Şimdi Ara

BU HOCANIN NEDEN KIYMETİ BİLİNMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahsedeceğim hoca Yahya Tan bana göre özellikle ayt matematikte bu işi ücretsiz yapan açık ara en iyi hoca bana göre ücretlilerden bile iyidir fakat o hocalardan hiç dinlemedigim için fikir belirtmeyeceğim youtube camiasında eski sayılabilecek olup işini bukadar iyi yapmasına rağmen neden bu kadar az tanınıyor anlamış değilim konuyu en ince detayıyla anlatıyor ve ondan o konuyu bitirmiş birinin o konudan soru kaçıracağını zannetmiyorum.
    Şunları da ekleyeyim tyt konuları problemler haricinde bana göre fazla detay eski ygs sistemi olsa çok iş görürdü fakat şimdiki sistemde konuları temel düzeyde bilmek yeter geometride ise işin mantığını kavratacam derken biraz kafa karıştırabiliyor yada ben geometri özürlüsü olduğum içinde olabilir tabi bu dediğim üçgenler konu anlatımı için geçerli diğer geometri konularında yine işinin hakkını veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahya tan fonksiyon dinlemistim zevkten 4 kose olmustum gercekten iyi hoca
  • Hoş geldiniz yahya hocam

• Aynen hatta deşifre olmayım diye biraz övdüm biraz gömdüm fakat sizden kaçmadı maalesef :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saatte fonksiyon bitirmek varken (!) neden uzun video izlensin ki?!

Hoca iyi anlatıyor bence ben mikail hoca izliyorum matematikte daha çok ancak matematik 1 saatlik videolarla öğrenilmez diye düşünüyorum o yüzden ayrıntı anlatan hocalar desteklenmeli.

• Mikail hocadan memnun musun bende seneye almayı düşünüyorum ama sorularda hata yapıyor diyorlar senin düşüncelerin neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet de iyi hoca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Her konuyu anlatmaya 4 islemden baslamasa daha iyi olucka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahya hocam merhaba dnmffjjhkfg

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bıyıklı matematik eyup b tek dinlediklerim

ikisi de çok iyi bıyıklı matematik konu anlatırken yanında aşır soru çözüyor ( turevde yaklasık 300 soru cozdu )

• mikail plus almak yerine yahya hoca dinlenir konu hakkında bilginiz yoksa çok iyi öğretir ama iyi anadolu ya da fen liseliyseniz sıkar ikiside eyüpb çok daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.