Merhaba, Bugün perdemin üstünde böyle bir arkadaş buldum. Kedi de beslediğim için pire olabileceğinden şüphelendim. Ancak fotoğrafını çektiğimde uzun antenleri olduğunu fark ettim. Pirelerin fotoğraflarına baktığımda bu şekilde antenleri olmadığını gördüm. Sizce bu haşerat nedir, nasıl önlem almak gerekir? |
Bu Haşerat Pire Mi?
-
-
yatak böceği o. diğer adıyla namı ünlü, tahtakurusu.
-
Eyvahlar olsun
Pire olmasından korkuyorduk, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
-
İlk foto iyiymiş tam capslik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma hocam, tatlı bir de namussuz
-
Yazık çok tatlı çıkmış ilk fotoda 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi hocam, nasıl kıyacağım bilemiyorum
-
Tavada iki çevir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel yöntem
-
Ne yapmayı düşünüyorsun
Önerilere açığım, tahta kurusu olduğuna hala emin olamadım açıkçası. Tahta kuruları geceleri çıkıyormuş sadece, ben gördüğümde gündüz vakti camın önündeydi. Işığı sevmeyen haşere gün ışığında camda durmaz gibi geliyor
-
-
bana da biraz büyük geldi ama belki hamile felan olabilir. aman dikkat et, evi sarmasın.
-
yer Adana mı ?
ben de dün buna benzer birşey gördüm, yavru hamamböceğidir diye düşündüm. kapı altlarını ilaçladım hemen.
-
Takip edin yavas yavasmi gerile gerile yuruyorsa zararsiz ozelligi her sattta evin icine ozellikle perde tullere yapisir.bu zamanda cikiyor sineklik altindan ve ustunden giriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet öğrendin mi ne olduğunu ve umarım o pozu veren böceği öldürmedin :)
evimde besliyorum bunların familyadaşlarını,zararları yoktur herhangi önleme gerek yok
-
-
Tahtakurusu mu değil mi emin olamadım ama tahtakurusuysa üzül. Pire kolay tahtakurusuyla baş etmek zor. Elinle öldürdüğünde ilk birkaç saniye çok ağır bir korku yayılıyor ve o koku gidiyorsa ve öldüğünde kan kırmızı renk çıkıyorsa tahtakurusudur. İllettir. Bunların ilaçları bile ağır oluyor. Sivrisinek ısırıkları gibi kaşındırır. Sivrisinekte üstüne bir şey örter yırtarsın bu giysinin üstünden filan açıkta bşr yer bulur ısırır kaşındırır. Burnunun üstünden geçerken o öldüğünde çıkan ağır kokuyu alırsın ve uykundan uyandırır. Elinle öldürdüğün için ağır kokusu gitsin diye gider elini yıkarsın. Koltukların aralarına yuva yaparlar, hatta duvarlarda boya çatlağı varsa oralara da yaparlar. Biz taşındığımız bir evden bu illeti kapınca yıllarca çektik sonra koltukları attık öyle kurtulduk.
Yok hocam, Adana'da değilim. Vallahi her türlü böcek mantıklı geliyor şöyle bir bakınca
Benzer içerikler
- viski soğuk mu içilir
- yoğurt yedikten kaç saat sonra balık yenir
- dalman sprey yorumlar
- yeni kimlik fotokopisi vermek tehlikelimi
- göz bebeği büyüten damla etkisi geçmiyor
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X