valla ikiside çok iyi monitör kullandınmıda söylüyorsun hayır
ama testlerden gördüğümü söylüyorum.
hangisi ölü piksel garantisi veriyorsa onu al.
Samsung 960BF..
Bence diğerinden gayet üstün, ama kafama takıldı 960BF'de monitör bağlantısına DVI yazılmamış, olması lazım bildiğim kadarıyla, samsungun sitesine bir göz at da sakata gelme..
960bf de varmış dvi ama ondada sorunlu olduğu söyleniyor, ghost problemi var deniyor bazı yerlerde
dvi çıkışı olsun ölü piksel garantisi sağlam olsun. samsungta bunlar varsa samsungu al derim.adamlar işi biliyor.
samsung tan şaşma derim görüntü konusunda üstüne yok bence
samsung'un 960bf kullanan var mı acaba? bu modelde ayarların programlama yapılıyor oluşu bir dezavantaj mı? bu monitör de gerçekten ghost problemiş varmı acaba?
ikisindede dvi yok bence başka modelleride incele lg nin daha kalite modelleri var...
samsung 740BF kullanıyorum harika özellikleri var rgb,dvı, 2 m/s tepki, 1/700 kontrass, magicbright,1/300 parlaklık daha ne olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: salagil
ikisindede dvi yok bence başka modelleride incele lg nin daha kalite modelleri var...
İkisinde de dvi var bu yüzden bu iki monitörü seçtim zaten.
Beni Seçimim FP93V.
Çünkü kendim Kullanmaktayım.Kalitesinden ve Diğer Yönlerinden oldukçada Memnunum.
Kısacası Sana Şiddetle Tavsiyem FP93V;)
Bence bu ikisi arasinda BenQ tercih edilmelidir..sebepleri; fiyati 50-60 dolar daha ucuz, hem VGA, hem de DVI girise sahip, tipi cok daha hos, on yuzunde ayar tuslari mevcut, frekans degerleri daha yuksek, adaptoru dahili, 1 ay olu piksel garantisi var, en onemlisi de goruntu kalitesi cok daha iyi bir monitor (Chip ve PC Net dergisinin 1-2 ay once yaptigi testlerde, 960BF sadece 65 puan almis, FP93VW ise 84 puan ile testte 3. sirada yer aliyor..ve bu puan testteki en yuksek 2. deger konumunda..)
Samsung oldukça kaliteli ancak, Benq da gözardı edilmemeli...onun üğrünleri de oldukça kaliteli ve fiyat/performans oranı çok iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme