Şimdi Ara

Bu ilan için yorumlarınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: cand_mag

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Memnunum
    Tek kusuru parça maliyeti.
    Çok şükür bugüne kadar parça değiştirmek zorunda kalmadım.

onu ben de duydum bi de servis olayı yani her yerde ustasını bulamazsın dediler.. karabükteyim burda da bulacağımı sanmadığım için erteledim şimdilik

Ben İstanbul' da usta bulamıyorum.
    En basitinden karbüratör temizliği için 60km yol tepip İstanbul' un diğer ucuna gittim.
    Hararet sorunu çıktı, radyatör tıkalı dediler ama o kadar sanayi dolaştım tıkalı radyatörü açabilen usta bulamadım. Neyseki arabada anlayamadığım kendi kendini tamir etme özelliği var ki 2 haftadır hararet sorunu yaşamıyorum
    Ustalar bulaşmak istemiyorlar. Onlara kolay para lazım.
    Bu araba yağsız ve susuz çalışabiliyor yeterki devirli kullanma

sanayide ki ustalar anca depodan benzin çeksin arabayı tamire bırakırsın kendi işlerinde kullanırlar. 2 sene istanbulda ki bütün sanayilerde hangi ustaya araba bıraktıysam aynı olayları yaşadım sonra da arabayı sattım. tabi bende biliyorum sanayide ki ustalara araba bırakılmayacağını da kendi servisi zaten direk sat arabayı yenisini verelim diyor sallıyor. yolda kalınca da mecbur sanayiye çekiyorduk... bende bu yüzden 4 senedir araba almadım. sıfır alana kadar da almam artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 26 Ağustos 2014; 13:00:08 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.