Şimdi Ara

bu hp notebook alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=NOT.HP.UN401HEW07

kullanan var mı?yorumlarınız nelerdir.amd 2800 işlemci olarak intelde neye deye denk geliyor.teşekkürler

• biraz forumu gezdiğinde bu makina üzerinde kaç kişinin yorumlarını görükcesin..
  • arama da bir sorun var bir türlü bilgi bulamadım
  • 1- Ram'i düşük alacağın laptop en az 512 olmalı
    2- Ekran kartı çok düşük, güncel hiçbir oyun oynayamazsın
    3- Ses kartı sadece 16 Bit
    4- HDD devir hızı 4200 - 5400'leri tercih etmelisin
    5- Batarya süresi çok az 2- 3, alacağın laptop'ta 4-5 saat gitmeli
    6- Ağır 3,5kg - 3kg. altı olanları seçmelisin

Sonuç : kesinlikle bu laptop 5 para etmez

Alırsan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 15 Haziran 2005, 18:11:35 >
  • o kadar kötü diyorsun
  • bunu kesinlikle önermiyorum.okulda bir cocukta gördüm çok kötü görünüyordu.ve özellikleride
    pek tatmin edici degil.illa bu fiyatta birşey alcaksan carrefourda satilan fiyatı 116*12 olan
    packard bell'i tavsiye ediyorum.inceledigimde özellikle görünüşü ve ekranı çok hoşuma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loba92 -- 15 Haziran 2005, 20:15:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Acer Nitro 5 alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bende nx 9005 modeli var gayet iyi 7 aydır kullanıyorum hiç üzmedi şimdiye kadar
  • mkanin varsa yurt disindan getirt. ben oyle yaptim cok ucuza mal oluyor. hp pavilion zv6005us. amd 3200 64 bit islemci, 512 ram, 128 ati ddr ekram karti, 80gb hdd, dvd rw vs... tas gibi alet 1150$ "amerikada"
  • bana sağlam gibi gözüktü.6 taksit fena değil.datron msi,fujitsu gibi 1100 usd civarında daha performanslı olanlar var ama sonuçta bu ortalıkta dolaşacak bir makine.birkaç yazıda ise amd 2800 işlemcinin centrino 1.6 lardan daha performanslı olduğunu okudum.sonuçta hiç amd kullanmadım sorun çıkartabilir mi?839+kdv iyi bir rakam gibi
  • yıllardır amd kullanıyorum hiç problem çıkarmadı. sıcak çalışır ama okadar. sana problem çıkartmaz. ucuzdur. ıntel ile aynı performansı gösterir.
  • şimdi birde msi ın 999 usd lik modeli çıkmış.sizce bu hp nin fiyatı daha da düşer mi?
  • sadece hp değil bütün markalar düşecek bu gidişle, mecburlar çünkü.
  • bütün markaların düşüşe geçeceği muhakkak ancak birde düşebilecekleri en alt seviyeler var(0 cihazlar için)daha sonrası olmuyor.örnek vermek gerekirse şu anda piyasada 0 p2 p3 sistem bulamazsınız.bu şekilde giden piyasada 300 ila 500 usd arasında oynamaları gerekir ki böyle birşey 2.ellerde bile neredeyse yok.piyasanın bulabileceği en alt seviyeyi ihtiyaçlar doğrusunda yakalamak gerekiyor.madem 839 a düştü bu cihaz 750 yede bulabilirim diye düşünmüyor değil insan fakat bir süre sonra piyasadaki hareket malı eritiyor.sizde doğal olarak bulamıyorsunuz(tekrar belirteyim 0 cihazlar için bu söylediklerim).
  • hp nin bu modeli çok güzel ve zarif ve ekran kartı paylaşımsız al bence
  • böyle bir ürünü nasıl kötülersiniz anlamıyorum ben aldım ekran kartı paylasımsız uzerınde kart okuyucular bile var yalnız alırken rica et 256 ram ılave etsınler daha ıyı performans alırsın
  • ürün çok güzel ve ayrıca üzerinde jbl haporlörler var zaten hp işini iyi yapar
  • ben bunun bi üst modelini kullanyıyorum amd işlemcinin tek dez avantajı sarj süresidir

ewde alıp oyun oynucaksan fazla gezdirmicekesen makineye tavs,ye olunur

• hocam fiyatı uygun sayılır ama bence üstüne 300 dolar falan koyabiliyorsam şu yeni kampanyalardan bi şey al.

ama illa sana bi laptop lazımsa ve beş kuruş daha fazla veremezsen al çünkü fiyatı iyi.
    ancak laptop ihtiyacın yoksa o zaman alma derim bu paraya çük güzel bi masaüstü yaparsın çünkü.

tabi bu fiyata daha iyi bir ikinci el laptop da düşünebilirsin şöyle sağlam bir yerden.
  • fiyatı dşmüş hiç kaçırmadan al bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.