Şimdi Ara

Bu İkilinin Fiyatı Sizce Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. 20k da d7000+tamron 17-50 f2.8 için 1800 tl nasıl sizce. Makina ve lensin kondisyonu iyi durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• v8motorlarıngumburtusu kullanıcısına yanıt
    Normal bir fiyat. Temizlerse çok keyifle kullanylacak bir ikili. D7000 müthi? bir gövde. Sensörünü D7100'ünkine tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 2 Şubat 2016; 0:29:23 >
  • Gerçekten temizlerse bir sorun yoksa kesinlikle alinabilir. Alirken siyah veya beyaz fonda fotograf cekip monitorde %100 oraninda buyutup ölü piksel olup olmadigini kontrol edin derim.

• tamron 17-50 temiz olarak 550 civarına bulunabiliyor . gövde de 1250 lira civarına gelmiş olur , fiyat fena sayılmaz eğer ürünler kusursuz ise .
  • İyi fiyat, güzel ikili.

• Cevaplar için çok sağolun

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    D7100 neden tutulmadı sensörü daha mı başarısız d7000 den. D7000 le 16 mp den aldınız performansı 7100 de 24 mp den alıyprsunuz diye okumştm bi yerde yani iso performansları hemen hemen aynı diye biliyorm kötü olan yanı nedir acaba d7100 ü de düşşünmüyor değilim çünkü ne tavsiye edersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    sizce fiyat nasıl?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bimekste d7000 18 105 lensle birlikte 1750 lira teshir ürünü internet alımlarında 14 gun içinde koşulsuz geri iade var bence ikinci elden iyidir bakin derim

• v8motorlarıngumburtusu kullanıcısına yanıt
    D7100de yüksek isolarda banding problemi var. Gölgeleri açarken de aynı şey oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Bugün buluşup baktım ekipmana.
    -Tamron lensin lastiği gevşemiş. İçinde toz var ( fotoya pek etkisi yok gibi). Zoom halkasında takılma felan yok ama.
    -18-105 neredeyse hiç kullanılmamış.
    -Makina genel olarak iyi darbe felan almamış gibi. Ön tekerlek arka tekerleğe göre bayağı bi yumuşak. Vizör lastiğinin köşesi azıcık kopmuş. Back front focus yok ama sensöre yağ sıçratma var malesef.
    Hepsine 2000 tl sizce nasıl. Çok önemli mi bu sorunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: v8motorlarıngumburtusu

Bugün buluşup baktım ekipmana.
    -Tamron lensin lastiği gevşemiş. İçinde toz var ( fotoya pek etkisi yok gibi). Zoom halkasında takılma felan yok ama.
    -18-105 neredeyse hiç kullanılmamış.
    -Makina genel olarak iyi darbe felan almamış gibi. Ön tekerlek arka tekerleğe göre bayağı bi yumuşak. Vizör lastiğinin köşesi azıcık kopmuş. Back front focus yok ama sensöre yağ sıçratma var malesef.
    Hepsine 2000 tl sizce nasıl. Çok önemli mi bu sorunlar.

Tamrondaki kronik problem forumlarda okuduğum kadarıyla ancak ben ne hikmetse 3 tane tamron 17-50 kullandım üçünde de karşılaşmadım bu sorunla . Gevşeme çok mühim değil , ebayda yeni lastik satılıyordu . Yağlanma problemini yaşayan arkadaşlar vardı d7000'de detaylı bilgiyi onlardan alırısınız sanırım Shutter sayısını kontrol ettiniz mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.