Şimdi Ara

BU İLAN NE AYAK?MUTLAKA BAKIN! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • microsoftun bile vermediği 3k garantisini gitti gidiyordaki bir satıcı veriyorsa bunun adı bellidir. e-bay de aynı ilanın bir benzerini buldum diye millete hava basma istersen
  • Harika bir kasa yaa Türkiyede bulabilir miyiz bunu sadece kasa olarak aşık oldum valla çok iyi
  • Kendikini satıp bunu alsan kasa almakla aynı maliyete gelir.
  • Bendeki sağlam Jasper bunun ne olduğu belli mi ki...
  • jasper yazmış adam ilanın içine
  • Görüntüsü acaip uyduruk bişey ya :))

3K Görmeyen makine TR de değil Dünya'Da tek'tir zaten bi arkadaş demiş çok doğru söylemiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

jasper yazmış adam ilanın içine

Hocam o fiyata jasper mı olur yapma lütfen kimbilir ne olmuştur makineye...

Uyduruk mu :S
  • bende daha önce ebay da görmüştüm kasayı ve sadece mavi değil kırmızı siyah şeffaf kasalar da war yanında soğudma modkit leride war ama 3k görmez anlamına gelmiyor dayanıklı anlamına geliyor bence
    gg deki ilan için de iç açıcı değil tabiki ve büyük bir ihtimal sahibinden deki ilanda aynı kişiye aiy bi bakın

http://www.sahibinden.com/turkiyede_yok!!3k_gormeyen_makina!!!_xbox_360_blue_system-60WQQaXQQ17916378WQQpXQQdisplayitem
  • DH 2. el bölümündeki ilanlar yoruma açık diye ilan sahibi şikayet edip aynı ilanı gitti gidiyor yada sahibinden.com a veriyor. satış ilanları yoruma kapalı olursa olacağı budur işte. şu ilan yoruma açık olsa kimse kimseyi kolay kolay kandıramaz. 2. el bölümüne ilan açıpta "ben bu ilanı yoruma kapattım. niye yorum yazıyorsunuz kardeşim" diye sersenişte bulunan arkadaşlar güzelce incelesinler işte bu ilanı. satış ilanlarının yoruma açık yapılmasının faydaları bunlar işte. şu ilan sahibi aynı ilanı DH 2. el bölümüne hayatta açmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 28 Ekim 2009; 23:08:24 >
  • @spike3001
    Ben kimseye hava basmıyorum,sanki aleti ben satıyorum satan adam satmış 10 tane sorunda çıkmamış Jasper Boardlı satmış ha Tr'dekini bilemem.Zaten çok boşuna konuşuyorsun ban'da yemişsin bu yüzden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.