Şimdi Ara

Bu iki HP' den hangisi alınır? 3104ET-3114ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece işlemci farkı var sanırım. i7 nin 1.6 ghz olması büyük bir dezavantaj mı? i7 de 6mb önbellek var, i5 de 3mb. Bunlar değerlendirildiğinde hangisi alınır?

• Hocam i7 lerin ghz lerinin düşük olması çok mu dezavantajlı? Neye yarıyor ghz değerinin yüksekliği?
  • i7'lerde ghz düşük değil.Boştayken 1.6 da, işlemciye yük binince 2.8'e çıkar.
  • Bende hp'lerde ısınma sorunu var diye duymuştum. Ama karar tabbikide senin.
  • Hp veya herhangi başka bir model cihaz, tüm laptoplarda ısınma sorunu vardır. Sadece bazı markaların bazı modellerinde bu sorun daha da belirgindir. Örneğin Hp dv2000 dv 6000 serisi veya Acer 5520 serisi gibi modellerde ısınmaya bağlı problemler çok daha belirgin şekildedir. Hatta bazı avrupa ülklerinde Hp bu cihazlarını toplatmıştır. Sözün kısası markaları genel olarak değilde seri bazlı veya model bazlı dağerlendirisek daha sağlıklı olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

i7'lerde ghz düşük değil.Boştayken 1.6 da, işlemciye yük binince 2.8'e çıkar.

O zaman i5 de yük binince 2.66 nın üstüne çıkıyor mu? Yani kısacası her türlü i7 mi tercih edilir?

Isınma sorunu var diyen arkadaşlar haklılar ben şu an pavillion dv 600 kullanıyorum ve ısınmıyor değil. 2 seneyi geçti kullanalı başta fan sesi duyulmazken son bir kaç aydır fan susmuyor. Cihazı hiç temizletmediğimi de belirteyim. En azından Acer' lar gibi ısınıp kapanmıyor. O nedenle HP' ye karşı bir önyargım yok, cihaz bana sorun yaşatmadı 2 senede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-islemciler-Benchmark-Listesi.10106.0.html

sitesinde i5 560m daha iyi performans sergilemiş.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.