Arkadaşlar para işini hallettim bugun itibariyle.Akşama ilan sahibini arayıp konuşucam. Yarın da bakmaya gitmeyi düşünüyorum. Biliyorum aracın piyasası yok filan ama gerçekten aklıma yatan bir araç ve sırf piyasası olsun diye begenmedigim bir araca binmek istemiyorum. İlk arabam olacak ve ögrenciyim. Sizin yorumlarınız önerileriniz nelerdir ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-orjinal-lacetti-hb-kazasiz-172770978/detay/
Rio, Clio, Punto, Linea vs. tarzı araçlara sıgmıyorum. 185boy 100kilo var.
Ben (185cm 120kg) buna rahat sığıyorum
Alıntıları Göster
Tuvnera Viviosunu gösterdiğine göre konu kapatılabilir
Güncel.
quote:
Orijinalden alıntı: Prafoll
Güncel.
çok pahalı neden mi ?
1.1.4 baz donanım oldugu için bunların piyasasası 15-16 20-21 edenler cdx donanım ful olanlar.
2.çok güvensiz ve donanımı çok düşük
o kadar paran varsa git stilo çek kardeş araba gör.
Bu araclari begeniyorum. Ancak fiyat pahali bence. 1.6 full donanimli olanlara bak usta bence.
quote:
Güncel.
Biliyorum bi kaç kez içine falan bindim insan binince bi rahatlıyor konfor açısından iyi araba ama ben sedan olanına binmiştim.Gözünüz kapalı alabilirsiniz chevrolet kalitesini farkediceksiniz. :)
quote:
Orijinalden alıntı: olanar
Biliyorum bi kaç kez içine falan bindim insan binince bi rahatlıyor konfor açısından iyi araba ama ben sedan olanına binmiştim.Gözünüz kapalı alabilirsiniz chevrolet kalitesini farkediceksiniz. :)
Alıntıları Göster
Açıkcası bende boya takıntısı var, parça boya şeklinde olursa sorun degil elbette ama temizini bulmuşken almak istedim. Fiyatı 19a filan çekebilirsem alayım istedim
quote:
Açıkcası bende boya takıntısı var, parça boya şeklinde olursa sorun degil elbette ama temizini bulmuşken almak istedim. Fiyatı 19a filan çekebilirsem alayım istedim
Alıntıları Göster
19a alabiliyosan ne mutlu kardeşim bizim burda aynı kasa sağ ön çamurluk boyalı bi araç var 89 bindeydi sanırım 21 istiyo adam bulmuşken alın bence temizini.
quote:
19a alabiliyosan ne mutlu kardeşim bizim burda aynı kasa sağ ön çamurluk boyalı bi araç var 89 bindeydi sanırım 21 istiyo adam bulmuşken alın bence temizini.
Eyvallah hocam ya içimi rahatlattın vallahi. Yani piyasaya da baktım tamam var 17 18e ama onlarda ya boyalı/değişenli ya kmsi yüksek, binicisi olacagım için kafamda soru işareti kalmamalı
quote:
quote:
Eyvallah hocam ya içimi rahatlattın vallahi. Yani piyasaya da baktım tamam var 17 18e ama onlarda ya boyalı/değişenli ya kmsi yüksek, binicisi olacagım için kafamda soru işareti kalmamalı
Alıntıları Göster
Sen zaten aracı beğendiysen başkalarının yorumlarına bakma çok kaliteli arabadır için rahat olsun.Pişman olmazsın yani.
quote:
Sen zaten aracı beğendiysen başkalarının yorumlarına bakma çok kaliteli arabadır için rahat olsun.Pişman olmazsın yani.
Alıntıları Göster
kia rio clio3 alternatif olabilir
Yazık o paraya
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Yazık o paraya
stilo punto almera gibi seçenekler varken lacettiyi tercih etmezdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B
stilo punto almera gibi seçenekler varken lacettiyi tercih etmezdim.
Alıntıları Göster
temelinde opel teknolojisi var ama yedek parça vs zorluk çıkarır.
quote:
Orijinalden alıntı: 75hp
temelinde opel teknolojisi var ama yedek parça vs zorluk çıkarır.
lpg olsa bile öğrenciye bence çok
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
Cok aktif biri seviyorum :)
Chevrolet alinmaz turkiyeden gitti diyenler yuzunden bu guzel araci alamiyorum. Bunu diyenler de ren a car veya galericiler olunca bi bildikleri vardir diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aliriza81
Chevrolet alinmaz turkiyeden gitti diyenler yuzunden bu guzel araci alamiyorum. Bunu diyenler de ren a car veya galericiler olunca bi bildikleri vardir diyorum.
Onu alıcağınıza 2 daha verin ustune bunu alın hocam