Şimdi Ara

Bu iki BMW den hangisi(biri lpg li biri lpg'siz) ama önce inceleyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. hep eski model arabalara olan düşkünlüğüm vardı daha önce mercedes ile konu açtım fakat mercedesin benim yaşıma çok uygun olmayacağını düşündüm. geçen günlerde arabamı sattım şuan yeni araba alma aşamasındayım. buda büyük ihtimalle 94 model 3.18i olacak inşallah:) şimdi arabalar bunlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-130binde-kazasiz-klima-airbag-abs-4cam-otomatik-s.s.lpg-211006496/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-degisensiz-temiz-bmw-318i-210929370/detay/

birinde lpg var birinde lpg yok. ikisinide 5664 mesaj attım ikisinde de birtane hasar kaydı çıkıyor. lpg siz olanın sahibi araca 7 yıldan beri biniyor. sadece haftasonları bindiğini söyledi zevk için. lpg siz olanın 5664 mesajında muane bilgilerinde her yıl 5-6 bin km yaptığı düzgünce gözüküyor. bir geri çekilme falan gözükmüyor. LPG siz olanın fiyatını bana 18.500 yapabileceğini söyledi fakat 18.000 bin e alacağımı düşünüyorum. gelelim lpg li olana;

lpg li olan arac sahibiyle samimi bir diologum oldu. araç 6 aydan beri ondaymış. bununda bir adet kazası ve muane verilerinde sadece 2013 yılındaki muanesi gözüküyor. oda 110 veya 120 bin gibi bir rakamdaydı. ama sadece bir adet gözüküyor. iki arabada da hasar miktarları yazmıyor. ayrıca lpg li olan araba ile ilgili bir resimde atabilirim resimde kapı içinde camın orasında bir boşluk var aracın sahibi onu döşemecide yaptırırsın dedi. ve kapının altındaki o marşpiyerde hani çıta gibi olan bodykit tarzı o şeyde çok küçük bir çürük var. o marşpiyerin yenisi 150 lira gibi bir fiyat o verilir sıkıntı yok. fakat bu lpg li olanın fitatını ise bana 20.500 gibi bir rakam yapacağını düşünüyorum. lpg siz olana lpg taktıracağım eğer sizde alın derseniz. 2000 tl gibi bir masrafı oluyor brc'nin. oda nerdeyse bu arabayla aynı fiyata geliyor. sizlerden değerli cevaplarınızı bekliyorum. yarın bursada ki araca bakmaya gideceğim bende bursadayım şuanda tatil amaçlı geldim. teşekkürler

• yok mu cevap verecek bir abimiz kardeşimiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.