Bence hile falan yapmadan normal f5 le kasalım.Çünkü bilmeyen herif 1 yılda 450 m yapıyosa hile bilen 1 ayda bunu yapıyo.Haksızlk bu.İnşallah kapanır.Pokemoncrater adminlerinede resmi bir mesaj yazıyorum böle böle hile var bunu kapatsın diye bir dilekçe.Bence sizde benimgibi yapın.Zaten sadece bir oyun
ne güzel türkler kazanıyo neden şikayet ediyorsun ayrıca doğancan ve emir gibi kimse açgözlü değil +o açığı mr.hoboda kullanıyoro yüzden şikayet etme forumda 100m den fazla kasan yok kasanda 1 kere kasıyo sonra 5-10m yapıo bırakıo anladın mı ?
Etmem belkide banada haksızlık Benim en fazla exp li pokem 1.5k ama millette maaşlahlah 60m 90m var.F5 e bişey demiyoruzda bune ya böle
öyle ise bizede werin bizde kullanalı kardeşim haksızlık deilmi bu apacık haksızlık
ya ben çoktan beri buralarda yokum lütfen hileyi verin ne işe yarıyo hile exp hilesimi ben bitek f5 i biliyom bu yeni çıkmış galiba hile lütfennn
quote:
Orjinalden alıntı: (_)_LuCu_(_)
ne güzel türkler kazanıyo neden şikayet ediyorsun ayrıca doğancan ve emir gibi kimse açgözlü değil +o açığı mr.hoboda kullanıyoro yüzden şikayet etme forumda 100m den fazla kasan yok kasanda 1 kere kasıyo sonra 5-10m yapıo bırakıo anladın mı ?
hop laflarına dikkat et ne aç gözlüsü hileyse hile kardeşim istediğim kadar kasarım sana mı sorcam
bu arada tek benle emir deil ozanlar katil_35 gosp07 phortakal ; ; ; ; daa dolu
quote:
Orjinalden alıntı: doancan44
quote:
Orjinalden alıntı: (_)_LuCu_(_)
hop laflarına dikkat et ne aç gözlüsü hileyse hile kardeşim istediğim kadar kasarım sana mı sorcam
bu arada tek benle emir deil ozanlar katil_35 gosp07 phortakal ; ; ; ; daa dolu