Bildirim
bu ilahiyi dinleyen,hoşuna giden varmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Evet çok güzel ruh dinlendiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 19 Nisan 2008; 0:55:19 > -
dostum imzandaki osmanlı bayrağını bana verirmisin -
Nasıl güzel anlamıyomki bunlar hangi dili konuşuyor maşallah bakıyorumda siz anlıyosunuz her dili:) -
Nickinin "Kedimi Kestim" olup burda bir ilahi tanıtman garip -
-
quote:
Orjinalden alıntı: melikoglu
Nasıl güzel anlamıyomki bunlar hangi dili konuşuyor maşallah bakıyorumda siz anlıyosunuz her dili:)
Dinlediğin her yerli/yabancı parçayı %100 anlıyorsun demek. Tebrikler... -
quote:
Orjinalden alıntı: |DH|MarjinaL
Nickinin "Kedimi Kestim" olup burda bir ilahi tanıtman garip
niye dostum bu sadece bi espiri -
quote:
Nasıl güzel anlamıyomki bunlar hangi dili konuşuyor maşallah bakıyorumda siz anlıyosunuz her dili:)
Herkesi kendin zannetme. -
güzel ilahi ama bu tür kliplerden hazetmiyorum çocukların olduğu.. -
-
quote:
*Arapça
*Her dinlediğimizi anlarsak ooo hoooo
oktay Alıntı.
Allah'ın 99 isminin sayıldıgı bi ilahi gercekten muhteşem.sırf stv yi iftardan sonra bunu icin izliyodum
bende oradan duydum sanırım bulana kadar canım cıktı tabi çok sonra buldum :=) sonradan indirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 19 Nisan 2008; 1:08:58 > -
quote:
Orjinalden alıntı: kedimi kestim
dostum imzandaki osmanlı bayrağını bana verirmisin
Dostum imzam için bu kodu kullanmam yeterli olucaktır, ayrıca kulübümüze üye değilsin aramıza katılmandan mutluluk duyarız
[image]http://img225.imageshack.us/img225/2457/793armafo0.gif[/image]
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_22293386/mpage_1/key_//tm.htm#22293386][color=#CC0000][b][size=1]Osmanlı Tarihi Kulübü[/size][/b][/color][/link] -
-
teşekürler hurmacı
imzama koydum o linkleri ama hiç bişi gözükmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedimi kestim -- 19 Nisan 2008; 1:29:35 > -
Edit: Sen saol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 19 Nisan 2008; 1:43:46 > -
tamam yaptım dostum saol -
quote:
Orjinalden alıntı: _asparagas_
güzel ilahi ama bu tür kliplerden hazetmiyorum çocukların olduğu..
masumiyetin simgesi olduklarından dolayı kullanıyo olabilirler. sadece bir düşünce -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X