Şimdi Ara

Bu Hatayı Bilen Warmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 4 saattir uraşıorum bilg.i geri aldım oyunu sildim tekrar yükledim ama nafile hep aynı hata launcherden giriorum ve bu hata bilen lütfen yardım etsin
    http://img225.imageshack.us/my.php?image=hatane8.jpg

Bu Hatayı Bilen Warmı???

• ESKIDEN AYNISI BANADA OLUODU KO YU SILIP YUKLEINCE DUZELIODU BENDE DUZELDI SENDE DENE ISTERSEN
  • bu kadar illagel programlarla ugrastıgınından dolayı olmasın
  • gaLataSaraY'lı olursan olacağı bu:DŞakA bi YanA siliP TekrAr YükLe.İşH olUr.
  • silip tekrar yükledim bilg.i geri aldım olmadı???bu kadar illegal diosunda o bnm kuzenin o oynuo o illegal programlarla bnm işim olmas ama napıcam bilen lütfen yardım etsin ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremc

silip tekrar yükledim bilg.i geri aldım olmadı???bu kadar illegal diosunda o bnm kuzenin o oynuo o illegal programlarla bnm işim olmas ama napıcam bilen lütfen yardım etsin ya

Galatasaray yerine fenerbahçeninkini koy hele, sonra bismillah de ve konun simgesine bas
    Saka maka bi yana eger oyundan kopamiyosan pcye format atman shart

EDIT: yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanCLK -- 24 Şubat 2007; 15:18:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FB_ScReAm_FB

quote:

Orjinalden alıntı: keremc

silip tekrar yükledim bilg.i geri aldım olmadı???bu kadar illegal diosunda o bnm kuzenin o oynuo o illegal programlarla bnm işim olmas ama napıcam bilen lütfen yardım etsin ya

Galatasaray yerine fenerbahçeninkini koy hele, sonra bismillah de ve konun simgesine bas
    Saka maka bi yana eger oyundan kopamiyosan pcye format atman shart

EDIT: yazim hatasi

format şart mı işte bu cevapla yıkıldım

• MASAÜSTÜNDE usak FALAN YAZIO KQxp şeyi deilmi o belki öle proglardan dolayı olabilir
  • Bende format atmıştım düzelmemişti yaptıklarım;
    Anti virüsleri kapıyorum msni kapıyorum,Başlat/çalıştır/cookies yazıyorum ordaki bütün dosyaları(index.dat hariç)hepsini siliyorum,ardından da başlat/çalıştır diyorum ipconfig/flushdns dedikten sonra launcher'a tıklıyorum Option'a basıyorum açılan pencerede 1472-1471 bir yapıp saveleyip çıkıyorum Pc'ye reset atıyorum,Gene anti virüs'ü msni zart zurtu kapayım Ko'nun simgesine tıklıyorum Update ediyor ettikten sonra büyük ihtimal yüklüyor,ancak hızlı değil yavaş yüklüyor haberin olsun öyle hmn pes etme ve yüklenene kdr da ne msn,ne explorer aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

Bende format atmıştım düzelmemişti yaptıklarım;
    Anti virüsleri kapıyorum msni kapıyorum,Başlat/çalıştır/cookies yazıyorum ordaki bütün dosyaları(index.dat hariç)hepsini siliyorum,ardından da başlat/çalıştır diyorum ipconfig/flushdns dedikten sonra launcher'a tıklıyorum Option'a basıyorum açılan pencerede 1472-1471 bir yapıp saveleyip çıkıyorum Pc'ye reset atıyorum,Gene anti virüs'ü msni zart zurtu kapayım Ko'nun simgesine tıklıyorum Update ediyor ettikten sonra büyük ihtimal yüklüyor,ancak hızlı değil yavaş yüklüyor haberin olsun öyle hmn pes etme ve yüklenene kdr da ne msn,ne explorer aç

Katılıyorum dediklerini yap verim alabilirsin

• ko yu sılmene gerek yok xtrap dosyasının ıcıne gır orda xtrap la ılgılı 2 dosya var onları sil ve tıkla ko ya xtrapı bastan yuklucek o zman sorun ortadan kalkar
  • saolun arkadaşlar sizin söylediklerinizi birleştirip yaptım ve oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediorum
  • Krdeşlerm aynı sorun bendede war dediklerinizi yaptın hala aynı hata kafayı yicem kaç gündür giremiom bu hatanın başka bi çözüm yolu yoqmu ltfnnnnn yaznn !!!!!!!!
  • oyunu baska cd den yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

Krdeşlerm aynı sorun bendede war dediklerinizi yaptın hala aynı hata kafayı yicem kaç gündür giremiom bu hatanın başka bi çözüm yolu yoqmu ltfnnnnn yaznn !!!!!!!!

ttnet web hızlandırıcı warsa sil bilgisayarından sonucu buraya yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.