Şimdi Ara

Bu hesabi kullanmak icin resmi whatsapp uygulamasının olması gerekiyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır bu sorunu çözemedim. Denemediğim yöntem, okumadığım yorum kalmadı. Format attım, rom yükledim, rootladım. Whatsappı klonladım. 1-2 hafta hiç dokunmadan açılmasını bekledim. Whatsabıma sadece şu yöntemle girebiliyorum: Hattımı başka telefona takıp cihaz ekliyorum sonra da kendi telefonuma qr ile bağlanıyorum. bunu da 15 günde bir tekrar etmem gerekiyor. Garip olan şu ki benim telefonumda başkasının hesabına girebiliyorum, başkasının telefonunda kendi hesabıma giriş yapabiliyorum fakat ne hikmetse kendi telefonumda kendi hesabıma giriş yapılmıyor. bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?

• Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir foruma yazdığım çözümün özeti,

Youtubede çözüm için whatsapp a mail atın videosu vardı onu denedik.

Whatsapp açılmadığından İletişim için başka cihazdaki whatsapp da ayarlar- yardım-yardım merkezi-destek ekibi iletişim kısmından aşağıda yazılı metni gönderdik, Hatanın düzeltilmesini istedik. Beklemedeyiz.

‘You need official whatsapp to login
    Dear watsapp team I am not using any
    unofficial whatsapp application but still
    when I try to open my official whatsapp it
    shows You need official whatsapp to login
    problem please help me to fix it as soon as
    possible God bless you (phone: +9005xxxxx)

………..

Bu hesabi kullanmak icin resmi whatsapp uygulamasının olması gerekiyor hatası

Çözüm olarak,

‘AppStore kullandığınız Apple ID den çıkış yapın ve farklı bir Apple ID tekrar giriş yaparak WhatsApp yükleyin ‘

Biz bu İşlemi yapınca başka cihazda oturumunuz mevcut, numara taşıma işlemi Doğrulama mesajı için 20-25 dk bekleyin şeklinde uyarı geldi.
    Süre sonunda doğrulama kodu içeren mesaj da geldi ve whatsapp çalıştı. Merak edenler olursa Eski konuşmalar geri geldi.

—Hata ile karşılaşan arkadaşlar kendi hesaplarındaki sorun çözülene kadar başka kimlik ile giriş yapıp uygulamayı indirerek bu yöntemi deneyebilirler.

Kendi kimlikleri ile indirdikleri uygulamanın çözülmesi için belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş. O esnada sorun da çözülmüş olur.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 8 Eylül 2024; 0:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.