merhaba beyler bu sene lise 1 i bitirdim ve lise 2 ye geçtim lise 1 e kadar aşırı sosyal biriydim resmen eve gelmezdim ama ne olduysa geçen sene oldu çok sosyal biriydim ve muhabbetim çok iyiydi notlarım cok guzeldı arkadaşlarım coktu ama babamdan taktir getirirsem pc almasını istedim ve taktir getirdim ne olduysa pc aldıktan sonra oldu arkadaşlarımla alışveriş merkezıne sahıle kız tavlamaya falan gıderdık ıyı çocuklardı ama son zamanlarda banakotu davranmaya başlamışlardı bende siktir ettim ve geleceğimi bunun sonuçlarını düşünmeden resmen kendımı eve kapattım ve sabahtan aksama kadar pc oynadım lise sınavından iyi bir puan aldım fakat istediğim okula gidemedim sınavısz kendi mahhallemde cok ıyı bır Anadolu lisesi vardı fakat puanım yüksek olmasına rağmen benı oraya almadılar nedeni ağustosta doğmammış benden dusuk puanlı cocouklar ve kendi mahhallerinde olmamasına rağmen uzaktan benım mahhalemdeki liseye gittiler ne kadar saçma degılmı resmen aya bakarak liseye almışlar ondan sonra cevresı boktan ve bana cok uzak bir Anadolu lisesine gittim bu liseetrafı surıyelılerle dolu bir yerde idi ve affedersiniz ama varoşlar ve cahil kesim o mahhalede yaşıyordu doğal olarakta arkadaşlarımda oyleydıler o okulda arkadaş bulamadım bulsamda kendı mahhalemden dışarı cıkıcak arkdadasım yoktu hep evde millet gezerken ve o 3 ay boyunca bilgisiyarı seçmemden dolayı asosyal olmuştum okula başladığımda o tane tane ve duzgun konuşmamın değiştiğini farkettim 3 ay boyunca yalnız kalınca kimseyle konuşmayınca konusşmam bozuldu r ve l leri soyliyemıyordum ve cok hızlı konuşuyordum dedıklerımden bı bok anlaşılmıyordu dolayısıyla arkadaşım da olmadı geçen sene popüler herkez tarafından tanınan biri ve yakışıklı elı ayağı duzgun biri olan ben bu sene resmen eziktim kendimi ifade bile edemiyordum dolayısıyla hep ezık oldum bu sene arkadaşlarım olmadı duşundum ve neden boyleyım dıye kendıme sordum neden böyle olmayı sectın böyle olsun ıstemezdim ki ben şimdi yaz ayındayız ve evde oturuyorum hiç arkadaşım yok bir kursa yazıldım fakat 2 günde 2 saat haftada bu yetmıyor evden cok az çıkıyorum babam bana neden dışarı çıkmıyorsun gecen sene eve gelmezdın bu sene hıc çıkmadın dıyor cok ağrıma gıdıyor bu ne yapmam gerek dışarı çıkmam ıstıyorum ama tek basıma nereye gıdeyım ki arkadaşım olsa ne güzel olurdu nasıl arkadaş edınebılırım ve en onemlısı embesıl gibi konuşuyorum dediğimi kendim bile anlamıyorum nasıl düzelticem bu konuşmayı geçen sene muhabbetim cok ıyıydı ama bu sene bozuldu ıste birde bir kızı seviyorum ve benım onu sevdıgımı bılıyor ama daha açılamadım ve ego yapmıyım ama okuldakı en yakışıklı 10erkek arasına rahat gırerım bırde çenem olsa o kızı kendime çoktan ayarlardım ama utanıyorum ıste yaz tatılınde olduğumuz ıcın 0nu göremem zaten uzakta oturuyor tek konusabılecegımız yer ınstegram arkadaşı nasıl yapmalıyım gıttgım kursta benım resıtlerım pek yok lütfen yardım edın acıncacak durumdayım hep bu pc yuuznden bunlar basıma geldı