Bildirim
Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç) (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Abi hasta oluyorum bu boya takıntısı olan takıma, 25 bin TL hasar kaydı var ama boya takıntılı birine sadece 3 parça boyalı diye kakalayacak
-
Airbag patlamis belkide taktirmadi kaza yapsan o araci alip airbag e guvensen o ekmek nasil bogazindan gececekquote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
fark etmez insanlar evlerine ekmek götürüyor, zorla satmıyorlar yazıktır günahtır ekmekleriyle oynamak size yakışmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trollüğün yeri burası değil, yönetici arkadaşlar şu eğlence arayan arkadaşla güzelce konuşsunlar.
madem ekmek vıdı vıdısı yapıyorsun sen al ve en kısa zamanda kaza yap. -
bunu alın buradan -
Özelden küfür eden 6 kişinin az önce savcılığa dilekçesini verdim hepimize hayırlı uğurlu olsun Mahkeme de görüşürüz ✌️
Madem o kadar hasar kaydı var neden ısrarla aynı arabayı almaya çalışıyorsunuz. Bence ısrar etmeyin.. Tamam uyarı için teşekkür ederiz.. Duyarlı olmak güzel bir şey..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dolandırıcı arkadaşın ya kankisi ya da kendisinin diğer hesabı
Şimdi bu forumda o sürekli laf söyleyip beğenmediğiniz Osmanlı hukukunu bir araştırın bakalım. Hile ve dolandırıcılık yapmanın cezaları nelermiş diye. -
Bukadar niye zorluyorsunuz anlamıyorum. Yok belge göndersin yok bilmem ne göndersin.
Sistem gayet basit adamın şasi numarasını sisteme girdiğimde kaza vs durumlarını çok net görebilmeyim.
Daha yazı yazmayı beceremeyen adamlar var siz belge göndersin diyorsunuz.
Saçmalığın diğer kısmı da her belge isteyene tek tek uğraşıp belge mi göndermek daha kolay yoksa almak isteyen adamın sisteme girip sizin kaza geçmişinizi görmesimi daha kolay?
Ayrıca insanların ulaşabileceği bir belgeyi niye bukadar gizli saklı yapsınlar. Kredi kartı şifresi değil ki bu araç kaza geçmişi.
Eğer böyle olursa ilan sahipleri de konumuzda ki ilan sahibi gibi işin üç kağıdına kolay kolay gidemez.
bunun için arabayı expere götürüyor insanlar, mesajlar ile geçmişi araştırıyor yada tanıdık ustalarına götürüyorlar.. edinilen bilgiye görede araba alıyorlar.. bende alıyorum araştırmasını yaparak.bu arada sizde sıfırına para veriyorsunuz diye enayi diyen olmadı, ama ağır hasarlıya binen de enayi değil.. benim sanayide çok işim oluyor ama dediklerinizden pek birşey anlamadım.. 'çıkma airbag açılmaz öldünüz' derken kaynak paylaşın bende öğreneyim.. çünkü pert araba işi yapan tanıdıklarım var onlara bu kaynaklarınız sayesinde bilgi vereyim.. ben bildiğim kadar konuşurum kulaktan dolma laflara pek bakmam. ama sağlam kaynak varsa öğrenmeyi isterim her zaman.. aslında çokta şase düzelttirdim daha sattıklarımdan kimsede arabanın amortisörü patlıyor çatlıyor diyen olmadı.. nasıl yapıldığına baktırıp almakta fayda var. peşin peşin bunda ağır hasar var ben enayimiyim bunu alayım dediğin an sıkıntı.. çünkü sigortadan öyle ağır hasarlılar çıkıyor ki sen bile inanamazsın buna nasıl ağır yazmışlar diye şaşırırsın.. sonrada sıfır aldığın için yıllarca enayilik etmişim diyebilirsin.. bence büyük konuşmamak lazım..quote:
Orijinalden alıntı: FatherGascoigne
Ağır hasarın nasıl onarıldığı önemli.
Açılmış airbag değiştirilmemiş direnç bağlayıp arıza lambası söndürülmüş olabilir. Kasada direksiyona kafa atar ölürsünüz.
Açılmış airbag çıkma takılır,açılmaz. Yine öldünüz.
Standarda uymayan alakasız bir şey takılır, darbeyi yumusatacagina kafayı döndürür , şanslıysanız öldünüz şanssizsaniz kollar bacaklar felç.
Emniyet kemerlerinde airbag gibi tek kullanımlık gergiler var. O standardına uygun takılmadı, arabanın içinde pinpon topu gibi sekip öldünüz.
Eğilmiş şase nasıl düzeltildi. Bozuk yolda amortisor patlar. Kazada zarar gören aktarım, yol tutuş elemanları değişti mi. Çıkma mi yan sanayi mi. Kazaya yol açacak yol tutuş gidiş kusurları olur. Yola bir şey atlar moose test te aslı mermi gibi giden araç takla atar.
Hülasa, sigorta şirketleri enayi değil. Hasar ederini, onarım masrafını çıkartıyor. Hatta buyuk müşteri olduklarından indirim alıp sizden bizden ucuza yaptırıyorlar. Masraf ederinden fazlaysa perte ayırıyorlar. Hal boyle iken yeni arabadan ucuza mal edilmiş her pert ya ağır hasarlı araç kar amaçlı,günü kurtarma maksatlı toplanmış başınıza iş açacak sakat eksik kadük araçlardır.
Biz de enayi değiliz sifira, hasarsız iyi bakılmış evvelini bildiğimiz araçlara para veriyoruz.
bu arada sigorta şirketleride ucuza yaptıramıyor aklınızda olsun.. usta ne olsa sigortanın parası çok diyor, onlara 900tl dediği düzeltme ve boya işini bana 500tl den yapıyor. çünkü sigorta ustaya araba yollamaz. araç sahibi ister servise gider ister sanayide ustasına gider.. onun için sigortaya özel indirimi nereden çıkardınız baya şaşkınım.. siz siz olun kulaktan dolma bilgilerle millete akıl vermeyin bildiğin ve bilginiz kadar yol gösterin...
-
Hasar kaydi = hasar olustu ve yapildi. Ki gorselde airbag dahil tum parcalarin orijinal sekilde kullanildigi yaziyor. Degisen parcalara bakildiginda airbag acilmasina ragmen ciddi bi hasar olusmamis. Buyuk bir kaza degil muhtemelen. Ha ben alir miyim? Almam :)) hele ki boyle hasari bildigi halde soylemeyen birinden sakiz dahi almam. Ancak keske ciddi kazali araclarin hepsi bu sekilde toplansa...quote:
Orijinalden alıntı: ottomans1453
Airbag patlamis belkide taktirmadi kaza yapsan o araci alip airbag e guvensen o ekmek nasil bogazindan gececek
Alıntıları Göster
06 FSK 83 plakalı aracımı salı günü itibariyle sahibinden.com sitesinde daha önce mesajlastıgım bir arkadaş tüm herseyini bilerek satın aldı.Bu arabanın plakasını değiştirmedi ve binmeye devam edecek.Bu sahtekar dolandırıcı kelimelerini kullanan ve sanki ortada birşey varmış gibi plakasını yayınlayan arkadaş hakkında da yasal işlemleri avukatım aracılığıyla başlatılacaktır.Tanımadığınız ve bilmediğiniz insanlar hakkında bir daha da böyle açıklamalar yapmazsınız umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X