Şimdi Ara

Bu içerik warezmidir, hangi hosting kabul eder.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4-5 yıldır elektronik bilgi paylaşımı üzerine forum tabanlı bir web site işletiyorum.
    Bazı başlıklarda lisanssız olarak kullanılan programların linkleri paylaşılıyor.
    Herhangibir illegal dosya hosting üzerinde barındırılmamaktadır, paylaşılan sadece linklerdir.
    Buna rağmen hosting tarafından üyeliğim beklemeye alınıyor.
    Linkleri yayınlamak ile "Warez site" olunur mu?
    Bu içeriği yayınlayabileceğim uzun soluklu bir hosting bulabilirmiyim.
    Rusya ve çin menşeli firmalar var mıdır?

• merhaba biz wareze izin veriyoruz isterseneiz yardımcı olabilirim

info@ves-bilisim.com saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

merhaba biz wareze izin veriyoruz isterseneiz yardımcı olabilirim

quote:

Orjinalden alıntı: funy251

arkadaşım sizin wareze izin vermeniz pek birşey değiştirmez asıl olan dc'nin warez'e olan bakışıdır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasamHost

quote:

Orjinalden alıntı: funy251

arkadaşım sizin wareze izin vermeniz pek birşey değiştirmez asıl olan dc'nin warez'e olan bakışıdır..!

Alıntıları Göster
    dc miz izin vermesse zaten bizde vermeyiz!aşırı derecede warez olucaksa ancak bir şey derler onun dışında demiyorlar benimde warez sitem var bir forum yok bir sürü warez programlar vs

• quote:

dc miz izin vermesse zaten bizde vermeyiz!aşırı derecede warez olucaksa ancak bir şey derler onun dışında demiyorlar benimde warez sitem var bir forum yok bir sürü warez programlar vs

Alıntıları Göster
    Biz ve datacenterımız izin veriyoruz.Tabi sitenin tam içeriğini veya bir örnek siteyi görmemiz lazım. İsterseniz imzamdaki msnimi ekleyin ayrıntılı konuşalım. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf okur -- 13 Aralık 2006; 22:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf okur

Biz ve datacenterımız izin veriyoruz.Tabi sitenin tam içeriğini veya bir örnek siteyi görmemiz lazım. İsterseniz imzamdaki msnimi ekleyin ayrıntılı konuşalım. Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    SevincHost.Net ' i öneririm size en iyi şekilde yardımcı olacaklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter18

SevincHost.Net ' i öneririm size en iyi şekilde yardımcı olacaklardır

Alıntıları Göster
    ben size warez önermem lisanslı kullanmanızı tavsiye ederim herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostebek

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

Lisanslıda bi yere kadar ama...

Bizde tavsiye etmeyiz tabi

• quote:

Alıntıları Göster
    evet bir yere kadar yani şimdi photoshop ya yada macromedia flash a 600 dolar paramı vercez ama işletim sistemleri hakkında öle düşünmüyor işletim sistemleri lisans lı kullanılmalı şimdi vistanın 400 dolarlık sürümünü bekliyorum çıksın alıyimde kurim

quote:

• quote:

evet bir yere kadar yani şimdi photoshop ya yada macromedia flash a 600 dolar paramı vercez ama işletim sistemleri hakkında öle düşünmüyor işletim sistemleri lisans lı kullanılmalı şimdi vistanın 400 dolarlık sürümünü bekliyorum çıksın alıyimde kurim

quote:

Alıntıları Göster
    warezciler sizi gidi

arkadaşım eğer hosting şirketi sana öyle birşey diyorsa bu belki senin sitenin hitinden de kaynaklanıyor olmasın ?

Senin günlük hitin ve hosting, bandwith ne kadar kullanıyorsun ?

kullandığın forum lisanslımı veya free olan forumlardanmı ?

Bu bilgileri pm olarak atarsan veya buraya yazarsan belki yardımcı oluruz.

Web sitemizwww.imranbilisim.net hizmetimizi müşterilerimize sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Eltun

warezciler sizi gidi

arkadaşım eğer hosting şirketi sana öyle birşey diyorsa bu belki senin sitenin hitinden de kaynaklanıyor olmasın ?

Senin günlük hitin ve hosting, bandwith ne kadar kullanıyorsun ?

kullandığın forum lisanslımı veya free olan forumlardanmı ?

Bu bilgileri pm olarak atarsan veya buraya yazarsan belki yardımcı oluruz.

Web sitemizwww.imranbilisim.net hizmetimizi müşterilerimize sorabilirsin

Alıntıları Göster
    Web sitem şuan açık olmadığı için size içeriğini sadece anlatabilirim.
    Web sitesinde dosya barındırılmıyor, sadece forum içeriği var ve problem olanda bu forumda paylaşılan warez linkleri.
    Aylık trafik 1 GB bile değil diye tahmin ediyorum.
    SMF tabanlı ücretsiz forum kullanıyorum.
    PicBasiPro adından programın yazarı benimle şahsi problemi varmış gibi sürekli peşimde ve DataCenter'lara ulaşarak hosting hizmetlerimi durduruyor.
    Anladığım kadarıyla warez dosyaların linki dahi olsa bu illegal içeriğe giriyor.
    Bu durumda amerika menşeli hiçbir datacenter buna izin vereceğini sanmıyorum. Birçok hosting denedim başlangıçta bizde bu soylediklerin problem olmaz dediklerinden 1-2 ay sonra hizmetim durduruldu.
    Boyle link içeriğine izin alabileceğim hosting firması (kalıcı) öneren olursa çok makbule geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TORMiNATOR

