Şimdi Ara

Bu ilan için yorumlarınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence arac yazdıgı gibiyse,alınabilir.fiyatı 19 bınlere çekersenız gayet güzel olur
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    hocam vivio değil mi bu? nasıl memnun musun? işe gidip gelmek için almayı düşünmüştüm bi ara günlük 90 km yapmam lazım. önerir misin? rampalarda bayılır mı?
  • cand_mag kullanıcısına yanıt
    Memnunum
    Tek kusuru parça maliyeti.
    Çok şükür bugüne kadar parça değiştirmek zorunda kalmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç iyide avrupadan,türkiyeden çekilmiş bir marka. Megane 3 lere bak o paraya en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Memnunum

onu ben de duydum bi de servis olayı yani her yerde ustasını bulamazsın dediler.. karabükteyim burda da bulacağımı sanmadığım için erteledim şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Onu alıcağınıza 2 daha verin ustune bunu alın hocam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-acil-satilik-2008-yer-ucagi-70-binde-cok-temiz-lpgli-174969035/detay

Detaylar telefonda verilecektir : Arabanin kazasi boyasi var ama buraya yazarsam aramazsin.Detaylar için ara ben seni ikna ederim.
    Demektir

• Anladığım kadarıyla satışını umarsamıyorsunuz stiloya kesinlikle bakmalısınız donanımı çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cand_mag

quote:

Memnunum

onu ben de duydum bi de servis olayı yani her yerde ustasını bulamazsın dediler.. karabükteyim burda da bulacağımı sanmadığım için erteledim şimdilik

Ben İstanbul' da usta bulamıyorum.
    En basitinden karbüratör temizliği için 60km yol tepip İstanbul' un diğer ucuna gittim.
    Hararet sorunu çıktı, radyatör tıkalı dediler ama o kadar sanayi dolaştım tıkalı radyatörü açabilen usta bulamadım. Neyseki arabada anlayamadığım kendi kendini tamir etme özelliği var ki 2 haftadır hararet sorunu yaşamıyorum
    Ustalar bulaşmak istemiyorlar. Onlara kolay para lazım.
    Bu araba yağsız ve susuz çalışabiliyor yeterki devirli kullanma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş Lacetti yerine sana güzelinden bir Stilo verelim, gerçekten dolu bir araç.
  • Değerli yorumlariniz için tesekkur ederim. Stiloya daha dogrusu Fiata oldum olasi kanim hic kaynamadi. Sahibiyle anlastik 20ye çekebildim çok inatci cikti. Yarin son ekspertizini yapacagim ve bir sorun cikmazsa devrini üstüme aliyorum. 20 bine bundan iyisini bulamayacagimi (boya takintisi) düşünüyorum. Allah izin verirse 4-5 yil binerim artik :)

• Merhabalar,
    İlk arabamı almış bulunmaktayım :)
    Çok yoğun gün geçirdim geniş açıklama yapamayacagım merak edenlerin sorularını yanıtlayabilirim.
  • boll ss li inceleme bekliyoruz
    hayırlı olsun
  • Chevrolet Avrupa'dan çekildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prafoll

Merhabalar,
    İlk arabamı almış bulunmaktayım :)
    Çok yoğun gün geçirdim geniş açıklama yapamayacagım merak edenlerin sorularını yanıtlayabilirim.

Ben de ilk arabam için araştırmadayım. Genel süreç hakkında bilgi verirsen çok iyi olur. Bilen, anlayan biriyle mi gittin ? Yoksa tamamen içine sindi de kendi iradenle mi ikna oldun ?
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Öncelikle fotografları daha çekemedim dün direkt kendimi yataga attım yorgunluktan
    Bugün de kasko sigorta işlerini halledip arabayı iyi bir yıkatıp fotograflarını paylaşırım

Süreç şu şekilde oldu:
    Babamda şansa yanımdaydı normalde şehirdışında oluyor genelde. Babam aradı konuştu pazarlıgı yaptı.
    Tabi önceden hasar kaydı, tutanak, poliçe vs. hepsini soruşturdum temiz çıkmıştı.
    Dün gittik bir benzinlikte buluştuk araçla bir kaç tur attım baktım inceledim ve baktırmaya gittik.
    Temiz çıkınca kafama yattı zaten. Devir, noter işlerini halledip helalleştik.
    Bende büyütüyordum bu işleri ama gerçekten aldıgım kişi orta yaşlı karakterli, düzgün bir insandı. (Bu da biraz şans meselesi)

Chevrolet çekilebilir Avrupa'dan ama halen Türkiye'de çok sevilen ve kullanılan bir araç. Al-Satçı olmadıgım için çokta umursamıyorum.

• Prafoll kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun birader. Araç güzel, üzmez. Fiyatına göre kalitesi yerinde. Chevrolet amca çekilirsede çekilsin. Yedek parça konusunda sorunu yok nede olda. Opele uyan hemen hemen her parça chevrolet araçlarinada uyum sağliyor sıkıntı yok. Keyfini sür.

• Prafoll kullanıcısına yanıt
    Eh hayırlı olsun o zaman, kazasız belasız kullan :)

Darısı bana inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cand_mag

quote:

Memnunum

Ben İstanbul' da usta bulamıyorum.
    En basitinden karbüratör temizliği için 60km yol tepip İstanbul' un diğer ucuna gittim.
    Hararet sorunu çıktı, radyatör tıkalı dediler ama o kadar sanayi dolaştım tıkalı radyatörü açabilen usta bulamadım. Neyseki arabada anlayamadığım kendi kendini tamir etme özelliği var ki 2 haftadır hararet sorunu yaşamıyorum
    Ustalar bulaşmak istemiyorlar. Onlara kolay para lazım.
    Bu araba yağsız ve susuz çalışabiliyor yeterki devirli kullanma

suzuki alto icinde bu dedikleriniz gecerli mi ? ankarada emekli tayfasi bol bol kullaniyor,yeni kasasida halen sifir olarak turkiyede satiliyor

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=175051298&rnd=3290

• İyi dilekleriniz için tesekkur ederim, birazdan yıkamaya goturecegim fotoğraflarla desteklerim :)

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Subaru almadan evvel Maruti ve Alto bakmıştım.
    Hiç biri Subaru kadar geniş ve ferah değil. Hatta Maruti' yi sürerken kafamı eğmek zorunda kalmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.