Bildirim
bu hayvanın cinsini bilen var mı ssli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nasıl öldürdünüz bunu, uçuyo muydu böcek miydi neydi bu be :) -
-
yok ya yarasa değil yarasa da gördüm bu böcekti öldürme kısmına gelirsek uçuyordu artık ışıktan mıdır bilemem sersemledi yere kondu kaçmadı ayakkabıyı çıkardığım gibi topuğunlan ezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeer -- 16 Eylül 2014; 21:35:32 > -
internetten araştırdım bulamadım diğişik bi canlı kanat açıklığı bi sığırcık kuşu kadar bişeydi -
quote:
Orijinalden alıntı: timeer
yok ya yarasa değil yarasa da gördüm bu böcekti öldürme kısmına gelirsek uçuyordu artık ışıktan mıdır bilemem sersemledi yere kondu kaçmadı ayakkabıyı çıkardığım gibi topuğunlan ezdim
Ben yarasaya benzettim. Bende var yarasa. Umarim ne olduğunu bulursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamam böceği olabilir galiba. -
Yok hocam bu kahverengiydi. Basta danaburnu sandim ama o da degildi. Koyluyum az cok bocekleri biliyorum ama bunu ilk defa gordum
-
Hocam gec gordum biraz ozur dilerim. Yarasa 6 ayaklimiydi onu tam bilmiyorum ama bunda hic tuy filan yoktu. Türkiye ustunde ne oyunlar donuyor artik
quote:
Orijinalden alıntı: timeer
Hocam gec gordum biraz ozur dilerim. Yarasa 6 ayaklimiydi onu tam bilmiyorum ama bunda hic tuy filan yoktu. Türkiye ustunde ne oyunlar donuyor artik
Bu bir yarasa. Boş yere vakit harcama. -
yok yok yarasa değil bu farklı bir böcek hamam böceğine benziyor ama bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeRT35 -- 25 Ekim 2014; 21:21:53 > -
Öne la
valla bende bilmiyorum belki bilen çıkar diye attım -
Edirnede yazın bende gördüm buna benzer böcek yurtta
Tırstım biraz ama ses çıkarıyor baya öldürmedim açık hava zaten niye öldürdünüz ki zararsız diye biliyorum -
hocam bende babaeskide oturuyorum orda gördüm. Cinsi neyki neden biliyorsunuz zararsız olduğunu ben dana burnu gibi bişey olup mahsule zarar vereceğini düşündüm. Saygılar -
Bizim yurtta vardı bunlardan baya ürkütücüler ama zararsız diye biliyorum .helikopter sinekleri de öyle.
Bunlar karafatmanin ucan cinsi diye biliyorum .
hocam baktım karafatmanın uçanlarından değilmiş. Birde helikopter sineği değil yusufcuk onlar hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X