Şimdi Ara

BU İLAN NE AYAK?MUTLAKA BAKIN!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar satıcı,sattığı xbox ile ilgili birşeyler demiş de,ilk defa duydum bu olayı,doğruluk payı var mıdır,yoksa yine bir ilan faciası mıdır?

http://urun.gittigidiyor.com/3K-GORMEYEN-MAKINA-TR-DE-TEK-BLUE-SYSTEM-1TLde_W0QQidZZ21586098

• hocam kesinlikle yalan dolan bir pazarlama stratejisi . altı üstü dış kasaya mod yapmışlar
  • Banada oyle geldi sadece bir kasa degisiminden ibaret
  • "21586098" bu ürün kodlu üründür.
    GG ekibine yanlış bilgilendirmeyi iletip, teklif verecek olan masum kişilerin zarar görmesini engellemek amaçlı olarak, GG'ye üye olan biri var ise şikayette bulunulmalı diye düşünüyorum.
  • Garantisi : Var, Başlamamış
    Garanti Süresi : 6 - 12 Ay Garanti Geçerlilik Yeri : Uluslararası

o değilde şu gg de satılan yurtdışı konsolları garantili diye iteliyorlar millete, özellikle slimleri

@Martellos şikayette bulunurum ben ama gg anlar mı 3k dan orası meçhul
  • BENİMDE DİKKATİMİ ŞİMDİ ÇEKTİ MAVİ ŞEFAF KASAYI XENON 3KLI BOARDI DÖŞEYİP MİLLLETE İTELİYİP KAKALIYCAK

boşverin böyle mevzuları gg tüm millet alan satanda çakal merak etmeyin ilan açıyorsun ilanın bitmesine 1 saat kala ölücüler yıgılıyor yok onu veriyormusun yok içine dahilmi yok en son ne olur yok
    400 vereyimmi donanım haberden hiçbir farkı kalmadı utanmasalar donanım haberden link atıcaklar şurda bu fiyata diye

geçen gün dreamcast kasa arıyorum teklifler pm den geldi adam ntsc-j cihaza 200 lira istiyorum diyor şerefsiz zıkkımın kökü artık iyice milletin ar damarı çatlamış yuh artık sövmedigim kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 26 Ekim 2009; 14:02:51 >
  • sadece mavi kasa var ve insanları yanıltan kısım 3K görmeyecek olmasını bu kadar iddaa etmesi bu durumu gg 'a bildirebiliriz, ama şu başlıkları seçerken biraz daha selektif davranın lütfen. Bu ilan ne ayak gibi tabirler kullanılması forumu kirletiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dievas -- 26 Ekim 2009; 14:33:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

sadece mavi kasa var ve insanları yanıltan kısım 3K görmeyecek olmasını bu kadar iddaa etmesi bu durumu gg 'a bildirebiliriz, ama şu başlıkları seçerken biraz daha selektif davranın lütfen. Bu ilan ne ayak gibi tabirler kullanılması forumu kirletiyor

hocam türkçe kullanılalımda türkçeyi kirletmeyelim selektif nedir batıl ülkelerden yamyam kelimelileri kullanmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reventon2009

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

sadece mavi kasa var ve insanları yanıltan kısım 3K görmeyecek olmasını bu kadar iddaa etmesi bu durumu gg 'a bildirebiliriz, ama şu başlıkları seçerken biraz daha selektif davranın lütfen. Bu ilan ne ayak gibi tabirler kullanılması forumu kirletiyor

hocam türkçe kullanılalımda türkçeyi kirletmeyelim selektif nedir batıl ülkelerden yamyam kelimelileri kullanmayalım

selektifin orda daha dikkatli anlamında olmadığını anlayamıyorsan benim yapabilceğim bir şey yok. Batıl ülkelerden yamyam kelimeleri benzetmesi de bir hayli ilginç. daha fazla da tartışamıcam.

• Kesinlikle doğruluk payı olmayan,bir okadar da komik bir ilan,neresinden tutsan dolandırıcılık kokuyor,ürünün uluslar arası garantisi varmış,6-12 ay arası mı?kutu içeriği kol+av kablosu mu?bir de üstüne 3k görmeyen BLUE sistem!

en iyi ihtimalde şeffaf mavi kasa takılmış bir xbox,tabi kötü ihtimalleri de kullanlmış olabilmesi,daha önce tamir edilmiş bir cihaz olması,anakartın Xenon olması gibi ihtimalleri de mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

Kesinlikle doğruluk payı olmayan,bir okadar da komik bir ilan,neresinden tutsan dolandırıcılık kokuyor,ürünün uluslar arası garantisi varmış,6-12 ay arası mı?kutu içeriği kol+av kablosu mu?bir de üstüne 3k görmeyen BLUE sistem!

en iyi ihtimalde şeffaf mavi kasa takılmış bir xbox,tabi kötü ihtimalleri de kullanlmış olabilmesi,daha önce tamir edilmiş bir cihaz olması,anakartın Xenon olması gibi ihtimalleri de mevcut...

ihtimal degil kesin xenon veya zephyr 3klı ve banlı allah bilir sadece kasayı yollar adama

• Hahaha 3K Vermeyen Blue Edition Xbox360 :DDD
  • bill amca göndermedi şu aleti tr ye, çakalların elinde oyuncak oldu millet

3K GORMEYEN MAKİNA TR'DE DEĞİL DÜNYADA TEKTİR
  • ürüne yorum olsaydı donanım haber yıgılmıştı hatta en azılıları

• verilen teklife bak 51 TL
  • 3K görmeyen
  • Üsteki arkadaşlar gibi bilip,bilmeden yorum yapmak istemem ama bu ürünün aynısı Ebay'de satılıyor ve özel yapıyor biri veya bir firma toplam 25 adet satılmış ve hep olumlu yorumlar gelmiş.Xenon diyen arkadaş ürün Jasper diye satılıyor ebay'da bilip,bilmeden yorum yapmayı seven dostlar.Ürünün içinde soğutma modu'da mevcut şeffaf kasa'da azda olsa ısınmaya yardımcı,Ama ebay'da satan kişi bu Türk arkadaşımız gibi 3k görmeyen makina diye satmıyor tabiki :)
  • Bilip bilmemekle bir alakasi yok. Bu sadece uyduruk bir mod. Ne yaparlarsa yapsinlar 3k görme ihtimali her zaman vardir. Ayni ilani Ebay da gördük diye "kesinlikle 3k görmez" anlaminimi çikarmamiz gerek yani. Sen de hemen yorum yapanlari harcama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Buyrun bilip,bilmeden atıp tutmayı seven dostlar.

http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-MICROSOFT-XBOX-360-CUSTOM-BLUE-SYSTEM-CONSOLE_W0QQitemZ350266476981QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item518d8249b5

İlanı okudum.. Peki 3k verip vermediğinin doğruluk payı nedir? MCnin çözemediğini çözen birisi olması bana garip geliyor biraz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.