Web sitem şuan açık olmadığı için size içeriğini sadece anlatabilirim.
    Web sitesinde dosya barındırılmıyor, sadece forum içeriği var ve problem olanda bu forumda paylaşılan warez linkleri.
    Aylık trafik 1 GB bile değil diye tahmin ediyorum.
    SMF tabanlı ücretsiz forum kullanıyorum.
    PicBasiPro adından programın yazarı benimle şahsi problemi varmış gibi sürekli peşimde ve DataCenter'lara ulaşarak hosting hizmetlerimi durduruyor.
    Anladığım kadarıyla warez dosyaların linki dahi olsa bu illegal içeriğe giriyor.
    Bu durumda amerika menşeli hiçbir datacenter buna izin vereceğini sanmıyorum. Birçok hosting denedim başlangıçta bizde bu soylediklerin problem olmaz dediklerinden 1-2 ay sonra hizmetim durduruldu.
    Boyle link içeriğine izin alabileceğim hosting firması (kalıcı) öneren olursa çok makbule geçecek.

Alıntıları Göster
    seni ancak rus firmalar barındırır o zaman ee nede olsa tum warezler onların elinden geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gmail83

seni ancak rus firmalar barındırır o zaman ee nede olsa tum warezler onların elinden geçiyor

Alıntıları Göster
    gmail sen wareze izin veriyormusun ?
    quote:

Orjinalden alıntı: gmail83

• quote:

Orijinalden alıntı: @T@L@Y

quote:

Alıntıları Göster
    warez içerik için bende yardımcı olabilirim maksat işin görülsün bende kazaniim
    ama lisanlı resmi olsa daha iyi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: @T@L@Y

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: @T@L@Y

quote:

https://www.klavyehosting.com/sozlesme.php

https://www.klavyehosting.com/sart.php

burada yazmakta. fiziksel olarak izin vermeyiz fakat arkadasın istedigi gibi türde yani baska linklerle calısan down. lara izin veriyoruz örnegin dosyaları radid e atabilirler. fakat bize herhangi bir uyarı gelir ise datacenter dan o zaman hesabı kapatıyoruz ve müşteriye yedeklerini teslim ediyoruz maalesef. bu vbulletin forumları içinde geçerli dc den uyarı geldiginde aynı uygulamayı onlarda da yapıyoruz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @T@L@Y

quote:

https://www.klavyehosting.com/sozlesme.php

https://www.klavyehosting.com/sart.php

burada yazmakta. fiziksel olarak izin vermeyiz fakat arkadasın istedigi gibi türde yani baska linklerle calısan down. lara izin veriyoruz örnegin dosyaları radid e atabilirler. fakat bize herhangi bir uyarı gelir ise datacenter dan o zaman hesabı kapatıyoruz ve müşteriye yedeklerini teslim ediyoruz maalesef. bu vbulletin forumları içinde geçerli dc den uyarı geldiginde aynı uygulamayı onlarda da yapıyoruz

Alıntıları Göster
    Bu işte ince bir sınır,
    Commercial olarak kullanmadığınız programları warez olarak kullanmanızda "vicdani" bir sakınca görmüyorum. Yani warez olarak kullandığınız programdan para kazanmayacaksınız hiç bir şekilde.
    Link yayınlamayı sorun etmeyen hostlar mevcut, illaki Ruslara gitmek zorunda değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Bu işte ince bir sınır,
    Commercial olarak kullanmadığınız programları warez olarak kullanmanızda "vicdani" bir sakınca görmüyorum. Yani warez olarak kullandığınız programdan para kazanmayacaksınız hiç bir şekilde.
    Link yayınlamayı sorun etmeyen hostlar mevcut, illaki Ruslara gitmek zorunda değilsin.

Alıntıları Göster
    linklere bişey demezler
  • quote:

linklere bişey demezler

Alıntıları Göster
    linklere hiç kimse birşey demez zaten benim demek istedigim dosya upload vs seklinde olur ise. ama dc ler olurda servis saglayıcılarına bu bu siteyi kapatın derse eminim cogu firma kapatmak zorunda kalır amerika odaklı dc lerin yaptırımları güclü çünkü
  • quote:

linklere hiç kimse birşey demez zaten benim demek istedigim dosya upload vs seklinde olur ise. ama dc ler olurda servis saglayıcılarına bu bu siteyi kapatın derse eminim cogu firma kapatmak zorunda kalır amerika odaklı dc lerin yaptırımları güclü çünkü

Alıntıları Göster
    ya bi de firmadan firmaya edğişiyor Dream zamanında arkadaşım birsuru mp3 koymuştu ertesi gun uyarı vermişler sonrada /mp3 dizinini kitlemişler ama servage boyle konulara birşey demiyormuş onuda geçen oğrendim

• quote:

ya bi de firmadan firmaya edğişiyor Dream zamanında arkadaşım birsuru mp3 koymuştu ertesi gun uyarı vermişler sonrada /mp3 dizinini kitlemişler ama servage boyle konulara birşey demiyormuş onuda geçen oğrendim

Alıntıları Göster
    servage avrupa odaklı bir yer sanırım belçika firmasıydı orası. avrupada bu konulara dikkat etmiyorlar izin veriyorlar örnek almanya dc leri görebilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.