bir TV ekranı karşısında güzel bir ses sistemi ile beraber evimde izlemeyi yeğlerim, sinemaya gitme 2000 li yıllarda albenisi vardı şimdilerde ev sinema sistemleri ile her şey değişti; tabi imkanı olamayanlar için bulunmaz nimet hala sinema...

• monacomen kullanıcısına yanıt

Biliyorum oralarda da almadıklarını babamla kardeşim belçikada cafelere bile almamaya başlayınca oldular aşılarını. Bu arada aşı virüsün yayılmasını engellemiyo cahil cahil konuşmayın olanlar da yayıyo olmayanlar kadar. Aşı olanların sadece kendilerine faydası var. Aşı olmayarak sadece kendime zarar veriyorum. Aşı olmanın rahatlığı da yok üzerimde ki nasıl olsa bi şey deyip maskesiz orda burda gezmiyorum. 3 kere corona pozitif oldum bu arada 1 tanesinde koku gitti ssdece 2 ay kadar diğerlerinde o bile olmadı gripten hafif geçirdim niye aşı olayım boşuna antikor tavan zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix için biletler hep 24 aralık. 10 aralıkta nerede vizyona giriyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcraft kullanıcısına yanıt

10 aralık olan ilk film. Tekrardan sinemada izlemek isteyenler için filan. Yenisi 24 aralık Matrix 4

• O biraz zevk meselesi bence o dedikleriniz bende mevcut oled tv haricinde 55 sony var ondanda gayet memnunum ama (iyi ki önceden almışım bu zamanda almam imkansız.:)) iyi bir ses sistemi olan sinema hala daha zevkli oluyor bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.