Yıl 2000 yeni sistem toplamışım bu sistem'de ilk izleyeceğim film matrix olacak diyorum ilk cd koyuyorum başlıyorum izlemeye aylar'dan temmuz cam açık püfür püfür meltem esiyor sesi çok açmışım umrumda mı filmi izliyorum o günün o keyfi o mükemmelliğini anlatamam 22 yıl gecmiş aradan ama dün gibi hatirliyorum film bitince kız kardesime uçan tekme atmıştım galiba bir orasini tam hatirlayamiyorum cunku peder beni kötü dövmüştü o sahneler bende yok mesela herşey bulanıklaşmıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu hafta vizyona girecek filmler: The Matrix, 22 yıl sonra yeniden vizyonda (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bence öyle devam et niye aşı olasın, grip aşısı da olma madem istemiyorsun, aile doktorlarının devletlerin arayıp da bulamadığı kişi modeli. Ne doktora gider ne ilaç alır ne hasta olur ne hasta olup hastaneye düşer. Sıfır masrafsız vatandaş. Öyle garanti ki hayatın kendi başına antikorsun bence sen :)
-
Keşke öyle olsam hastaneye çok gidiyom psikiyatri ortopedi kbb ilaçlar vs dünya masraf yapıyom sgk ya. 4-5 yılda 1 kuduz tetanoz aşıları kedimin bitmek bilmeyen aşıları vs her hafta illa hastanede veya veterinerdeyim. Ama grip corona vs gibi basit şeyler için ne diye hem kendimi hem doktorları hemşireleri yorayım. En son corona olduğumda test yaptırabilmek için yalvarmıştım devlet hastanesinde. Umurlarında olsak fenalaşırsan gel demeyip test yaparlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinemeya giden kalitesiz kitle yüzünden sinemaya gidip film izlemeyi bırakalı seneler oldu. Kalitesizlik adına ne ararsan var salonlarda...
-
Yani ne diyeyim sana şaşırdım. Bu kadar hastalık hastası ve evcil hayvanları için bile bu kadar düşkün birinin tüm dünyada milyonlarca insanı öldüren ölümcül ve sakat bırakan coronayı kaale almaması, küçük görmesi, ciddiye almaması çok acayipmiş. Ne ile yıkadıysalar beyninizi vallahi ondan bir kutu alayım lavabo çok tıkanıyor iyi açar. Hayır şuna üzülüyorum, o ciddiye almadığın koronadan hastaneye düşüp ölmenin evcil hayvanlarına ne gibi bir yararı olacak, onları anasız babasız bırakman ne gibi bir madalya verecekler sana onu merak ediyorum.
birgun.net
Virüse inanmayan fenomen Dima Stuzhuk koronadan hayatını kaybettihttps://www.birgun.net/haber/viruse-inanmayan-fenomen-dima-stuzhuk-koronadan-hayatini-kaybetti-319726
-
Hastalığı küçük görmemin sebebi çok daha kötülerinin olması. Çevremde nerdeyse herkes corona oldu bırak genç ve orta yaşlıları dedemle babaannem bile hafifçe atlattı sonra da 3 doz aşılarını oldular zaten. Bünyesi hafif olanlar korkabilirler ama zaten corona olmuş ve çok basit atlatmış birisi olarak niye korkayım ki onu söylüyorum ben. Ne oturduğum çevrede ne Bulgaristandaki Hollandadaki akrabalarımda ne de arkadaşlarımda bırak tehlikeli duruma gelmeyi yatağa düşen bile olmadı. Grip olunca bile yatağa düşenler azıcık soğuk yediğinde pert olanlar düşünsün kara kara ben değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa ülkeleri senin gibi düşünmüyor ama.
bbc news türkçe
Hollanda'da kısmi sokağa çıkma yasağı uygulaması bugün itibarıyla başladı - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-59439983euronews
Avrupa'da yeni Covid-19 dalgası: Hangi ülke ne tür önlemler alıyor?https://tr.euronews.com/2021/11/16/avrupa-da-yeni-covid-19-dalgas-hangi-ulke-ne-tur-onlemler-al-yorBulgaristan
Dünya genelinde Covid-19 bağlantılı can kaybı sayısında ülkeler listesinin en üst sıralarında yer alan Bulgaristan'da her bir milyon kişide 283.68 ölüm kayda girdi ve bu dalganın henüz hız kesmediği bildirildi.
Covid-19 hastalarının yoğunluğu nedeniyle hastanelerde acil olayan bütün ameliyatlar geçici olarak askıya alındı.
Bulgaristan yüzde 23 ile Avrupa Birliği üyeleri arasında en düşük aşılama oranına sahip ülke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 13 Aralık 2021; 11:37:8 >
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Matrix (1999) vizyondan kalktı mı hemen yahu? bilen var mı? cinemaximum sitesinde bilet alma yeri yok :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X