Şimdi Ara

bu hata nedemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sıralar bazen sistemi açerken NTDLR is missing restart system diye bir hata ile karşılaşıyorum. sonra bilgisayarı resetlediğimde normal bir şekilde açılıyor ve herhangi bir uygulamada hata dalanda vermiyor. Çok ciddi bir şey değil ama neden yaptığını bir türlü bulamadım. Format atıp sürücü güncellemside yaptım ama işe yaramadı bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

sistemim
    asus k8n,512mb ram,80gb hdd, 9800xt ekran kartı

• ya hdd partitionların bozuldu yada xp cd değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

ya hdd partitionların bozuldu yada xp cd değiştir

fdisk atıp yeniden kurulum yapsam düzelir mi?
  • f diske gerek yok windows kur a başlarken partitionlarını kladır önce sonra tekrar formatla o zaman bi sorun kalmaz. Sorunun çok da önemsiz bi sorun değil, bi süre sonra hiç açmayadabilir harddiski o zaman daha çok uğraşırsın
  • "ntldr - NT Loader" bir sistem dosyası, herhangi bir şekilde bozulmuş olabilir. pc birden kapanmıştır, çok restart atmışsındır falan filan. herşeyden kaynaklanabilir. sistemi düzgün çalışan birinden o dosyayı al seninkinin yerine güvenli modda yapıştır. home / pro dikkat et :) makina tamamen göçmesin, bi dahaki formatında da xp cd ni değiştir.

NTLDR'ı ekledim. benimki xp pro - INDIR NTLDR
  • ntldr sorunu varsa hiç bir moda başalatamaz sen en iyisi xp cd değiştir fdisk ise zaten kurarken hdd bölerken fdisk yapıyorsun yada partition yapıyosun sadece windows sana biraz daha kolaylık sağlıyor başkasında ntldr almanı pek tavsiye etmem çalışır ama sağlıklı çalışmaz

• fdisk at yeniden kur bence en kolayı ve temiizi
  • Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
    önce farklı bir xp cdsi ile format atayım yine aynısı olursa o zaman bir fdisk atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçkin -- 10 Aralık 2005, 22:38:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.