Şimdi Ara

Bu Hangi Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç hafta önce internette ve DH de gezinirken yeni çıkmış/çıkacak bi MMO 'ya denk gelmiştim. Class sistemine bakmıştım, 3 class vardı; Warrior,Mage ve Rogue: Herbirinin 9 alt classı vardı. Mage classları dikkatimi çekmişti( MMO'larda mage oynarım genelede^^) Blademaster vardı. Demon blade alt classlardan birinin adı idi. Oyunu hatırlayanların ve ya tahmin etmek isteyenlerin mesajlarını bekliyorum. Ve tanıtım sayfası türkçe idi.

• Browserinin geçmişinde ctrl+f ile demonblade ya da blademaster'i bi arat istersen.
    Aklıma hiç bir şey gelmedi bi Demonblade skin geldi LoL'daki Tryandamere'den
  • Rift?
  • Rift değil. Tarayıcı geçmişinde aramayı denemiştim zaten ama bulamadım maalesef
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: equinox111

Bir kaç hafta önce internette ve DH de gezinirken yeni çıkmış/çıkacak bi MMO 'ya denk gelmiştim. Class sistemine bakmıştım, 3 class vardı; Warrior,Mage ve Rogue: Herbirinin 9 alt classı vardı. Mage classları dikkatimi çekmişti( MMO'larda mage oynarım genelede^^) Blademaster vardı. Demon blade alt classlardan birinin adı idi. Oyunu hatırlayanların ve ya tahmin etmek isteyenlerin mesajlarını bekliyorum. Ve tanıtım sayfası türkçe idi.

http://tr.start.gamigo.com/kingofkings3/001/?affiliateID=574&pl=gs&gclid=CJKNlNPgtq0CFUG-zAod_HlElg

King of kings 3 diye bi oyun panap verdin tanıma uyuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Bir kaç hafta önce internette ve DH de gezinirken yeni çıkmış/çıkacak bi MMO 'ya denk gelmiştim. Class sistemine bakmıştım, 3 class vardı; Warrior,Mage ve Rogue: Herbirinin 9 alt classı vardı. Mage classları dikkatimi çekmişti( MMO'larda mage oynarım genelede^^) Blademaster vardı. Demon blade alt classlardan birinin adı idi. Oyunu hatırlayanların ve ya tahmin etmek isteyenlerin mesajlarını bekliyorum. Ve tanıtım sayfası türkçe idi.

http://tr.start.gamigo.com/kingofkings3/001/?affiliateID=574&pl=gs&gclid=CJKNlNPgtq0CFUG-zAod_HlElg

Warrior, Mage , Rogue demiş arkadaş King of Kings 3 de Priest, Mage, Warrior var

• Eden Eternal ?
  • King of Kings III. Yanlış demişim Rogue diyerek... Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyQuinn

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Warrior, Mage , Rogue demiş arkadaş King of Kings 3 de Priest, Mage, Warrior var

Sadece biraz tahmin alt posta bak adam yanlış söylemiş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.