|
Bu hafta vizyona girecek filmler: The Matrix, 22 yıl sonra yeniden vizyonda
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
22 yıl olmuş mu yaa... Yaşlanmışız.
-
The Matrix Antalya'da yok çünkü IMAX yokmuş. Ben var diye biliyordum moralim bozuldu
-
soruyu sormadan cevabını aldım teşekkür ederim. bekleyeceğiz artık
-
Lain ile azametin kapağını aynı gibi,bunu beğenmezseniz buda var gibi olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Matrix IMAX olarak izlemek nasıl olur acaba? Yeni filmler kadar iyi olur mu sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 9 Aralık 2021; 15:16:16 >
-
IMAX 3d olduğu için renkler b-k gibi
-
Matrix 3d yayınlanmayacak diye biliyorum 2d olacak sanırım yanlışım olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sinema bileti alayım dedim altta aşı istendiğini görünce almadım. Sinema dışında nerden izleyebilirim yasal olarak?
-
Aşısızları almasınlar bir zahmet, hastalık saçıp sonra da milletin ahını almasınlar. Netflix'e gelince veya korsan sitelerden indirip evinizde seyredin, aşı olun demiyorum ama olmuyorsanız da milletin hayatını tehlikeye atmayın. Sanki büyük bir marifet gibi de millete ilan ediyor. Avrupa ve ABD de almıyor merak etme.
-
matrix sinema da izlenmeli diğerleri zaman kaybı.
-
Azemet in kapağı american horror story dizisinin bir kapağının aynısı bu kadar olmaz. O kadar yapıyorsun bari biraz yaratıcı ol.
-
Hocam şimdi model, makyöz, ışık, fotoğrafçı vs derken çok para. Aynı seriden çıkartmışlar işte belli ki
-
İyi de madem yeniden vizyonda 3 filmin de vizyonda olması lazım gelmez mi? İlk filmi izleyen dördüncü filmle nasıl bağlantı kursun şimdi.
-
Azamet? AHS Coven'in poster'ini direkt alsaydınız, boşa uğraşmışsınız bence.
-
Sizi bilmem ama ben oled bir TV ekranı karşısında güzel bir ses sistemi ile beraber evimde izlemeyi yeğlerim, sinemaya gitme 2000 li yıllarda albenisi vardı şimdilerde ev sinema sistemleri ile her şey değişti; tabi imkanı olamayanlar için bulunmaz nimet hala sinema...
-
Biliyorum oralarda da almadıklarını babamla kardeşim belçikada cafelere bile almamaya başlayınca oldular aşılarını. Bu arada aşı virüsün yayılmasını engellemiyo cahil cahil konuşmayın olanlar da yayıyo olmayanlar kadar. Aşı olanların sadece kendilerine faydası var. Aşı olmayarak sadece kendime zarar veriyorum. Aşı olmanın rahatlığı da yok üzerimde ki nasıl olsa bi şey deyip maskesiz orda burda gezmiyorum. 3 kere corona pozitif oldum bu arada 1 tanesinde koku gitti ssdece 2 ay kadar diğerlerinde o bile olmadı gripten hafif geçirdim niye aşı olayım boşuna antikor tavan zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matrix için biletler hep 24 aralık. 10 aralıkta nerede vizyona giriyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 aralık olan ilk film. Tekrardan sinemada izlemek isteyenler için filan. Yenisi 24 aralık Matrix 4
-
O biraz zevk meselesi bence o dedikleriniz bende mevcut oled tv haricinde 55 sony var ondanda gayet memnunum ama (iyi ki önceden almışım bu zamanda almam imkansız.:)) iyi bir ses sistemi olan sinema hala daha zevkli oluyor bence.
Benzer içerikler
- iphone film izleme programı ücretsiz
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- twitter ücretli mi
- autocad sistem gereksinimleri
- squid game subay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X